reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Super - ja mam mamę i tatę alkoholików i teścia.
A mój czasem też wypije sporo- mi się to zdarza 2 razy w roku,żeby wypić kilka piw naraz....

reklama
Super - ja mam mamę i tatę alkoholików i teścia.
A mój czasem też wypije sporo- mi się to zdarza 2 razy w roku,żeby wypić kilka piw naraz....
współczuję, a może porozmawiaj ze swoim mężem o tym co czujesz i że nie będziesz tolerowac jego picia, alkoholizm to straszna choroba i może wiele zniszczyć...

współczuję, a może porozmawiaj ze swoim mężem o tym co czujesz i że nie będziesz tolerowac jego picia, alkoholizm to straszna choroba i może wiele zniszczyć...
Już były rozmowy, mąż zapewnia, że nigdy nie będzie taki jak jego ojciec. Jedyne co to mu ufać - to dobry człowiek, ale ma głupich kolegów niektórych i lubi z nimi wypić.

mam nadzieję, że jak się bąbel urodzi to będzie więcej z nami

Już były rozmowy, mąż zapewnia, że nigdy nie będzie taki jak jego ojciec. Jedyne co to mu ufać - to dobry człowiek, ale ma głupich kolegów niektórych i lubi z nimi wypić.

mam nadzieję, że jak się bąbel urodzi to będzie więcej z nami

Kochana nie czas na nerwy, wszystko będzie dobrze. Musisz tylko mówić mu jak bardzo Cię boli jego zachowanie. Ja mówię mojemu mężowi nieraz o tym zapomina...

Kochane wiesz że to za wcześnie ale czy zastanawiałyście się nad sesją ciążową? Ja już się umówiłam z moimi znajomymi na sesję ciążową i dziecięcą.
Przesyłam stronkę moich znajomych i przykładowe fotki.
ciążowe Swiatloczuli blog

Kochana nie czas na nerwy, wszystko będzie dobrze. Musisz tylko mówić mu jak bardzo Cię boli jego zachowanie. Ja mówię mojemu mężowi nieraz o tym zapomina...

Kochane wiesz że to za wcześnie ale czy zastanawiałyście się nad sesją ciążową? Ja już się umówiłam z moimi znajomymi na sesję ciążową i dziecięcą.
Przesyłam stronkę moich znajomych i przykładowe fotki.
ciążowe Swiatloczuli blog

Mi się marzy taka sesja i chce mojemu m zrobić niespodziankę na urodziny. My we trójkę jestesmy z października więc chyba zrobię taki prezent naszej trójce :)

Witam Stycznióweczki!
Chciałabym do Was dołaczyc i dzielic te kilka miesiecy szczescia. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie. Ma termin na 1 stycznia 2011. Wiec Nowy Rok mam juz zaplanowany...
Teraz próba z suwaczkami. Ciekawe czy zadziała...

reklama
Do góry