martusia29
Fanka BB :)
Blondi mozesz [omidorowke ja jadlam i bylo ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki, za rady zjałam tą pomidorówkę zobaczymy jak mały to zniesie
Kate - to super pocieszyłaś mnie, mówiąc, że poprostu to znaczy że silny bedzie, on już na początku mocno sciskał dłonie w piąstki, wierzę, że tak będzie, znaczy niby pediatra nic nie podejrzewa, ale chce żeby zobaczyl do neurolog, znaczy chciała w 3 tygodniu życia, a już minęły kolejne 4 tyg i jeszcze z miesiąc minie bo wizyte mamy na marzec wiec będzie miał już prawie 3 m-ce hehe neurolog się zdziwi pewnie bo wtedy to jego dzwiganie bedzie adekwatne do miesięcy przeżytych
Była moja mama na trochę bo akurat miała coś do załatwienia na Z-ciu Maciuś grzeczny drzemał cały czas budził się tylko na pierś jadł chwile i zasypiał Kochany jest
-------------------------------
Edit: Fogia- śliczny avatar, chyba że dawno zmieniałaś, a ja gapa teraz zauwazyłam...