kashya a dlaczego podajesz kwass foliowy i wit B?Ja ppodaję tylko K+D i wszystko....Mi Maciej też wisiał tak na cycku i kupiłam Bebiko (takie w butelkach po 100 ml) dałam kilka razy i teraz już nie mamy takiegoo problemu....wtedy piersi miałam puste, maciuś się wydzierał bo był głodny...po butelce wszystko było ok. A teraz to juz i z produkcją mleczka się poprawiło więc może spróbuj....wiem , że najtrudniej podjąć decyzję że go dokarmię. Dla mnie pierwsza butelka to była wręcz zbrodnia i miałam takie uczucie że zawiodłam ale teraz nie żałuję....
reklama
Takie witaminy przepisali mi przy wypisie ze szpitala, bo Jaś ma niedokrwistość i musimy je przyjmować przez 6 tygodni. Normalnie, tak jak piszesz, podaje się tylko K i D3.
A z dokarmianiem jeszcze poczekam. Jak już będzie tak tragicznie, że nie da się w ogóle nic zrobić, to się zdecyduję. Na razie na raty, bo na raty, ale jeszcze jestem w stanie wszystko powoli ogarnąć w domu. No i jutro kupię sobie herbatkę laktacyjną, może też pomoże.
A z dokarmianiem jeszcze poczekam. Jak już będzie tak tragicznie, że nie da się w ogóle nic zrobić, to się zdecyduję. Na razie na raty, bo na raty, ale jeszcze jestem w stanie wszystko powoli ogarnąć w domu. No i jutro kupię sobie herbatkę laktacyjną, może też pomoże.
Malutka...
Fanka BB :)
Witam
my już wróciliśmy z weekendu, było ok, choć dziwnei się czuje bo pouczenia ciągłe teściowej powodują że mam wrażenie że miała by ochote powiedzieć że może lepiej ona się zajmie Dominiką bo zrobi to lepiej,nie wiem wielu rzeczy ale przecież staram sie jak mogę najlepiej.
Dziewczyny które karmią butelką, mam taki problem bo karmimy się butelką przez ten antybiotyk mój i daje jej nan ha, ale starsznie mi ulewa i kupiłam bebilon comfort. i chciałam zapytać czy to może być winna mleka?
Blondi, Joasienka- współczuje, trzymajcie się
my już wróciliśmy z weekendu, było ok, choć dziwnei się czuje bo pouczenia ciągłe teściowej powodują że mam wrażenie że miała by ochote powiedzieć że może lepiej ona się zajmie Dominiką bo zrobi to lepiej,nie wiem wielu rzeczy ale przecież staram sie jak mogę najlepiej.
Dziewczyny które karmią butelką, mam taki problem bo karmimy się butelką przez ten antybiotyk mój i daje jej nan ha, ale starsznie mi ulewa i kupiłam bebilon comfort. i chciałam zapytać czy to może być winna mleka?
Blondi, Joasienka- współczuje, trzymajcie się
joasienka1
dziękuję za wszystkie kondolencje i miłe słowa od Was :-(
pogrzeb we wtorek, pewnie potem jakoś powoli wrócę do normy, póki co smutno i ciągle mi to w głowie siedzi...
dobrej nocki
pogrzeb we wtorek, pewnie potem jakoś powoli wrócę do normy, póki co smutno i ciągle mi to w głowie siedzi...
dobrej nocki
b_iala
Malutka-- najlpieej by na twoje pytanie odpowiedziała piediatra... Moze zadzwon i sie zapytaj..
Joasienka..- mój dziadek miał nowotwór zołądka..meczył się strasznie pod koniec juz nawet nie dał rady jesc.. Jak umarł to poczułam ulge ... Bo juz nie cierpiał...
Joasienka..- mój dziadek miał nowotwór zołądka..meczył się strasznie pod koniec juz nawet nie dał rady jesc.. Jak umarł to poczułam ulge ... Bo juz nie cierpiał...
ariska
u mojej narazie antybiotyki i siedzymy w domku wydzieliuna zaczęła schodzić niżej ale już malutko kaszle. Ja małej podaję syrop i leki tą malutką strzykawką 2,5ml i chętnie zjada bo słodkie w smaku.
Niestety mnie rozkłada i temperatura 39 stopni, jutro nie mam z kim małej zostawić ale we wtorek idę do lekarza bo się wykończę. Czy przy gorączce nic sie nie stanie z moim mlekiem?
Joasienka moje kondolencje :*
Ribi - ja małej daję okazjonalnie nan z puszki i nie mamy problemu z jedzeniem później cyca czy coś
Niestety mnie rozkłada i temperatura 39 stopni, jutro nie mam z kim małej zostawić ale we wtorek idę do lekarza bo się wykończę. Czy przy gorączce nic sie nie stanie z moim mlekiem?
Joasienka moje kondolencje :*
Ribi - ja małej daję okazjonalnie nan z puszki i nie mamy problemu z jedzeniem później cyca czy coś
Ostatnia edycja:
ariska - powyżej 38 nie powinno się karmić (tak mówili na SR), dlatego weź lepiej Apap na zbicie. Kurcze, pewnie już spisz
dzięki dziewczyny za rady, spróbuję z łyżeczką albo strzykawkę kupię
dobrej nocki życzę
p.s. ja jakaś nienormalna kurcze jestem, zamiast iść spać, bo mała już śpi, to pisze z wami...
dzięki dziewczyny za rady, spróbuję z łyżeczką albo strzykawkę kupię
dobrej nocki życzę
p.s. ja jakaś nienormalna kurcze jestem, zamiast iść spać, bo mała już śpi, to pisze z wami...
Ostatnia edycja:
reklama
Ja jak wyszłam ze szpitala to miałam prawie 40 stopni gorączki nikt nie wiedział co ze mną jest badało mnie kilka lekarzy i kilka położnych - nie dowiedziłam się o co kaman - dostałam antybiotyk i po 4 dniach gorączka zaczeła spadać- wszyscy lekarze mówili aby Karmić przy takiej temperaturze - dzięki temu matka wytwarza przeciwciała i dziecko uodparnia się. Ja miałam jeszcze antybiotyki dla karmiących i dzieki nim tak mi sie wydaje goraczka spadła i mój organizm doszedł do normy. Ale prawie w szpitalu miałam wylądować.
Podziel się: