reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Natalia ma dziś niezły dzień - co godzinę chce jeść... już nie wyrabiam

może jak ją teraz nakarmię to już wreszcie uśnie? ostatnio ma trudności z zasypianiem wieczorem...

dobrej nocki

reklama
samantaa - Miki od początku był silny i dość szybko zaczął podnosić główkę, najpierw na krótką chwilkę a teraz już coraz dłużej potrafi utrzymać.

Claudia - cieszę się że z Michasiem jest coraz lepiej, dołączam się do Twojej modlitwy.

Ja też już uciekam spać, dobranoc :-)

czesc,
nie mialam kiedy do was zajrzec... juz szlam do sypialni i jeszcze wykrecilam po swojego laptopa by kuknac co sie u was dzieje:)

dziewczyny a co z Lilianka toni81, co z jej nerkami - wiecie cos??

ja na ulice nie wychodze bo by mnie ludzie kijami dobili zebym sie juz nie meczyla:)
wygladam strasznie jeszcze takiej opryszczki nie mialam.
chodze w masce, biore leki - natala w nocy nie spi - kicha straszna!

Ostatnia edycja:
Witam u nas znowu pogoda do niczego, ja tylko przyszłam się przywitać i uciekam

martwię się teraz strasznie i do tej punkcji to chyba zeświruję

U nas deszcz leje, chyba nici ze spaceru dzisiaj, chyba że się wypogodzi. Ala ciągle chce ssać palca, już jej skarpetki na rączkę zakładam, a smoka pluje na kilometr. Z jednej strony dobrze że nie chce smoka, ale na ssanie kciuka też jej nie mogę pozwolić. Ale się wścieka jak jej założę coś na rączkę hehe.

Idę robić kawusię i jakieś sprzątanko trzeba wykonać, koty już biegają pod meblami :-)

Claudia dołączam się do modlitwy. Bądź spokojna, bo Twoje nerwy przejdą na Michasia. Po co się martwisz na zapas? Myśl pozytywnie, a zobaczysz będzie dobrze i wreszcie wypiszą Miśka do domku.

Witam się.

U nas podobnie- pogoda raczej jesienna niz wiosenna, ale podobno w przyszlym tygodniu ma byc prawdziwa wiosna:-)

Za to nocka u nas byla super:-) Wiktor wstal raz w nocy na żarełko o 3 a potem to juz o 8 rano:-) Oby tak dalej:-)

Miłego dnia wszystkim pomimo smutnej aury za oknem.

hej,
my wczoraj usg bioderek-wszystko ok, nawet nie trzeba do kontroli :-) myślę że dużo daje chustowanie i kładzenie na żabkę a u nas tak najczęściej :-)
Alusia w czasie usg ucięła sobie drzemkę, nawet jej rozbieranie i ubieranie nie przeszkadzało.
my dziś musimy na wycieczkę się wybrać autem do biblioteki bo mąż książkę wypożyczył w innym mieście :-)
mąż nie ma zaufania do położnej i kazał mi umówić Alę do lekarza żeby potwierdzić skazę i idziemy w poniedziałek.
miłego dnia Wam życzę, jeszcze jutro i weekend :-)

Witam sie wczoraj tylko z rana miałam możliwość coś napisania, bo próbowałam sprzątać a młody tak marudny że co chwile się budził i płakał. Dziewczyny czy to możliwe aby u takiego małego szkraba zęby już szły dzisiaj ziewną a ja z boku widzę białą kropkę tylko z tego co czytam to pierwsze dolne jedynki a to mi wygląda na trójkę i obiawy by wskazywały na to brak apetytu i marudzenie i strasznie się ślini.

reklama
Witam sie z ranka:)
my juz od 5.30 na nogach. Nocka fajna bo Bartus spal 9 godzin ja juz prasowanko zrobilami teraz obie odpoczywam.
Wczoraj mileismy tez usg bioderek i wszytsko dobrze..kontola 12 maja ale to profilaktycznie....a mowie Wam dziewczyy jaki przsytojny koles robil to badanie:-D ciasteczko jak sie patrzy;-)

Jutro idziemy na szczepeienie. Musze tez tak jak joasienka porozmawiac z lekarka na temat tej skazy bialkowej. Bo ja juz glupia jestem w tej sprawie. Joasienka a czemu podejrzewacie skaze?? jakie wassza corcia ma objawy??

Do góry