Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Ewcia - dlatego czasem trzeba poprostu wyjść na ten spacer, bo potem ciągle coś wyskakuje i tak się odciąga wszystko a mrozik jest dobry bo zarazków nie ma:-) Zdrówka dla Madzi życzymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie miej wyrzutów malutka - po prostu przechodzisz kryzys laktacyjny. Widzisz, ja jak stara jestem tak nie wiedziałam że coś takiego jest w 3 i 6 tygodniu życia. Jak mi się zrobiły flaki tak się przestraszyłam że pognałam męża po mleko do sklepu bo ja nie mam A potem przeczytałam że nie powinno się bo to naturalne że dziecku już nie wystarcza to co mam i ciągnie częściej by wymusić większą produkcję. Odstawiłam więc sztuczne i leżałam któryś dzień cały z zacumowanym cycem w buzi - no i ciągło, ciągło... aż naciągło Pomogła może też herbatka z hippa - fakt że dzisiaj się obudziłam z taką dojarnią że nie mogłam tych cycków z łóżka zwlec, takie ciężkie były.Dziweczyny nie mam czym nakarmic mojej corci(( Przekladam z piersi do piersi w kółko a ona płacze i płacze przyśnie na chwile i zaraz się budzi i znów szuka, a ja sama w domu mleka nie mam jedyne co mam to wyrzuty sumienia(