reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hej

U nas niby 10 stopni na plusie ale szaro i buro. Jednak my spacerków nie odpuszczamy ;)

Ribi to nie tylko Maćki dzisiaj marudne, Miki też dzisiaj śpi po 5 minut.
A wczoraj w dzień spał od 13 do 17.30 bez przerwy.

martuś ja też mam bzika na punkcie bodziaków:-D

reklama
Blondi- swiete słowa,ale czy tak czy tak by sie glosowalo to skads musza zdobywac te pieniadze(a dlug juz byl zanim rzadzic zaczelo po,a z pis pewnie to samo).....wiadomo ze niestety za wszystko zaplacimy my podatnicy,sobie od korytka nie odejma.
Cukrownie byly w polsce,zlikwidowac..... limity na cukier...limity na mleko..... na wszystko limity.i to co panstwowe sprzedac w obce rece..... i teraz nas maja w garsci...a my jak kukielki w teatrzyku:(
tak jak ja jestem vatowcem(co prawda moge odliczyc sobie vat ten 23 na inwestycje w gospodarstwie...ale jak do tej pory placilam do us od sprzedanej prod 3 proc a teraz podniesli mi na 6 wrrrr.
i uwazam ze jesli jest taka sprawa jak teraz ze bezyna i ropa ostro poszły w gore to rzad powinien zrezygnowac z akcyzy....aby Nam dopomoc,
sorki za literki ale jedna lapka pisze

Boze to jakas klatwa czy co ? Kolejne malenstwo chore. Ewcia trzymam kciuki zeby malutkiemu jak najszybciej sie poprawilo i wrocil do domku. Pisz na bierzaco co u Was

trzymam kciuki za Ewcię...wszystko będzie dobrze...najważniejsze, że są w szpitalu pod opieką i że zobaczyla, że coś nie tak się dzieje....

kurcze, Ewcia trzymajcie się kochani!

ja w nocy smacznie śpię, jak Natalka śpi i pewnie nawet bym nie zauważyła, że coś jest nie tak :(

Mogłyby już sobie te choroby odpuścić, porażka jakaś.

monia-t wydaje Ci się, myślę że też byś usłyszała że coś jest nie tak.

A mnie się nie podobają takie komplety co damqelle zaprezenotowała, dziecko wygląda w czymś takim jak stary-maleńki. Ale jak wiadomo są gusta i guściki...

reklama
Ja w domku (u ciotki)

kurczę trzymam kciuki za synka Ewci - strasznie mi przykro....
te choroby to pieroństwo jakieś

Idę się zaraz myć i leżeć
jestem zmęczona jakaś

Do góry