wlasnie przeczytałam pare artykulów i moze faktycznie masz racje nie mam co panikowac ze to zabki....tylko malutka poznaje sama siebie
reklama
ribi - a jak bardzo ciepły ten termofor kładziesz? Bo właśnie teściowa kupiła mi okłady żelowe i mogłabym też chyba zastosować Natalii na brzuszek, prawda?
pamiętacie temat biorytmów? U mnie oczywiście nie trafiony, ale teraz sobie sprawdziłam, że miałam na 100 (nie 0) i emocjonalny i fizyczny równocześnie. Ciekawe, co?
-------
a pogoda przez najbliższy tydzień ma być do d..
pamiętacie temat biorytmów? U mnie oczywiście nie trafiony, ale teraz sobie sprawdziłam, że miałam na 100 (nie 0) i emocjonalny i fizyczny równocześnie. Ciekawe, co?
-------
a pogoda przez najbliższy tydzień ma być do d..
Ostatnia edycja:
Ooo mamy nową mamusię Witaj Ola krk Poprosimy o suwaczek i parę słów o sobie i córci
Dzisiaj widzę dzień odwiedzin teściowej. A u mnie byli rodzice To znaczy po Alę przyjechali - bo młoda zrobiła sobie wagary i wpadła do siostry "poznęcać" się nad siostrzenicą. Mari nie miała ochoty uśmiechać się do obiektywu - ale pozowała dzielnie, aż w końcu padła i śpi. To do niej raczej nie podobne - ale dziś taka pogoda. No więc z tym prasowaniem mi nie wyszło. Za to błysk zrobiłam w kuchni, upiekłam chleb i posprzątałam. Ale przez młodą obiadu nie gotowałam i zamówiłyśmy pizzę ))
madzia - mikołajek fajniutki, to już u was śpiochy na 62 poszły pewnie w kąt
Marian też trzyma łapy w buzi i ślini się na potęgę, czasami ogląda piąstkę i robi zeza Za niedługo będą sobie stopy do buzi wciągać te nasze brzdące
Dzisiaj widzę dzień odwiedzin teściowej. A u mnie byli rodzice To znaczy po Alę przyjechali - bo młoda zrobiła sobie wagary i wpadła do siostry "poznęcać" się nad siostrzenicą. Mari nie miała ochoty uśmiechać się do obiektywu - ale pozowała dzielnie, aż w końcu padła i śpi. To do niej raczej nie podobne - ale dziś taka pogoda. No więc z tym prasowaniem mi nie wyszło. Za to błysk zrobiłam w kuchni, upiekłam chleb i posprzątałam. Ale przez młodą obiadu nie gotowałam i zamówiłyśmy pizzę ))
Marian też trzyma łapy w buzi i ślini się na potęgę, czasami ogląda piąstkę i robi zeza Za niedługo będą sobie stopy do buzi wciągać te nasze brzdące
damquell u madzi chyba nawet nie było takich śpiochów bo jeżeli dobrze pamiętam to Mikołajek urodził się 65 cm!!!!! Więc teraz chyba noszą 72
czekam na efekt sesji
monia-t ja mam taki termofor TERMOFOR PLUSZOWY____ HIPCIO ____ TANIO!! __ (1502233073) - Aukcje internetowe Allegro i nalałam do niego wrzątku aale przez to fiterko lekko czuć ciepełko
witam nową mamusię ola krk napisz coś o sobie tzn o Was
czekam na efekt sesji
monia-t ja mam taki termofor TERMOFOR PLUSZOWY____ HIPCIO ____ TANIO!! __ (1502233073) - Aukcje internetowe Allegro i nalałam do niego wrzątku aale przez to fiterko lekko czuć ciepełko
witam nową mamusię ola krk napisz coś o sobie tzn o Was
A na moją Alę ta pogoda jakoś odwrotnie działa, od godz.12 zasnęła tylko 2 razy i to na jakieś 15-20min. Może za to w nocy dłużej pośpi.
Blondi miałyśmy taki sam obiad wczoraj :-)
A dzisiaj byłam u teściów i tam załapałam się na zupę ogórkową i żeberka, mniam...
Blondi miałyśmy taki sam obiad wczoraj :-)
A dzisiaj byłam u teściów i tam załapałam się na zupę ogórkową i żeberka, mniam...
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
damqelle dobre z tymi stopami ale mnie rozbawiłaś
najadłam się racuchami już aż mi tłusto bleeeeeeee
Maciuś zasnął sam)) wow
najadłam się racuchami już aż mi tłusto bleeeeeeee
Maciuś zasnął sam)) wow
a ja się zastanawiam czy moja mała nie ma temperatury bo ma takie jakieś gorące czoło i strasznie zimne rączki i nóżki chociaż termometr pokazuje 37,2 a u dzieci to chyba nie gorączka chociaz musze poszukać bo niedawno któraś z Was o tym pisała
to jest stan podgorączkowy. obserwuj córcię bo tp u małego dziecka choć do 38 nie jest grozna - jednak szybko moze skoczyc. musisz mieć pod ręką lek obnizający tp, można tez podac pół łyzeczki calcium dla dziecia ja się zastanawiam czy moja mała nie ma temperatury bo ma takie jakieś gorące czoło i strasznie zimne rączki i nóżki chociaż termometr pokazuje 37,2 a u dzieci to chyba nie gorączka chociaz musze poszukać bo niedawno któraś z Was o tym pisała
madzia6485
Fanka BB :)
Damqelle i Ribi - Wszystko zależy od producenta śpiochów, w 62 wchodził a i zdarzały się 56 w które się mieścił ale tylko chwilkę a teraz fakt 56 i 62 zastąpiliśmy 68 a i 74 już co niektóre są dobre
reklama
C
claudia4you
Gość
No więc tak
neurolog był, powiedział że wszystko gra u Miśka, czyli super
Jutro mają mu odstawić antybiotyk i będą obserwować czy pleotocytoza nadal spada
za tydzień punkcja kontrolna
Boję się bo ostatnim razem rosła , będę się nadal modlić za Miśka aby w końcu się doleczył
..................................................................................
Mam nadzieję, że u Ewci wszystko gra
No nasz wątek został przeniesiony
gogi ten wątek w sumie można uaktualnić, bo przecież nadal jesteśmy styczniówkami
u nas pogoda też do du...
neurolog był, powiedział że wszystko gra u Miśka, czyli super
Jutro mają mu odstawić antybiotyk i będą obserwować czy pleotocytoza nadal spada
za tydzień punkcja kontrolna
Boję się bo ostatnim razem rosła , będę się nadal modlić za Miśka aby w końcu się doleczył
..................................................................................
Mam nadzieję, że u Ewci wszystko gra
No nasz wątek został przeniesiony
gogi ten wątek w sumie można uaktualnić, bo przecież nadal jesteśmy styczniówkami
u nas pogoda też do du...
Podziel się: