reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja też ostatnio chodzę wcześnie spać, już mi się oczy zamykają a to dopiero 21.

Ribi fajnie że Was już wypuścili, to Maciuś miał to zapalenie oskrzeli czy nie?
Ariska super wieści, cieszymy się razem z Tobą.
Claudia Ty też wracaj jutro z samymi dobrymi wieściami.

Idę spać, życzę dobrej nocy!

reklama
ariska super że wyniki są lepsze....trzymam za Was kciuki:)

damquell ja też jestem zakatarzona i też obniżylam temp. w domu ale ciężko mi to wychodzi bo mi jest zimno....:) ja to taka ciepłolubna jestem.

a Maciej wygłodniały się wybudził....spal 30 minut....
też się cieszę że już z wami jestem....

gogi takm Maciuś ma (bo ma nadal) zapalenie oskrzelli....musimy poczekać aż przejdzie....

Ostatnia edycja:
widzę ze idzie ku lepszemu: Maciej i Michasia już lepiej, to zaraz się humorek poprawił.
u nas bez zmian, mała je i śpi, wczoraj fajnie przespana nocka, dziś też na taką liczę :-)
idę seriale ogarnąć bo mąż pościągał.
od trzech dni oglądamy sobie z mężusiem filmy-i wszystkie trzy mam nieobejrzane do końca, dziś zasnęłam już po 45 min :-)
Alusia spała na mnie i tak mi się błogo zrobiło...
dobranoc

Ariska- świetne wiadomości:)
Ribi - dobrze, ze już wrociliscie do domku:)
Claudia- czekamy na dobre wiadomosci od Ciebie:)
Damqelle- wracajcie do zdrówka!!!

Uf, udało mi się znów załatwić kilka spraw na mieście a mała nadal śpi. Kombinezonów małych nie ma, wziełam 62 ale taki fajny miękki i wygodny. Jak się obudzi będę mierzyć a jak będzie zły to mogę oddać. Ale masakra z cenami. Mała już kwiczy więc tyle mojego odpoczynku. Dziewczyny z czym jecie chleb bo ja już nie mam pomysłu. Pasztet zjadłam wczoraj i chyba było ok, a można serek do smarowania ? Nie wiem sama. Nie mam apetytu ani pomysłów na jedzenie. Ważę już 69 kilo czyli tyle ile przed ciążą ale muszę jeść bo niedługo padnę. Aha a ryby w puszcze można ? Dajcie znać.

Aha jeszcze jedno. Czy wasze maluchy jedzą w różnych pozycjach. Bo moja chce jeść tylko na leżąco ?

ryby w puszce raczej nie bardzo... maja konserwanty. ale jak masz ochotę to się pewnie nic nie stanie.
w zasadzie to można jeść wszystko. ja jeszcze unikam smażonego, ale serki do smarowania jak najbardziej jem różne. :-)

ariska - super!!! :-)

czekamy jeszcze na tak dobre wieści od claudii :-) :-)

Nie mialam netu przez pare dni. U nas wszystko w porzadku, tylko Joasia placze prawie cale dnie- w nocy bardzo dobrze spi. Chyba zabkuje:szok:- na dziasle pojawilo sie cos bialego i wypuklego i wydaje mi sie, ze to nie plesniawka (ale nie jestem pewna).
edit:
Widze ze suwaczek sie nie przesuwa i podaje zly wiek- jutro sie tym zajme.

Ostatnia edycja:
chcialam cos wiecej napisac ale wiadomosc o tym, ze Zuzia zmarla... sprawila, ze wszystkie sprawy staly sie nie wazne, nie istotne...
mona bardzo Ci wspolczuje!
nie umiem opanowac lez...

dlaczego? dlaczego? dlaczego?

reklama
Hej z rana. Smutno mi bardzo z powodu Zuzi i jak tylko sobie o niej pomyślę to łzy mi się cisną. Jak się dowiedziałam to wziełam moją małą i myślałam że zacałuję. Przykre bardzo. W takich sytuacjach człowiek zapomina o nieprzespanej nocy o wszystkich niewygodach, ma tylko nadzieję że wszystko będzie dobrze.
U mnie jak na razie dobrze. Mała spała ładnie 3 godziny potem pół na jedzenie i znów 3 godziny i rano też. Teraz znów śpi. Ale muszę ją karmić na leżąco bo z lewej piersi mam potok mleka a tak jej się lepiej je. Jest aniołkiem takim grzecznym że szok. W ciągu doby łącznie może zapłacze z 15 minut. Śnieg spadł na dworze i jest super.
Dziewczyny czy mogę z małą wyjść na dwór jak ją werandowałam tylko raz. Bo ona się złości jak ją ubieram a potem zasypia. I sobie fajnie śpi więc chcę wyjść. Czy któraś z was wychodziła bez werandowania ? Dajcie znać i ucałujcie ode mnie swoje maleństwa .

Do góry