reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

marisax - witamy Cię i zapraszamy:tak: pisz jak najwięcej:-) zrób sobie suwaczek;-)

Widzę, że nie tylko ja przeżyłam ten gorąc... powoli brakuje mi sil, co dzień bardziej słabo mi jest nawet mam problem z dojściem do łazienki:-( nie chcę mysleć jakbym miałam gdzieś wyjść;-)mamy mieszkania wszystkie od zachodu więc od 12tej do 20 mam bardzo goraco nawet rolety nic nie dają:szok: mamy pootwierane okna balkonowe i wszystkie ona uchylone ale nie ma ani grama wiatru na ósmym piętrze!
Życzę wszytskim abyscie sobie jakoś radziły w te upały i duchoty;-)

reklama
Cześć mamusie! Trafiłam na to forum zupełnie przypadkowo i uważam, że jesteście super! To wspaniałe, że dzielicie się ze sobą swoimi troskami, problemami, jak i radosciami :) Chciałabym żebyście i mnie przyjęły do swego grona... Od kilku lat mieszkam w Wielkiej Brytanii i tu też na świat przyszła nasza pierwsza pociecha. Martynka ma obecnie już trzy latka i jest słodkim urwisem. Nasz kolejny bąbelek przyjdzie na świat 15 stycznia - jak wskazuje USG. Ciąża przebiega bezproblemowo poza zmęczeniem nóg, które doskwiera mi właściwie każdej nocy i nie pozwala się wyspać. Cóż...uroki ciązy! Pozdrawiam Was cieplutko z chłodnej dziś Walii i do usłyszenia!

witamy cię gorąco :-)
wklej sobie suwaczek :
https://www.babyboom.pl/forum/stycz...-i-dodawac-zdjecia-do-grupy-zamknietej-40071/

oto instrukcja

i zapraszam do pogaduszek :-)

Gratulacje

Witam Was w ten upał...dziś wróciłam wcześniej z pracy bo w takim upale ciężko pracować w terenie Wróciłam, poszłam spać i tak teraz patrzę a tu za oknem chmury i chyba padać bedzie :happy:
Dziś na obiad wsunęłam arbuza bo taki lekki i orzeźwiający.
AAAA i muszę się pochwalić kupiłam sobiie w H&M spodnie ciążowe (czarne bojówki). Ogólnie nic ciekawego nie ma w sklepach szukam jakiejś ładnej tuniki bo nie mam w czym do pracy chodzić....

Cześć dziewczyny ja też jestem tu nowa:) Termin mam na 14 stycznia, chciałabym dołączyć do waszej grupy, ale nie bardzo wiem jak. To moja pierwsza dzidzia i każde objawy ciążowe są dla mnie nowością.Nie mogę się doczekać kiedy będzie widać mi brzuszek, bo na razie jest mały, trochę widać, ale wyglądam raczej jakbym za dużo zjadła:)

Cześć dziewczyny ja też jestem tu nowa:) Termin mam na 14 stycznia, chciałabym dołączyć do waszej grupy, ale nie bardzo wiem jak. To moja pierwsza dzidzia i każde objawy ciążowe są dla mnie nowością.Nie mogę się doczekać kiedy będzie widać mi brzuszek, bo na razie jest mały, trochę widać, ale wyglądam raczej jakbym za dużo zjadła:)

Witam Cię.

Witamy Nową Stycznióweczkę :-)

Witam nowe styczniówki, przybywa nas w tempie błyskawicznym.
Ribi czy ty pracujesz jako przedstawiciel, bo piszesz o pracy w teranie??
Ja właśnie jestem przedstawicielem i jeżdżę autem bez klimatyzacji. Dla mnie każdy taki upalny dzień jest walką o życie jednym słowem koszmar. Pocieszam się jedynie tym że jeszcze tylko 8 dni i urlop a jak wrócę z urlopu to już nie wsiadam do auta bo będę w biurze zastępować kumpele a na wrzesień planuję już L4.

reklama
Cześć mamusie! Trafiłam na to forum zupełnie przypadkowo i uważam, że jesteście super! To wspaniałe, że dzielicie się ze sobą swoimi troskami, problemami, jak i radosciami :) Chciałabym żebyście i mnie przyjęły do swego grona... Od kilku lat mieszkam w Wielkiej Brytanii i tu też na świat przyszła nasza pierwsza pociecha. Martynka ma obecnie już trzy latka i jest słodkim urwisem. Nasz kolejny bąbelek przyjdzie na świat 15 stycznia - jak wskazuje USG. Ciąża przebiega bezproblemowo poza zmęczeniem nóg, które doskwiera mi właściwie każdej nocy i nie pozwala się wyspać. Cóż...uroki ciązy! Pozdrawiam Was cieplutko z chłodnej dziś Walii i do usłyszenia!
No witamy :)
Oj piękna jest Walia - chciałabym tam znów kiedyś pojechać. Te upały zupełnie mi nie odpowiadają, przyjemnie było by poczuć taką morską bryzę na twarzy, pospacerować po molo w Bangorze :)
Jeśli bolą cię nogi - pij dużo soków pomidorowych, zawierają magnez i potas, zapytaj też lekarza czy możesz brać magnez bo brak magnezu odpowiada za bolesne skurcze stóp. No i gratulacje oczywiście :)

Do góry