modlicha83
Fanka BB :)
ribi - ja piłam żółtą Tchibo, a teraz kupiłam Nescafe - i nic się nie dzieje - piję jedną dziennie.. A może jak pijesz z mlekiem, to od mleczka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie: co stosujecie na bolące brodawki? Bo ja już syczę z bólu przy każdym karmieniu. Może Natalia źle się przysysa... ale zwracam uwagę, żeby zrobić to tak, jak trzeba, ale bez skutku. Może to przez to przerośnięte wędzidełko pod języczkiem? Smaruję kremem Musteli, ale nie czuję poprawy.
Blondi bardzo współczujęNiestety mój dziadek dziś w nocy zmarł... strasznie mi smutno, jedyny mój dziadek jakiego miałam... a to byl jedyny pradziadek dla Maciusia... jakoś muszę sama sobie z tym poradzić... dziękuje za wsparcie:*