reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Kurde dziewczyny tak sobie teraz weszłam na naszą ciążową galerie brzuszków, kurde aż się łezka w oku zakręciła....:( brakuje mi trochę tego jak Nadusia kopała mnie... teraz zazdroszczę koleżance która rodzi w czerwcu tego brzuszka:( brakuje mi go trochę....
...pamiętam jak z moim K mówiliśmy jeszcze na nią fasolka:) jak byłam na początku ciąży:p
a teraz trzymam moją fasolką na rękach:)
i jestem przeszczęsliwa:*

reklama
witam się i ja,
U nas nocka jak zwykle z pobutkami. I tak stwierdziłam, że zacznę stosować dla Maciusia te krople Sab Simplex bo mam od koleżanki. Może będą bardziej efektowne niż Espumisan.

claudia może kupcie sobie komodę, my kupiliśmy z Ikei za 300zł taką: IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 4 szuflady Jest fajna, bo ma głębokie szuflady i cena jest przystępna. Całą komodę zajmują teraz ciuszki Ali.

kochana to za mało
ciuszki mojego zajmują 2 szafki
i połowę mojej szafy
a jeszcze mam 3 worki ubrań
1 w domu a dwa mam dostać
chce abyśmy zainwestowali w komplet mebli do dużego pokoju, bo te co są to od właściciela
i ja chcę mu je oddać a tam coś włożyć lepszego i pojemnego - pogadam z mężem
znając życie skrytykuje mój pomysł

ale cóż, w ciągu roku mieszkania tutaj, dorobiliśmy się tylko odkurzacza i dziecka :-)

Witam po długiej nieobecności ja juz po przeprowadzce narazie się oswajam was staram się podczytywać, ale cały czas brak czasu. A co do mebli to u nas też masakra, letnie moje mam workach i wieksze dla Franka też, ale pomału sobie kupimy. Mały po przyjeździe był przez dwa dni marudny, ale teraz już wchodzi z powrotem swój rytm i nawet śpi w łóżeczku gdzie w Polsce nie chciał, ale tutaj ma inne drewniane i może oglądać nas, a tam w turystycznym nic nie widział.
Pozdrawiam ;-)

reklama
Do góry