reklama
Witajcie dziewczyny. Widzę, że i Wasze dzieciaczki tak jak mój Dominik mają problemy z gazami i ciągłym wybudzaniem się przez to ze snu. W nocy ostatnio wybudza mi się co pół godziny na godzinę karmienia i usypiania, dopiero bliżej rana uśnie na dwie a potem często przed południem w ogóle nie śpi, niby przysypia ale zaraz oczy znów szerokie. Czasem chwilę sam poleży ale woli być na rękach. Dla mnie jednak najgorsze są te noce. Chciałabym w końcu przespać tak ciągiem choć 3 godziny.
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Witam z rana, Misiek dzisiaj ładnie pospał, oczywiście z przerwami co 3 h na karmienie. Dzięki temu troszkę udało mi się ogarnąć mieszkanie.
Dziś Misiek kończy już dwa miesiące...jeju jak ten czas leci:-)
Tonia81 Twoja Lilianka także dzisiaj ma mini urodzinki:-) A zatem składamy Jej z Miśkiem życzonka, aby zawsze była szczęśliwa a sny nigdy nie przestały być kolorowe:-)
Dziś Misiek kończy już dwa miesiące...jeju jak ten czas leci:-)
Tonia81 Twoja Lilianka także dzisiaj ma mini urodzinki:-) A zatem składamy Jej z Miśkiem życzonka, aby zawsze była szczęśliwa a sny nigdy nie przestały być kolorowe:-)
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Dominikowi również składamy życzonka:-)
b_iala
Fanka BB :)
Ribi kochana duzo zdrówka dla Maciusia i byscie syzbko wrócili do zdrowia!!!!
Klaudos--- no co za promocja szkoda ze najblizszy sklep w Wawie ... a ja se myslałam ze to mój Męzulek jaja sobie ze mnie robi.. bo akurat napisał mi z pracy wiadomosc na gg ze zaraz przyjdzie sms.. no i przyszedł od Ciebie
uciekam do ZUsu i becikowe załatwic .. a no i do Banku.. odezwe sie pózniej !
Klaudos--- no co za promocja szkoda ze najblizszy sklep w Wawie ... a ja se myslałam ze to mój Męzulek jaja sobie ze mnie robi.. bo akurat napisał mi z pracy wiadomosc na gg ze zaraz przyjdzie sms.. no i przyszedł od Ciebie
uciekam do ZUsu i becikowe załatwic .. a no i do Banku.. odezwe sie pózniej !
Ja czekam na kolezankę Ma przyjśc na kawusię
Powiem wam, że ten mój Tomcio to kochany jest. Nie wiedziałam, że przy dziecku można się nudzić. Mogę wszystko przy nim zrobić. Posprzątać, ugotować i nawet mam czas dla siebie Wiki była zupełnie inna W nocy budzi się co 3-4 h więc nieźle Obym tylko nie zapeszyłą
Powiem wam, że ten mój Tomcio to kochany jest. Nie wiedziałam, że przy dziecku można się nudzić. Mogę wszystko przy nim zrobić. Posprzątać, ugotować i nawet mam czas dla siebie Wiki była zupełnie inna W nocy budzi się co 3-4 h więc nieźle Obym tylko nie zapeszyłą
reklama
joasienka1
Fanka BB :)
witajcie,
u nas dziś nocka masakra, Ala spała może do 2:00 a potem wielkie oczy i ani myśli, cycki to mi do zera wyciumkała
chyba brzuszek ja bolał, bo ok 6:00 zrobiła wielką kupkę i potem zasnęła.
w sobotę mm pierwszych i na razie ostatnich gości-mamę z siostrą i rodziców męża ze szwagierka.
dalszą rodzinę chcę widzieć dopiero w marcu najszybciej.
mąż dziś jedzie urzędy pozaliczać, wypis odebrać, oby szybko poszło.
miłego dnia
u nas dziś nocka masakra, Ala spała może do 2:00 a potem wielkie oczy i ani myśli, cycki to mi do zera wyciumkała
chyba brzuszek ja bolał, bo ok 6:00 zrobiła wielką kupkę i potem zasnęła.
w sobotę mm pierwszych i na razie ostatnich gości-mamę z siostrą i rodziców męża ze szwagierka.
dalszą rodzinę chcę widzieć dopiero w marcu najszybciej.
mąż dziś jedzie urzędy pozaliczać, wypis odebrać, oby szybko poszło.
miłego dnia
Podziel się: