Malutka...
Fanka BB :)
A my znów walczymy z bólem brzuszka( Tak strasznie płacze, a ja nie wiem jak jej pomóc( ratunku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my znów walczymy z bólem brzuszka( Tak strasznie płacze, a ja nie wiem jak jej pomóc( ratunku
Dziewczyny a jak nosice na raczkach w pionie?? bo ja jak trzymam w pionie Bartusia to on robi takiego jakby zlowika...tak sie zwija i jedna reka trzymam mu glowke a drga podtrzymuje mu pupe i tak jakby siedzi mi na rece ale pleckow nie ma prostych tylko takie jakby zaokraglone taki zlowik...nie wiem czy dobrez to zobarazowalam....to myslicie ze tak mozna nosic??bo teraz juz zglupilam po waszympostach...
u mnie tak samo to wygląda - mała jak leży na moim brzuszku czy ją biorę do odbicia to ma półokrągłe plecki... nie wiem czy tak powinno być
Gobi ale to znaczy że kręgoslup powinien być prosto?