reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja dostałam zalecenie, żeby nosic Jasia przodem do otoczenia, bo ma bardzo silne napięcie osiowe i bardzo się wygina do tyłu. Podobno ma mu minąć z czasem.

reklama
Witajcie dziewczyny. Widzę, że i Wasze dzieciaczki tak jak mój Dominik mają problemy z gazami i ciągłym wybudzaniem się przez to ze snu. W nocy ostatnio wybudza mi się co pół godziny na godzinę karmienia i usypiania, dopiero bliżej rana uśnie na dwie a potem często przed południem w ogóle nie śpi, niby przysypia ale zaraz oczy znów szerokie. Czasem chwilę sam poleży ale woli być na rękach. Dla mnie jednak najgorsze są te noce. Chciałabym w końcu przespać tak ciągiem choć 3 godziny.

Witam z rana, Misiek dzisiaj ładnie pospał, oczywiście z przerwami co 3 h na karmienie. Dzięki temu troszkę udało mi się ogarnąć mieszkanie.

Dziś Misiek kończy już dwa miesiące...jeju jak ten czas leci:-)
Tonia81 Twoja Lilianka także dzisiaj ma mini urodzinki:-) A zatem składamy Jej z Miśkiem życzonka, aby zawsze była szczęśliwa a sny nigdy nie przestały być kolorowe:-)

Ribi kochana duzo zdrówka dla Maciusia i byscie syzbko wrócili do zdrowia!!!!

Klaudos--- no co za promocja:) szkoda ze najblizszy sklep w Wawie:) ... a ja se myslałam ze to mój Męzulek jaja sobie ze mnie robi.. bo akurat napisał mi z pracy wiadomosc na gg ze zaraz przyjdzie sms.. no i przyszedł od Ciebie :)

uciekam do ZUsu i becikowe załatwic .. a no i do Banku.. odezwe sie pózniej !

Ja czekam na kolezankę :) Ma przyjśc na kawusię :)

Powiem wam, że ten mój Tomcio to kochany jest. Nie wiedziałam, że przy dziecku można się nudzić. Mogę wszystko przy nim zrobić. Posprzątać, ugotować i nawet mam czas dla siebie :) Wiki była zupełnie inna :) W nocy budzi się co 3-4 h więc nieźle :) Obym tylko nie zapeszyłą :)

reklama
witajcie,
u nas dziś nocka masakra, Ala spała może do 2:00 a potem wielkie oczy i ani myśli, cycki to mi do zera wyciumkała :-D
chyba brzuszek ja bolał, bo ok 6:00 zrobiła wielką kupkę i potem zasnęła.
w sobotę mm pierwszych i na razie ostatnich gości-mamę z siostrą i rodziców męża ze szwagierka.
dalszą rodzinę chcę widzieć dopiero w marcu najszybciej.
mąż dziś jedzie urzędy pozaliczać, wypis odebrać, oby szybko poszło.
miłego dnia

Do góry