reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Marusia: Moja Nadia nieraz jak zrobi kupe to az po plecy i trzeba ją całą przebierac...
kurcze budzi sie :))

Dziewczyny karmiące piersią macie jakieś sposoby na spieranie kupek z ubranek? bo u nas to niebardzo chce schodzić mimo że jak tylko zobaczę to zaraz zapieram i polewam vnishem a i tak zostają ślady.

Czytam o śniegu u Moni i nie chce mi się wierzyć bo u nas ponad 10 stopni i słońce próbuje przebić się przez chmury.
więc mam nadzieję na spacerek.
wczoraj byliśm Zośce zbadać słuch bo w szpitalu mieli zepsuty sprzęt -na szczęście wszystko dobrze.
Teraz czekamy do następnego tygodnia i będziemy się szczepić tylko jeszcze nie wiem na co :-(

uciekam bo pralka woła a moja księżniczka też dziś jakaś nerwowa, marudzi przez sen, pewnie znów kupka ją męczy

reklama
dla zainteresowanych: na ticketpro ruszyła sprzedaż biletów na Ligę Światową (siatkówka mężczyzn) mecze w maju i czerwcu w Łodzi (USA), Płocku (Portoryko) i Katowicach (Brazylia)

samantaa - u nas tez plamy w normalnym praniu nie schodzą, więc wcześniej namaczam w Vanishu OxyAction

Ostatnia edycja:
ClaUdia:
to twoje wiersze??
naprawdę super, masz talent...nie przejmuj się wszystko będzie ok:p

no i moja mała przywitała mnie mega kupą:p
pouśmiechała się trochę, osikała babci łózko:p
teraz leży na maminych rekach:]

Dziewczyny karmiące piersią macie jakieś sposoby na spieranie kupek z ubranek? bo u nas to niebardzo chce schodzić mimo że jak tylko zobaczę to zaraz zapieram i polewam vnishem a i tak zostają ślady.

Czytam o śniegu u Moni i nie chce mi się wierzyć bo u nas ponad 10 stopni i słońce próbuje przebić się przez chmury.
więc mam nadzieję na spacerek.
wczoraj byliśm Zośce zbadać słuch bo w szpitalu mieli zepsuty sprzęt -na szczęście wszystko dobrze.
Teraz czekamy do następnego tygodnia i będziemy się szczepić tylko jeszcze nie wiem na co :-(

uciekam bo pralka woła a moja księżniczka też dziś jakaś nerwowa, marudzi przez sen, pewnie znów kupka ją męczy

ja piore w proszku dzidziuś a kupki spieram LOVELA albo ARIEL PROFESJONAL odplamiacz:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nawet nie wiedziałam ze dziś;-) a jeszcze wczoraj mój m .... ze dni kobiet to sa a o małzach nikt nie pamita a tu o proszę:-Ddziś

Do góry