reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ribi witaj w domku
My po szczepieniu, mała waży 6160g więc niezły z niej kolosik. Urosła do 62cm czyli 1 cm juz jest dłuższa. Lekarka z pilgniarka sie smiały,że Ala to juz chyba na trzecie szczepienie przychodzi a nie na pierwsze, bo wygląda jak 3 misięczne dziecko.
Moja Ala w nocy ma katarek ale pediatra powiedziała, że to od ulewania, że nie odbija jej sie wtedy do końca i zalega jej cos w nosku.

Ariska - super wieści :)))
agapa - za rok będę miała podobne suwaczki :)
Powiem wam że siedzimy w zimnym mieszkaniu obsypani chusteczkami - wszyscy mamy katar :( Najbardziej cierpliwa jest Marysia - bo te starsze są nieznośne. Może ich gdzieś spakuję i wyślę na weekend - zresztą najbardziej zakatarzona jestem ja. Fuj...

Ariska - super wieści :)))
agapa - za rok będę miała podobne suwaczki :)
Powiem wam że siedzimy w zimnym mieszkaniu obsypani chusteczkami - wszyscy mamy katar :( Najbardziej cierpliwa jest Marysia - bo te starsze są nieznośne. Może ich gdzieś spakuję i wyślę na weekend - zresztą najbardziej zakatarzona jestem ja. Fuj...

No to fajnie oby tak dalej, tylko ciekawe czy u mnie się nic nie zmieni:-D:-D:-D

reklama
Ribi - fajnie, że już wróciliście
Ariska - oby tak dale w postępach w leczeniu
Claudia - czekamy na dobre wieści od Michasia

ja zaraz idę spać, korzystam że mała śpi bo pewnie ok. 23.00 pobudka na jedzonko

Do góry