reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

marisax - witamy Cię i zapraszamy:tak: pisz jak najwięcej:-) zrób sobie suwaczek;-)

Widzę, że nie tylko ja przeżyłam ten gorąc... powoli brakuje mi sil, co dzień bardziej słabo mi jest nawet mam problem z dojściem do łazienki:-( nie chcę mysleć jakbym miałam gdzieś wyjść;-)mamy mieszkania wszystkie od zachodu więc od 12tej do 20 mam bardzo goraco nawet rolety nic nie dają:szok: mamy pootwierane okna balkonowe i wszystkie ona uchylone ale nie ma ani grama wiatru na ósmym piętrze!
Życzę wszytskim abyscie sobie jakoś radziły w te upały i duchoty;-)

reklama
Cześć mamusie! Trafiłam na to forum zupełnie przypadkowo i uważam, że jesteście super! To wspaniałe, że dzielicie się ze sobą swoimi troskami, problemami, jak i radosciami :) Chciałabym żebyście i mnie przyjęły do swego grona... Od kilku lat mieszkam w Wielkiej Brytanii i tu też na świat przyszła nasza pierwsza pociecha. Martynka ma obecnie już trzy latka i jest słodkim urwisem. Nasz kolejny bąbelek przyjdzie na świat 15 stycznia - jak wskazuje USG. Ciąża przebiega bezproblemowo poza zmęczeniem nóg, które doskwiera mi właściwie każdej nocy i nie pozwala się wyspać. Cóż...uroki ciązy! Pozdrawiam Was cieplutko z chłodnej dziś Walii i do usłyszenia!

witamy cię gorąco :-)
wklej sobie suwaczek :
https://www.babyboom.pl/forum/stycz...-i-dodawac-zdjecia-do-grupy-zamknietej-40071/

oto instrukcja

i zapraszam do pogaduszek :-)

Gratulacje

Witam Was w ten upał...dziś wróciłam wcześniej z pracy bo w takim upale ciężko pracować w terenie Wróciłam, poszłam spać i tak teraz patrzę a tu za oknem chmury i chyba padać bedzie :happy:
Dziś na obiad wsunęłam arbuza bo taki lekki i orzeźwiający.
AAAA i muszę się pochwalić kupiłam sobiie w H&M spodnie ciążowe (czarne bojówki). Ogólnie nic ciekawego nie ma w sklepach szukam jakiejś ładnej tuniki bo nie mam w czym do pracy chodzić....

Cześć dziewczyny ja też jestem tu nowa:) Termin mam na 14 stycznia, chciałabym dołączyć do waszej grupy, ale nie bardzo wiem jak. To moja pierwsza dzidzia i każde objawy ciążowe są dla mnie nowością.Nie mogę się doczekać kiedy będzie widać mi brzuszek, bo na razie jest mały, trochę widać, ale wyglądam raczej jakbym za dużo zjadła:)

Cześć dziewczyny ja też jestem tu nowa:) Termin mam na 14 stycznia, chciałabym dołączyć do waszej grupy, ale nie bardzo wiem jak. To moja pierwsza dzidzia i każde objawy ciążowe są dla mnie nowością.Nie mogę się doczekać kiedy będzie widać mi brzuszek, bo na razie jest mały, trochę widać, ale wyglądam raczej jakbym za dużo zjadła:)

Witam Cię.

Witamy Nową Stycznióweczkę :-)

Witam nowe styczniówki, przybywa nas w tempie błyskawicznym.
Ribi czy ty pracujesz jako przedstawiciel, bo piszesz o pracy w teranie??
Ja właśnie jestem przedstawicielem i jeżdżę autem bez klimatyzacji. Dla mnie każdy taki upalny dzień jest walką o życie jednym słowem koszmar. Pocieszam się jedynie tym że jeszcze tylko 8 dni i urlop a jak wrócę z urlopu to już nie wsiadam do auta bo będę w biurze zastępować kumpele a na wrzesień planuję już L4.

reklama
Cześć mamusie! Trafiłam na to forum zupełnie przypadkowo i uważam, że jesteście super! To wspaniałe, że dzielicie się ze sobą swoimi troskami, problemami, jak i radosciami :) Chciałabym żebyście i mnie przyjęły do swego grona... Od kilku lat mieszkam w Wielkiej Brytanii i tu też na świat przyszła nasza pierwsza pociecha. Martynka ma obecnie już trzy latka i jest słodkim urwisem. Nasz kolejny bąbelek przyjdzie na świat 15 stycznia - jak wskazuje USG. Ciąża przebiega bezproblemowo poza zmęczeniem nóg, które doskwiera mi właściwie każdej nocy i nie pozwala się wyspać. Cóż...uroki ciązy! Pozdrawiam Was cieplutko z chłodnej dziś Walii i do usłyszenia!
No witamy :)
Oj piękna jest Walia - chciałabym tam znów kiedyś pojechać. Te upały zupełnie mi nie odpowiadają, przyjemnie było by poczuć taką morską bryzę na twarzy, pospacerować po molo w Bangorze :)
Jeśli bolą cię nogi - pij dużo soków pomidorowych, zawierają magnez i potas, zapytaj też lekarza czy możesz brać magnez bo brak magnezu odpowiada za bolesne skurcze stóp. No i gratulacje oczywiście :)

Do góry