reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

czesc,
wpadam sie przywitac i spadam. moj maz odwala cala domowa robote juz od 1,5h a ja z komputerem na kolanachw sypialni sie schowalam - pewnie mysli ze odsypiam i pewnie tak powinnam zrobic ale nadrobilam troche bloga mojej majeczki a teraz pisze na bb:) wyspie sie wieczorkiem!
wpadne na bb jak dotre do lasu do dziadkow:)
buzka!

reklama
Cześć kochane.
Wczoraj Tycjan pospał 5 godzin w dzień i powinnam wtedy sobie posprzątać w końcu generalnie bo tylko odkurzam i ścieram kurze ale jakoś mi te 5 godzin wolności szybko minęło i absolutnie nic w tym czasie nie zdziałałam... tylko trochę z Nicole przy kaligrafii posiedziałam bo olała totalnie staranne pisanie literek małpa mała...

Miłej niedzieli wszystkim życzę :)

Witam i ja :)

Wczoraj nie zaglądałam, bo rano sprzątanko, obiadek i potem szlismy na imieniny do teścia. Wcale nie miałam ochoty ale cóż. Tomek jakis marudek wczoraj był. Spać nie chciał jakiś taki nie swój. Pierwszy raz mu się to zdarzyło. Teraz sobie śpi a ja piję kawusię i zaglądam do was :)

AsiaK podaj mi jeszcze raz adres waszego bloga to dodam sobie was do znajomych :) Chętnie poczytam co u was na bierząco :)

Joasienka przykro mi bardzo. Wyrazy współczucia.

Blondi życzę dużo zdrówka dla dziadka.

dzień dobry! popijam sobie kawkę, bo troszkę boli mnie głowa... a w "Języku niemowląt" wyczytałam, ze to z powodu oxytocyny może boleć, i wysypkę też można mieć przez to...
Natalka już drugą noc obudziła się dopiero o 6:30 i to spała w łóżeczku :) Teraz też śpi.
Wczoraj zrobiłam sobie w excelu taką tabelkę do zaznaczania pór karmienia i spania, bo ja strasznie słabą pamięć mam i po paru godzinach nie pamiętam, o której godzinie jadła... i kiedy robiła ostatnią kupkę. Muszę więc stosować "pamięć zewnętrzną" ;)

Z tą kąpielą to faktycznie poczekam... Muszę jeszcze sobie termin u lekarza zaklepać, bo w końcu mi to umknie

Muszę iść wyszykować mamę, bo siostra ją zabiera do siebie - będzie chata wolna! Szkoda, że jeszcze nie bardzo można.... ;)

Niestety mój dziadek dziś w nocy zmarł... strasznie mi smutno, jedyny mój dziadek jakiego miałam... a to byl jedyny pradziadek dla Maciusia... jakoś muszę sama sobie z tym poradzić... dziękuje za wsparcie:*

Blondi - moje kondolencje
monia-t - też mnie głowa boli od dwóch dni. Wogóle czuję się strasznie zmęczona pomimo w miarę przespanych nocy. Ale podobno po cc właśnie około 5-6 tygodnia zaczynają się bóle głowy, wypadanie włosów i problemy ze skórą. Ja mam to wszystko na raz :-( A paznokcie u mnie to tragedia.
Uciekam zaraz na spacer, mała napojona, wykupana jeszcze siku i heja bo jest piękna pogoda.
Miłego dnia

blondi przykro mi

dziewczyny jaka kawe pijacie ? ja od 2 dni pije RICORE i Macius ostatnio cos niebardzo sie czuje i nie wiem czy to od kawy czy cos innego....chodzi o to, ze ma problemy z kupka....kate tak jak u ciebie....

reklama
joasienka, blondi bardzo mi przykro

Ribi ja piję obecnie Maxwell House i nic Ali nie jest. Jej właściwie to nic nie szkodzi (odpukać), nie ma kolek, pięknie purka i robi kupki. Złote dziecko :)

Do góry