reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Ale tu pusto dzisiaj...
u nas bez zmian więc nie piszę co i jak , odezwę się jutro jak dam radę

tęsknię za domem

Faktycznie pusto tu dziś..

dziękuje za odpowiedzi na temat temperatury u niemowląt:))

ale tak piekna pogoda że spacerek się wydłużył, potem mój brat został z Maciusiem, a my pojechaliśmy na zakupy i zaliczyliśmy kościól;)
Jak wróciliśmy to kąpaliśmy Naszego bąbla:) teraz je a potem długi sen:-)

A ja prasuję:) Mam taką stertę, że szok!!!!!

Jutro idę z Wiki do lekarza do kontroli. Mam nadzieję, że na oskrzelach już czysto.

DOBRANOC

a ja miałam przyjemny dzień i nie mogę zasnąć z radości. Pierwszy raz od dawna czuje się tak jakoś dobrze:) muszę spać bo za godzinę będę karmić. Dobranoc. Oby jutro też była tak piękna pogoda na spacery.

Kate jutro też ma być ciepło więc napewno spacery styczniówek będą udane:-)
Joasiu a Tobie życzę samych dobrych wieści od lekarza:-) i obyś mogla ruszać na spacery:-)
DObraNOC:)

czesc,
dziekuje za zyczenia dla Majeczki - 2 dniowa impreze uwazam juz za zamknieta! bylo wspaniale, goscie dopisali, prezenty trafione, dziecko szczesliwe!
ja czuje sie fatalnie, mam jakies nietypowe zapalenie piersi(2 dzien) - goraczkuje!
moje przeziebienie jeszcze nie minelo...
Pozdrawiam Was zyczac uroczego tygodnia!

Dzień Dobry :)

U mnie za oknem już 13 stopni :) Piękne słońce :) Aż chce się żyć :)
Idę z Wiki do lekarza na 11:30 a potem spacerek :)

ASIUK czekam z niecierpliwościa na relcję z urodzin na blogu :)

Pozdrawiam

Witam Was dziewuszki i życzę miłego dzionka

idę zrobić z sobą porządek - umyć się

miłego dzionka i aby ten tydzień był lepszy niż poprzedni

reklama
Czesc Dziewczynki:-)
My wczoraj tez zaliczylismy super spacerek 2 godzinki az mnie nigi rozbolaly.
Co do temp to mój Bartus ma cały czas 36,1 a mierze tym jednosekundowym.

Dzis tez pewnie zaliczymy spacerek bo za oknem slonko sie pokazuje i zapowiada sie ładny dzionek:-)

Do góry