reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
ribi - a jak bardzo ciepły ten termofor kładziesz? Bo właśnie teściowa kupiła mi okłady żelowe i mogłabym też chyba zastosować Natalii na brzuszek, prawda?

pamiętacie temat biorytmów? U mnie oczywiście nie trafiony, ale teraz sobie sprawdziłam, że miałam na 100 (nie 0) i emocjonalny i fizyczny równocześnie. Ciekawe, co? :)
-------
a pogoda przez najbliższy tydzień ma być do d..

Ostatnia edycja:
Ooo mamy nową mamusię :) Witaj Ola krk :) Poprosimy o suwaczek i parę słów o sobie i córci
Dzisiaj widzę dzień odwiedzin teściowej. A u mnie byli rodzice :) To znaczy po Alę przyjechali - bo młoda zrobiła sobie wagary i wpadła do siostry "poznęcać" się nad siostrzenicą. Mari nie miała ochoty uśmiechać się do obiektywu - ale pozowała dzielnie, aż w końcu padła i śpi. To do niej raczej nie podobne - ale dziś taka pogoda. No więc z tym prasowaniem mi nie wyszło. Za to błysk zrobiłam w kuchni, upiekłam chleb i posprzątałam. Ale przez młodą obiadu nie gotowałam i zamówiłyśmy pizzę :)))
madzia - mikołajek fajniutki, to już u was śpiochy na 62 poszły pewnie w kąt :)
Marian też trzyma łapy w buzi i ślini się na potęgę, czasami ogląda piąstkę i robi zeza ;) Za niedługo będą sobie stopy do buzi wciągać te nasze brzdące

A na moją Alę ta pogoda jakoś odwrotnie działa, od godz.12 zasnęła tylko 2 razy i to na jakieś 15-20min. Może za to w nocy dłużej pośpi.

Blondi miałyśmy taki sam obiad wczoraj :-)

A dzisiaj byłam u teściów i tam załapałam się na zupę ogórkową i żeberka, mniam...

a ja się zastanawiam czy moja mała nie ma temperatury bo ma takie jakieś gorące czoło i strasznie zimne rączki i nóżki chociaż termometr pokazuje 37,2 a u dzieci to chyba nie gorączka chociaz musze poszukać bo niedawno któraś z Was o tym pisała

a ja się zastanawiam czy moja mała nie ma temperatury bo ma takie jakieś gorące czoło i strasznie zimne rączki i nóżki chociaż termometr pokazuje 37,2 a u dzieci to chyba nie gorączka chociaz musze poszukać bo niedawno któraś z Was o tym pisała
to jest stan podgorączkowy. obserwuj córcię bo tp u małego dziecka choć do 38 nie jest grozna - jednak szybko moze skoczyc. musisz mieć pod ręką lek obnizający tp, można tez podac pół łyzeczki calcium dla dzieci

reklama
No więc tak
neurolog był, powiedział że wszystko gra u Miśka, czyli super

Jutro mają mu odstawić antybiotyk i będą obserwować czy pleotocytoza nadal spada
za tydzień punkcja kontrolna

Boję się bo ostatnim razem rosła , będę się nadal modlić za Miśka aby w końcu się doleczył

..................................................................................

Mam nadzieję, że u Ewci wszystko gra

No nasz wątek został przeniesiony :-D

gogi ten wątek w sumie można uaktualnić, bo przecież nadal jesteśmy styczniówkami

u nas pogoda też do du...

Do góry