reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Moniaivoy my mamy szczepieniea co 6 tygodni. Szczepimy sie jutro szczepionka 5w1.

Dzisiaj bylismy na USG bioderek i wszystko jest ok. Spytałam czy jest konieczność powtórzenia USG za jakis czas, to lekarz stwierdził że nie tylko szeroko nosic małą i będzie dobrze.

Dziewczyny ma któraś może do pożyczenia laktator elektryczny lub do sprzedania?

Jak co piszcie na pw, dzięki

Hej kochane. Ja właśnie mam chwilę bo mały po kąpieli usnął :)
Byliśmy do południa u teściowej bo wróciła z Niemiec od dziadków i nie widziała jeszcze wnusia, przy okazji śliczne ciuszki nakupowały z prababcią i ciotkami i miała niezły bagaż :)
Wróciliśmy w porze obiadowej, szybko zrobiłam obiadek a popołudnie znowu - raz cycek, raz noszonko, raz tulanko i tak do 19 moment dzień zleciał... O 19 kąpiel i cycki i spanko :)
Ciekawe jaka dzisiaj nocka będzie... Mąż na 22 na nockę jedzie do pracy i zostaję pierwszy raz sama. Chociaż on i tak w nocy śpi jak zabity i mały go wcale nie budzi to jakoś nie lubię tych jego nocek... Wolę jak wiem, że jest w domciu...

A mój synek czasami dostaje smoczka. W nocy wcale nie potrzebuje, czasami w dzień mu daję ale rzadko. A myślałam że będzie smoczkowy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A my znów walczymy z bólem brzuszka:(( Tak strasznie płacze, a ja nie wiem jak jej pomóc:(( ratunku:szok:

Nie wiem czy to pomoże, jak mojego Maćka wczoraj bolał brzuszek bardziej niz zwykle miał problemy z gazami, trzymalam go więcej przy piersi podczas jedzenia się wyciszał jadł a tylko jak ból przychodził to pojękiwał boksował rękami ale przechodziło, w końcu zasnął:)

SZOK: mój Maciuś po kąpieli jadł kwadrans i zasnął... zawsze od 6 tygodni je 2h czasem nawet więcej, a dziś zasnąl, ale znów zawsze w nocy spał od 22-4tej:) a dziś pewnie wszystko się przestawi a już organizm przyzwyczaiłam:p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a jak nosice na raczkach w pionie?? bo ja jak trzymam w pionie Bartusia to on robi takiego jakby zlowika...tak sie zwija i jedna reka trzymam mu glowke a drga podtrzymuje mu pupe i tak jakby siedzi mi na rece ale pleckow nie ma prostych tylko takie jakby zaokraglone taki zlowik...nie wiem czy dobrez to zobarazowalam....to myslicie ze tak mozna nosic??bo teraz juz zglupilam po waszympostach...

u mnie tak samo to wygląda - mała jak leży na moim brzuszku czy ją biorę do odbicia to ma półokrągłe plecki... nie wiem czy tak powinno być

u mnie tak samo to wygląda - mała jak leży na moim brzuszku czy ją biorę do odbicia to ma półokrągłe plecki... nie wiem czy tak powinno być

Trzeba podtrzymywać kręgosłup jak się bierze do odbicia.

Byłam z Alą jednak z tym katarkiem bo jak usłyszłam że Ribi musiała iść do szpitala to mi się gorąco zrobiło i wolałam sprawdzić. Na szczęście osłuchowo jest ok, ufff... Założyłam małej tą poduszkę frejki, trochę jej się nie podobało że nie może wyprostować nóżek, ale zasnęła i niestety będzie musiała się przyzwyczaić.

reklama
samantaa- mój szymon robi identyczną minke uuu:) nawet pediatra dzisiaj do bniego mowi co on taki powazny:) mina uuu i oczy rozkminiaja sufit:)

Do góry