reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

I ja się witam w tę piękna sobotę. My dziś nocka jak codzień czyli nie było źle. Wczoorajszy gorszy dzień Maciusia zakończyliśmy wcześnieejszą kąpielką o 18.30 później dałam mu butelkę bo w piersiach pustka. Wszamał całą butlę po czym odpłynął....i tak do 24. Kolejne pobutki ok 3 i 6 rano. I wiecie jak Maciuś tak poszedł spać o 19 to ok 20 zaczęła się produkcja pokarmu (ja czuję jak zaczyna napływać) i w nocy mialam kamienie więc Maciej miał co jeść. Ogólnie w nocy jak mam pełne piersi to mamy szybką p;obutkę , szybkie jedzenie i szybkie odplynięcie:)

Dla mam chustowych z Wrocka Czekoladowe Pogotowie Chustowe polecam ogólnie stronkę bo tutaj są imprezy jakie są organizowane dla dzieci w całej polsce.....

reklama
Witam się Ja dziś dzień dla domu mam...:) sprzątam...łazienka kuchnia i przedpokój ogarnięte z łącznie z myciem okien ,zostały mi dwa pokoje i finito....
Damqelle-he he a to sobie pożartowaliście :) będę wiedziała co mojemu powiedzieć jak mi powie zem blada:) bo on cwaniak jak wycina ...to buziuchne mu złapie i juz taka fajna czekoladka.A ja niestety blada...mo mój byt na dworze ogranicza sie do zrobienia szybkich zakupów-wtedy juz ciemno jest:( i spacerku z majką...ale jakoś Mnie wtedy nic nie chce złapać.
Marta- A policja miała w ogóle co zbierać? :-)czy tylko dętki powrzucała do radiowozu:) dobrze ze u Was sasiedzi czujni.U nas jak się wkradają to przewarznie nikt nic nie wie ,nic nie widzi,a za plecami się cieszą z czyjegoś nieszczęścia.
a u nas jak Maja usneła o 22 tak po 4 dopiero pobudka:) na 5 min szybkie jedzenie i juz jej nie ma:)spik się właczył

Ostatnia edycja:
miśka wkońcu dziś idzie na spacer :) dość tego kiszenia sie w domu pogoda jak marzenie to aż grzech nie korzystać. Katarku już praktycznie nie ma i nie kaszle. A we wtorek idziemy do kontroli mam nadzieje że wszystko już zeszło bo ostatnio jeszcze coś było słychać że jej zalega. Mała nawet się przyzwyczaiła do szeroko trzymanych nóżek ;) włożyłam jej 2 flanele bo tetrowe są za miękkie i na to takie majki na rzepy ,a nawet jak jej to ściągne to nóżki już trzyma szeroko

hej dziewczynki

i u nas nareszcie słoneczko i podobno temp zachęcająco +5 - nareszcie!!!!!!!!!

spacerek zaliczmy dziś z moimi urwisami obowiązkowo i nareszcie!!!!!!!!!!!!:-D

Martusia -policja zebrała bardzo ''brudne dętki'':tak:mieszkam tu nie cały rok ale podoba mi się taka postawa mieszkańców:)choć zazdrości też nie brakuje ale co do takich sytuacji to większośc jest zgodna:)

Witajcie :)

Ja byłam na kontroli u gina :) Wszystko ok.

Zaraz zbieramy się na spacerek :)

Aniwar, mój tomek też ulewa bardzo. Ja w piątek zakupiłam taką poduszkę KLIN Poduszka dla niemowląt Zdrowy sen PROMOCJA (1472786622) - Aukcje internetowe Allegro To dla dzieci, któe ulewają. A teraz ma podłożony koc pod materac aby miał głowę wyżej niż brzusio. Nie martw się będzie dobrze. Mój pediatra mówi, że jeżeli pomimo ulewania bardzo ładnie przybiera na wadze, to nie będziemy przechodzić na sztuczne mleko ma zostać na moim.

AsiuK STO LAT DLA MAJECZKI :) Udanej imprezki urodzinowej. Ja nigdy Wikuni nie uderzyłam. Ale czasami też na nią krzyknę bo przegina bardzo. Ona ogólnie grzeczna jest, ale zdarzają jej się wybryki. Kiedyś jak nakrzyczałam na nią i kazałam iść spać to ryczałam jak bóbr, że jestem złą matką.

Trzymam kciuki za Tycjanka !!!

hej dziewczynki

i u nas nareszcie słoneczko i podobno temp zachęcająco +5 - nareszcie!!!!!!!!!

spacerek zaliczmy dziś z moimi urwisami obowiązkowo i nareszcie!!!!!!!!!!!!:-D

No fajnie ze cię widzę kochana. właśnie miałam SMSa wysyłać - a tu widzę wszyscy zdrowi :)
ariska - no aż grzech nie wyjść. my z marianem po spacerku - teraz się jemy

reklama
klaudoos pilnuj Szymka żeby się nie zaraził....

a ja posprzątałam, zjadłam obiad i za chwilkę idziemy na spacerek...leniwa piękna sobota.

Do góry