reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Hej

U nas niby 10 stopni na plusie ale szaro i buro. Jednak my spacerków nie odpuszczamy ;)

Ribi to nie tylko Maćki dzisiaj marudne, Miki też dzisiaj śpi po 5 minut.
A wczoraj w dzień spał od 13 do 17.30 bez przerwy.

martuś ja też mam bzika na punkcie bodziaków:-D

reklama
Blondi- swiete słowa,ale czy tak czy tak by sie glosowalo to skads musza zdobywac te pieniadze(a dlug juz byl zanim rzadzic zaczelo po,a z pis pewnie to samo).....wiadomo ze niestety za wszystko zaplacimy my podatnicy,sobie od korytka nie odejma.
Cukrownie byly w polsce,zlikwidowac..... limity na cukier...limity na mleko..... na wszystko limity.i to co panstwowe sprzedac w obce rece..... i teraz nas maja w garsci...a my jak kukielki w teatrzyku:(
tak jak ja jestem vatowcem(co prawda moge odliczyc sobie vat ten 23 na inwestycje w gospodarstwie...ale jak do tej pory placilam do us od sprzedanej prod 3 proc a teraz podniesli mi na 6 wrrrr.
i uwazam ze jesli jest taka sprawa jak teraz ze bezyna i ropa ostro poszły w gore to rzad powinien zrezygnowac z akcyzy....aby Nam dopomoc,
sorki za literki ale jedna lapka pisze

Boze to jakas klatwa czy co ? Kolejne malenstwo chore. Ewcia trzymam kciuki zeby malutkiemu jak najszybciej sie poprawilo i wrocil do domku. Pisz na bierzaco co u Was

trzymam kciuki za Ewcię...wszystko będzie dobrze...najważniejsze, że są w szpitalu pod opieką i że zobaczyla, że coś nie tak się dzieje....

kurcze, Ewcia trzymajcie się kochani!

ja w nocy smacznie śpię, jak Natalka śpi i pewnie nawet bym nie zauważyła, że coś jest nie tak :(

Mogłyby już sobie te choroby odpuścić, porażka jakaś.

monia-t wydaje Ci się, myślę że też byś usłyszała że coś jest nie tak.

A mnie się nie podobają takie komplety co damqelle zaprezenotowała, dziecko wygląda w czymś takim jak stary-maleńki. Ale jak wiadomo są gusta i guściki...

reklama
Ja w domku (u ciotki)

kurczę trzymam kciuki za synka Ewci - strasznie mi przykro....
te choroby to pieroństwo jakieś

Idę się zaraz myć i leżeć
jestem zmęczona jakaś

Do góry