reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
ribi - a jak bardzo ciepły ten termofor kładziesz? Bo właśnie teściowa kupiła mi okłady żelowe i mogłabym też chyba zastosować Natalii na brzuszek, prawda?

pamiętacie temat biorytmów? U mnie oczywiście nie trafiony, ale teraz sobie sprawdziłam, że miałam na 100 (nie 0) i emocjonalny i fizyczny równocześnie. Ciekawe, co? :)
-------
a pogoda przez najbliższy tydzień ma być do d..

Ostatnia edycja:
Ooo mamy nową mamusię :) Witaj Ola krk :) Poprosimy o suwaczek i parę słów o sobie i córci
Dzisiaj widzę dzień odwiedzin teściowej. A u mnie byli rodzice :) To znaczy po Alę przyjechali - bo młoda zrobiła sobie wagary i wpadła do siostry "poznęcać" się nad siostrzenicą. Mari nie miała ochoty uśmiechać się do obiektywu - ale pozowała dzielnie, aż w końcu padła i śpi. To do niej raczej nie podobne - ale dziś taka pogoda. No więc z tym prasowaniem mi nie wyszło. Za to błysk zrobiłam w kuchni, upiekłam chleb i posprzątałam. Ale przez młodą obiadu nie gotowałam i zamówiłyśmy pizzę :)))
madzia - mikołajek fajniutki, to już u was śpiochy na 62 poszły pewnie w kąt :)
Marian też trzyma łapy w buzi i ślini się na potęgę, czasami ogląda piąstkę i robi zeza ;) Za niedługo będą sobie stopy do buzi wciągać te nasze brzdące

A na moją Alę ta pogoda jakoś odwrotnie działa, od godz.12 zasnęła tylko 2 razy i to na jakieś 15-20min. Może za to w nocy dłużej pośpi.

Blondi miałyśmy taki sam obiad wczoraj :-)

A dzisiaj byłam u teściów i tam załapałam się na zupę ogórkową i żeberka, mniam...

a ja się zastanawiam czy moja mała nie ma temperatury bo ma takie jakieś gorące czoło i strasznie zimne rączki i nóżki chociaż termometr pokazuje 37,2 a u dzieci to chyba nie gorączka chociaz musze poszukać bo niedawno któraś z Was o tym pisała

a ja się zastanawiam czy moja mała nie ma temperatury bo ma takie jakieś gorące czoło i strasznie zimne rączki i nóżki chociaż termometr pokazuje 37,2 a u dzieci to chyba nie gorączka chociaz musze poszukać bo niedawno któraś z Was o tym pisała
to jest stan podgorączkowy. obserwuj córcię bo tp u małego dziecka choć do 38 nie jest grozna - jednak szybko moze skoczyc. musisz mieć pod ręką lek obnizający tp, można tez podac pół łyzeczki calcium dla dzieci

reklama
No więc tak
neurolog był, powiedział że wszystko gra u Miśka, czyli super

Jutro mają mu odstawić antybiotyk i będą obserwować czy pleotocytoza nadal spada
za tydzień punkcja kontrolna

Boję się bo ostatnim razem rosła , będę się nadal modlić za Miśka aby w końcu się doleczył

..................................................................................

Mam nadzieję, że u Ewci wszystko gra

No nasz wątek został przeniesiony :-D

gogi ten wątek w sumie można uaktualnić, bo przecież nadal jesteśmy styczniówkami

u nas pogoda też do du...

Do góry