reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Cześć dziewuszki
ja dzisiaj mam trochę roboty
w chałpie sajgon... trzeba wszystko sprzątnąć, rzucić z 2 prania itd
a przyjechałam żeby odpocząć :sorry:
Ktoś nad nami robi remont - własnych myśli nie słyszę , koszmar łeb już mnie boli:wściekła/y:

joasienka - całuski dla Ciebie...

olandia , nie martw się dziecko wie ile zjeść
nic się jej nie stanie...
musisz się zrelaksować jakoś

jak wróci mój mały też pewnie będę miała ciężko
na razie ryczę co wieczór bo już mi go brak i sił też brak

reklama
dzień dobry wszystkim,
ja dziś miałam mega dziwną noc, Ala niby spała ale stękała przez sen, i tak od 1 w nocy do rana więc ja na stand buy-uprawie całą noc, mężowi muszę stopery kupić do uszu bo on za kółkiem cały dzień i też biedaczek nie spał.
ja zaraz sobie paznokcie muszę zrobić i przejrzeć szafy co na ten pogrzeb ubrać, mała śpi to mam trochę czasu.
potem na pewno zaliczymy spacerek i jakieś drobne zakupki trzeba zrobić.
wczoraj pomimo niedzieli odkurzyłam trochę mieszkanie więc dziś nie mam za dużo roboty, pewnie po tej nieprzespanej nocy kimnę się po południu.
miłego dnia Wam życzę

Hej^^
Mój potworzak mały usnął:]
ale pewnie tylko na chwilke, aż sie dziwie ze ona tak mało śpi...;P
ale kochana jest^^
...wczoraj okasztaniła mi całą pościel...położyłam ją na golaska na łózku...po kąpieli...a jak wróciłam z łazienki znowu trzeba było ją kąpac...ale uśmiałam sie niesamowicie...ona tez usmiech od ucha do ucha^^

Witam z rana. Mała śpi ale już stęka. Nocka spoko ale od 3 się kręciła i rano troszkę płakała ale nie wiem czy to gazy czy głód bo mało co mi cyca nie urwała tak się rzuciła. Ale jadła o 2 więc to chyba głód. Cwaniara mała już wie, że jak zacznie ryczeć tak mocno że aż czerwienieje to ma wszystko co chce. I zauważyłam że to wykorzystuje. Ale jak tu nie ulec jak człowiek nie wie czy się męczy czy coś kombinuje :-)
Musiałam przełożyć wizytę w poradni w Legnicy, z tym uszkiem i dopiero jadę za miesiąc. Bo nie mamy samochodu a ojczym nie może w marcu. Ale za miesiąc mała już będzie miała trzy miesiące i będzie cieplej więc spoko. Słyszy na pewno bo to widać jak się jej szepta.
Zaraz będę karmić i odciągać. Chociaż ona mało je dziś coś.
Oj uciekam bo mnie woła.
Claudia - nie płacz, jest przecież lepiej. A poza tym wiosna idzie. Pomyśl sobie że już niedługo będziesz z Misiem spacerowała po dworze. Bądź twarda.

dziewczyny załamka
nie mam gdzie chować rzeczy
dostałam mnóstwo ciuchów dla małego
super
tylko kurde albo będę mieć dodatkową szafkę , albo się na balkon przeprowadzę

tyle razy już mojemu to mówiłam, mam dość
te meble są do dupy normalnie

nie wyrzucę ubranek, skoro mały to może wychodzić, a poza tym trzymam dla drugiego
nawet swoich rzeczy już nie mam gdzie dawać

tyle razy mówiłam, że jak się pojawi dziecko to będzie trzeba coś pomyśleć bo ono dużo miejsca zajmuje - to nie!!

jakoś się pomieścimy - i to właśnie jest to JAKOŚ

I ja sie witam.
U nas nocka nawet nawet, ale o 3 Tomek się obudził z wielkim płaczem :( Kupy nie mógł zrobić, ale za to z rana zrobił 3 :) Teraz śpiocha ale pewnie zaraz się obudzi głodny :)

Claudia -- meza rzeczy do foliowych tereb popakuj... a swoje i Michasia rzeczy porozkładaj ... i jak zapyta gdzie są to powiedz ze w reklamówkach bo to jest jego szafa "jakas"

my mamy 2 szafy i się nie miescimy.. mój tez mówił ze jakos sie zmiescimy ... no i własnie jego rzeczy tydzien stał w foliach.. no i szafe robią nam juz na zamówie.. :) sposob sprawdzony

ariska-- są dwie szkoły ..albo karmic przy goraczce albo niee.. ja nie karmiłam bo jak miałam temp. i nakarmiłam Kube to był niespokojny marudził płakał i wogole tylko rece.. i musiałam go odstawic na 3 dni. bo wtedy jak juz postanowiłam odstawic to wziełam konkretne leki na przeziebienie.. i po 3 dniach wróciłam do karmienia jak juz leki wyparowały.. pokarm odcciagałam i wylewałam do zlewu...

my sie szykujemy zaraz na podwórko. słonko ładne trzeba wykorzystac

chyba w końcu moja mała zasnęła a na mnie czeka kolejna suszarka z praniem... może pospi z godzinkę a później jedzonko i spacerek mam tylko nadzieję ze nie wieje jak wczoraj

przeglądałam dziś allegro i muszę zamówić kilka rzeczy i trafiłam na taki termometr TERMOMETR elektroniczny BabyOno DO CZOŁA I UCHA (1479088201) - Aukcje internetowe Allegro czy któraś z was ma go może i moze napisać jaksię sprawdza? mam taki zwykły ale ostatnio tak sobie pomyślalam ze w razie co to nie będę w stanie zmierzyć nim małej temperatury i taki 3sekundowy jest praktyczniejszy.

Claudia - wiem coś na temat szaf i brakującego miejsca, mi na szczęscie udało się przed narodzinami zrobić zabudowę ale i tak się nie mieścimy a częśc rzeczy jak pościele, reczniki Zośki trzymam w salonie

Witam z rana :-)

My po chrzcinach...ufff.

Dzisiaj zapowiada się śliczny dzień wezmę dzieciaki na spacer.M ma 2 zmianę więc czas szybciej zleci.Teraz idę Was nadrobic :-)

Miłego dzionka mamuśki :-)

reklama
Dziewczyny i tak już musiałam mojemu przenieść rzeczy , wkurzy się ale dobrze :-)

może zakuma w końcu !!
dzisiaj z nim będę gadać

wiem że meble to wydatek, ale nie kupuje się ich co miesiąc a jakoś se trzeba dać radę, mamy coraz więcej rzeczy
Jestem w domu to postawię męża na nogi

Do góry