reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
my też już na nogach. Jasiek coś nie chciał śniadania jeść... jak nie chce to nie, może mu się za godzinę zachce...:-)

witajcie w ten upalny dzień :baffled:
ja wczoraj byłam u nowej ginki w ramach abonamentu medycznego, który wykupiłam.
zrobiła mi usg, Ludzik się ruszał, machał rączkami i nóżkami, niesamowite wrażenie.
zmierzyła mi też przezierność i wyszła 0,9 czyli dobrze.
poza tym dostałam skierowanie na badania i za tydzień na usg do Invicty, bo tam dobry sprzęt mają i mi dokładne usg zrobi jakiś specjalista.
ogólnie wrażenia z wizyty dobre, chociaż pani doktor jak dla mnie używała za dużo słów: prawdopodobnie, wygląda na to (prawdopodobnie dziecko jest zdrowe itp.), dlatego cieszę się że za tydzień pójdę na usg jeszcze raz.
poza tym w pracy w pokoju mam saunę i ledwo wyrabiam, a im późniejsza godzina tym gorzej :crazy:
pozdrawiam Was serdecznie
acha-u nas owoce też takie drogie :-(

Dzień dobry :-)

Ja właśnie mam dzwonić po kompletne wyniki badań prenatalnych i trochę się obawiam, więc jeszcze odsunę to o jakieś pół godzinki :-)

Jeśli chodzi o owoce, to już chyba będą drożały, przynajmniej te czerwcowo-lipcowe... Ale i tak nic nie przeskoczy mojego A., jak w którąś niedzielę wracaliśmy sobie z wycieczki i zatrzymaliśmy się przy drodze, żeby kupić ćwierć arbuza i dwa kilo truskawek - w sklepie zapłaciłabym za to wtedy jakieś 8-9 zł ( truskawki po 3zł mniej więcej, arbuz ważył 1 kg, więc jakieś 2 zł) - a on zapłacił bez zmrużenia oka 26 zł :-D
I do dzisiaj nie wiem, czy to było takie drogie, czy to wina tej pani, która to sprzedawała :-)

Miłego dnia Wam życzę, i mało męczących upałów :-)

Witam, upał jak nie wiem, ja mam wolne ale planem moim jest posprzątanie w domu.

strasznie mi słabo i mdleję normalnie na siedząco :-(
Nawet nie wiecie jak bym poszła na L4

Dziewczyny jakie macie plany na ten upalny dzień???
lezenie do gorybrzuchem caly dzien ;-) a tak na serio to czeka mnie pranie i ogarniecie sajgonu w pokoju malej a na obiad niewiem co zrobic bo nikomu niechcce sie ostatnio jesc...

witam was z rana ja juz na nogach od 6 a moja cora od 5 na szczescie maz jak wrocil przed 5 to z nia posiedzial zebym jeszcze pospala ale upal obudzil mnie o 6 bo u naz z rana najwiecej slonca i skwaru jest w pokoju :-(

reklama
lezenie do gorybrzuchem caly dzien ;-) a tak na serio to czeka mnie pranie i ogarniecie sajgonu w pokoju malej a na obiad niewiem co zrobic bo nikomu niechcce sie ostatnio jesc...

witam was z rana ja juz na nogach od 6 a moja cora od 5 na szczescie maz jak wrocil przed 5 to z nia posiedzial zebym jeszcze pospala ale upal obudzil mnie o 6 bo u naz z rana najwiecej slonca i skwaru jest w pokoju :-(

A skąd ty jestes??? I czy twoja córcia się nie nudzi w takie upały??? Bo na spacer nie bardzo się da, bo za gorąco a w domu to już mi pomysłów brakuje aby moją zabawiać :)

Do góry