reklama
AsiaK.
Fanka BB :)
marta70super,
ja nie moge przekonac mojego tescia bysmy w lesniczowce kucyka sie dorobili
mialam dwie duze klacze, jezdzilam ujezdzenie, czasem jakies konkursy w skokach ale to stare dzieje
martus duza macie stajnie? jak to macie zorganizowane? a kuce wam ktos specjalnie pod dzieci ukladal???
a miesieczne utrzymanie jednego kucyka to jakie to sa koszty?
a widze jeszcze jakies "futrzaste" kozy, macie agroturystyke?
mialam dwie duze klacze, jezdzilam ujezdzenie, czasem jakies konkursy w skokach ale to stare dzieje
martus duza macie stajnie? jak to macie zorganizowane? a kuce wam ktos specjalnie pod dzieci ukladal???
Ostatnia edycja:
samanta - a jakim termometrm mierzysz temperature?
mam elektroniczny termometr babyono - (wczoraj mi przyszedł i mąż się śmiał że teraz świruję:-) chyba faktycznie będę musiała w uchu mierzyc temperaturkę. chociaż mam też taki zwykły i jak mierzę nim sobie to pokazuje co innego niż ten babyono, juz sama nie wiem co jest z tymi termometrami, który pokazuje właściwą temperaturę.
Na szczęście później główka już się zrobiła normalna, może faktycznie mąż miał rację że sama szukam problemu
W nocy Zośka spała dobrze, z przerwami na szybkie karmienie bo zaraz zasypiała przy cycu ale ok 4 obudziła mnie strasznym krzykiem bo bolał ją brzuszek.
Dziś rano byliśmy na pierwszym szczepieniu i przy okazji lekarka dobrze ją zbadała i nie widziała żadnej choroby :-) a waży 5300 i ma 61 cm
Oczywiście był wielki płacz, mi też łezka poszła dobrze ze mąż ją trzymał bo ja chyba niedałabym rady.
Teraz smacznie śpi chociaż wcześniej marudziła
Zastanawiam się jak to jest z radami lekarzy na co szczepić dzieci - byłam u tej samej lekarmi co moja koleżanka kilka miesięcy temu i jej odradziła szczepienia na rota i pneumokoki bo nie ma sensu skoro dziecko w domu siedzi a mi od razu że szczepiś na wszystko i się nie zastanawiać, po co narażać dziecko! nawet nie zapytała czy mała idzie do żłobka czy będzie miała kontakt z innymi. Nie wiem od czego to zależy że jednym radzą tak a za chwilę odwrotnie!!!
ja zaszczepiłam Zośkę tak jak chciałam na początku 5w1 i rota, tylko myślałam ze mnie w tym upewni
asiaK - ale się naśmiałam z Twojej Majeczki :-)
Ostatnia edycja:
martusia29
Marta- ale Ci fajniutko
AsiaK-ja też koniara juz sporo nie jeżdżę z z 7 lat będzie nad czym bardzo ubolewam,ale będzie to trzeba kiedyś zmienić a tak bym sobie pojeździła
Tez mi się marzyło mieć swojego ale niestety czasu brak i miejsca... bo wiadomo ze co dzień trzeba wsiąść ...
Nawet moja mama chciała kupić kuca miśkowi ale nie chcieliśmy ,chociaż jak by kupiła to pewnie by był..... znajomym nawet facet chciał oddać za darmo ale nie wzieli...ogierek jeszcze kary z 7 letni.
A jakie miałaś koniki??pełnej krwi??
AsiaK-ja też koniara juz sporo nie jeżdżę z z 7 lat będzie nad czym bardzo ubolewam,ale będzie to trzeba kiedyś zmienić a tak bym sobie pojeździła
Tez mi się marzyło mieć swojego ale niestety czasu brak i miejsca... bo wiadomo ze co dzień trzeba wsiąść ...
Nawet moja mama chciała kupić kuca miśkowi ale nie chcieliśmy ,chociaż jak by kupiła to pewnie by był..... znajomym nawet facet chciał oddać za darmo ale nie wzieli...ogierek jeszcze kary z 7 letni.
A jakie miałaś koniki??pełnej krwi??
marta70super,
nie nie prowadzimy agroturystyki a koniki juz były jak wprowadzałam się do Tomka.na Kizi można jezdzić natomiast Milek to gadzina ,tylko by kopał i gryzł.stajnia malutka a jeszcze w niej sa owca,baran i mała owieczkaco do kosztów to nie bardzo wiem,bo tym zajmuje się Tomek,ale wszelkie ''zielone odpady z domu''koniki z chęcia zjadają
oj to z Ciebie ''koniara''ja jakoś bałam się jezdzić.
