reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
I ja się witam....niestety taka wiadomość z rana...płakać się chce...
mona trzymaj się...tak naprawdę żadne ssłowa nie zlagodzą tego bólu...

Kochane, jestem bardzo wstrząśnięta... te zaledwie kilka słów mony wywołały u mnie ogromne wzruszenie... to straszna tragedia... tak jak tam napisałam, nigdy nie pojmę dlaczego Bóg zabiera do siebie takie małe bezbronne, kochane serduszka... zresztą ja wielu rzeczy, które się dzieją na tym świecie nie potrafię pojąć i czasami budzi się we mnie taka złość i niedowierzanie w tego u góry...

i mną wstrząsnęla ta wiadomość.trzymam Julkę na rękach i łzy mi same lecą..

ticker.php

Dziewczyny czy mogę z małą wyjść na dwór jak ją werandowałam tylko raz. Bo ona się złości jak ją ubieram a potem zasypia. I sobie fajnie śpi więc chcę wyjść. Czy któraś z was wychodziła bez werandowania ? Dajcie znać i ucałujcie ode mnie swoje maleństwa .

Ja nie werandowałam, poszłam na krótki spacer 15 min na pierwszy raz :)

Mona -
[*] brak słow, niedowierzanie...

Mona - współczuję, aż nie wiem co napisać... trzymaj się dzielnie

my dziś kolejny dzień tylko werandowanie, bo mimo ładnej pogody jest śnieg i ciężko z wózkiem. chyba mąż nie załapie się na pierwszy spacer jak tak dalej będzie.

reklama
Do góry