reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam :)

U nas jakby lepiej. Tomkowi nie leje się już z nosa, ale jeszcze furczy mu tam. Więc zakrapiamy i odciągamy. Wiki kaszle juz mokro więc mam nadzieję, że niebawem minie :)

AsiuK Dziękuję bardzo za komplement. Aż mi łezka się zakręciła.

reklama
Czesc dziewczyny. U mnie nocka rewelacja jedna pobudka o 2:30 i teraz o 7 no ale to i tak musialam juz wstac bo syna do przeszkola prowadze .
Dziewczyny jak wy czesto karmicie swoje maluchy? Moj jest juz tylko na butli i je co 3 godziny najczesciej ale wczoraj jadl mi co 5 i raz 6 godzin i mowie tutaj o dniu bo w nocy zawsze je rzadziej. Pytam bo moja mama zarzucila mi ze go odchudzam. I nie wiem czy powinnam go budzic jak tak twardo spi i karmic czesciej? Wyglada dobrze nie jest chudziutki ani gruby jest normalny tylko duzy chlopczyk bo wyglada na jakies 4 miesiace juz.

Gosia: Zazdroszczę ci że tak ładnie ci śpi:)
Moja mała najdłużej mi spała tylko raz 5 godzin az patrzyłam czy oddycha:no:
A Tak to śpi 2 godz raz 3 jak sie uda a tak to 1,5 i nawet po 45 minut ...w nocy zwykle śpi ładnie do 2 a potem jest marudzenie...dzisiaj juz nie dałam rady nie spała od 2 do 5 a wczoraj od 2 do 7 a dzis mama mi ją wzieła na troche zebym sie przespała...i tak usnąc juz nie mogłam...

złapało mnie na dobre jestem chora, do małej zbliżam sie tylko tyle co musze... i zakładam maseczke na usta...nie chce zeby zachorowała...

jutro mamy szczepienie...:blink::blink:

chyba boje się gorzej od niej:))

dzisiaj o 3 po pracy tatus zabiera małą do teściów..a a ja zmykam do szkoły...dzisiaj mam niemiecki i polski...uhhh nie chce mi sie ale chodzę puki ma kto zostac z małą...tak to bedzie dupa jak sie zrobi ciepło to mama będzie pracowac dłuzej i tato pojedzie w delegacje....a musze miec chociaz połowe zajęc... tyle dobrze ze w sobote ojciec idzie za mame do pracy i ona zostaje z małą...

:-( claudia: coś nie tak?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas śnieg :( Co za paskudna pogoda :(

Gosia mój głodomorek je w dzień co 2 czasami 3 godziny a w nocy co 3. Zastanawiam się czy kiedyś mu się to wydłuży, bo czasami mam dość :(

Claudia a co to za podły nastrój???

i ja sie witam z rana ,również z kiepskim nastrojem.dzisiaj dopiero pusciły mi nerwy a raczej w nocy bo noc nie przespana.nie dośc ze wczoraj o mały włos nie miałabym wypadku z Juleczka ( bo idiota wyjechał mi na czołówkę) to jeszcze mój wrocił zalany w trupa:-(.i dzis w nocy musiałam dwa razy robić mleko w butli Julce bo z cycusia nic nie leciało:( i niestety ostatnio musze dawac butle bo pokarmu praktycznie brak:-(
a jeszcze dzis u nas pada deszcz,takze i to nastroju nie poprawia:(((

Claudia Tobie i innym z podłym nastrojem zycze duzo słonka:)
ticker.php

U nas też pada śnieg

Dziewczyny no stresuję się
dzwonię po 13:00 do kliniki i będę chyba już wiedzieć czy mały ma nadal tą bakterię
wolałabym żeby nie miał...

zobaczymy

Jeszcze muszę iść z ojcem na miasto odebrać kasę i złożyć wniosek na dowód
kurde, czemu on jest taką ciapą :-(

reklama
Do góry