Martusia i ty ''koniara'':-)i gogi:-)
ale huura koniki odnalazły się były u sąsiada 3 chałupy dalej,Miluś poszedł inną pannę odwiedzić;-)
Madlen80
I ja sie witam,
dzisiaj mielismy miec szczepienie ale nam odwolali... I w poniedzialek mamy.
Marta super ze kucyki macie I owce Slodkie sa
Ribi a odbija Twoj synek jak w nocy sie przebudza i je ? Bo jesli nie to tez moze byc przyczyna... No i na pewno lapczywe jedzenie ma wplyw. Jak moja corcia je lapczywie to ja ja co chwile podnosze do odbicia, nawet jak krzyczy , i potem juz jak zje to tez. Zdarzylo sie ze jak zjadla i usnela to nie odbijalam, ale jak tylko widzialam ze przez sen sie wierci to od razu bralam do odbicia taka spiaca, bo wiedzialam ze wtedy predzej czy pozniej z krzykiem sie obudzi
A moze po prostu synek ma rano kolki i trzeba to przetrwac. Tak tez sie zdarza, ze nic nie pomaga.
dzisiaj mielismy miec szczepienie ale nam odwolali... I w poniedzialek mamy.
Marta super ze kucyki macie I owce Slodkie sa
Ribi a odbija Twoj synek jak w nocy sie przebudza i je ? Bo jesli nie to tez moze byc przyczyna... No i na pewno lapczywe jedzenie ma wplyw. Jak moja corcia je lapczywie to ja ja co chwile podnosze do odbicia, nawet jak krzyczy , i potem juz jak zje to tez. Zdarzylo sie ze jak zjadla i usnela to nie odbijalam, ale jak tylko widzialam ze przez sen sie wierci to od razu bralam do odbicia taka spiaca, bo wiedzialam ze wtedy predzej czy pozniej z krzykiem sie obudzi
A moze po prostu synek ma rano kolki i trzeba to przetrwac. Tak tez sie zdarza, ze nic nie pomaga.
ariska
samantaa mi ten babyono w uchu pokazuje dobrą temperaturę a na czole to różnie bo zalezy jak w domu chłodniej to temperatura wychodzi niższa bo skóra chłodniejsza. Ja miałam po 39 gorączki i w uchu było 39 a na czole 37
reklama
martusia29
a gdzie wątek o ciuszkach dla Nas???kiedyś był a teraz gdzie zniknął???
No nic to jak się nie odnajdzie to wkleję tu bo któraś juz coś wklejała .... szukam jakiejś fajnej kurteczki na wiosne...ale cos w tym stylu tylko rozmiar niestety nie tenVERO MODA ŻAKIET KURTKA 100% SKÓRA CAMEL 36 (1510744668) - Aukcje internetowe Allegro
albo coś takiego http://allegro.pl/kurtka-s-oliver-38-40-camel-skora-naturalna-i1506102417.html te dwie najbardziej mi pasują bo reszta tylko co popatrze to wszystko do pepka(albo jeszcze lepiej ledwo co za biust)...a ja nie lubie mieć schabów na wierzchu to raz a dwa ze jestem wysoka i szczupła i przy mojej figurze taka do pępka to wygląda jak po młodszej siostrze.... więc szukam dalej...a to co znalazłam to rozmiar do d....ooo coś znalazłamhttp://allegro.pl/sliczny-zakiet-zara-kurtka-skora-nowosc-wiosna-i1502619150.html
No nic to jak się nie odnajdzie to wkleję tu bo któraś juz coś wklejała .... szukam jakiejś fajnej kurteczki na wiosne...ale cos w tym stylu tylko rozmiar niestety nie tenVERO MODA ŻAKIET KURTKA 100% SKÓRA CAMEL 36 (1510744668) - Aukcje internetowe Allegro
albo coś takiego http://allegro.pl/kurtka-s-oliver-38-40-camel-skora-naturalna-i1506102417.html te dwie najbardziej mi pasują bo reszta tylko co popatrze to wszystko do pepka(albo jeszcze lepiej ledwo co za biust)...a ja nie lubie mieć schabów na wierzchu to raz a dwa ze jestem wysoka i szczupła i przy mojej figurze taka do pępka to wygląda jak po młodszej siostrze.... więc szukam dalej...a to co znalazłam to rozmiar do d....ooo coś znalazłamhttp://allegro.pl/sliczny-zakiet-zara-kurtka-skora-nowosc-wiosna-i1502619150.html
Ostatnia edycja:
Podziel się: