reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ulkan nie przejmuj się te stare baby takie są....trzeba było jej powiedzieć że jesteś samotna matka i nie masz nikogo kto Ci zakupy zrobi...może na przyszłośc ona się zaoferuje:) A tak swoją drogą bo widzę, że mieszkasz w Krakowie może pomyślisz o kupowaniu w necie tak można zrobić zakupy w Almie albo Piotrze i Pawle a ceny są normalne ... i dostawa powyżej 50 zł gratis...

Ribi, dzięki;) Mnie to strasznie wytrąciło z równowagi, jak taka baba wszystkowiedząca nawraca mnie na środku sklepu, nie chce się odczepić i nawet się nie zastanowi, nad tym co mówi... A co do mieszkania to aktualnie do Krakowa mam 50 km i to niestety zbyt daleko na spożywcze zakupy przez internet. A sklep mam pod nosem, bo po drugiej stronie ulicy, więc sama wyprawa z dzieckiem nie jest taka kłopotliwa, przynajmniej z mojej perspektywy;)

syla, zielona- ja 16.02 mam i szczepienie i usg:)

weronika- otworzylam drzwi balkonowe, mialam w ubraniu domowym grubo opatulic kocem i kocem:) az pod nos:) 1 dzien 10min 2 20min i 3 30min, na 20 i 30min ubieralam juz w kombinezon.
malutka musi sie zahartowac wiec albo weranduj albo wyjdz na krotki spacer- zalezy jaka pogoda. ja na spacery chodze okolo godzinne

ja też weranduję i dziś mamy 20 minut jutro 30 a w sobotę pojedziemy na okolo godzinny spacerek chyba że pogoda będzie brzydka. Póki co jest słonecznie więc myślę że pogoda w sam raz...

Ulkan nie przejmuj się, kiedys kobiety nie mialy samochodów, same siadziały w domu i musiały robic zakupy i jakoś nic sie nie działo...więc następnym razem powiedz takiej wścipskiej babie żeby nie chodziła za Tobą po sklepie bo może ona właśnie jest nosicielka takiej grypy....

My dzisiaj byłyśmy na spacerku ponad godzinę :D Takie piękne słoneczko u nas, że żal było nie wykorzystać ;) A w poniedziałek przyjeżdżają znajomi na kilka dni, więc pewnie będziemy zwiedzać z wózkiem całe nasze miasto i okolice, jeśli tylko pogoda pozwoli ;) Już magazynuję mleczko na tą okazję :)

Witam

Cieszę się że dziewczyny w końcu zdecydowały się rozpakować:-)
Gratulacje dla nich

A u mnie dzisiaj leniwo, mój robaczek śpi i budzi się tylko na karmienie. W nocy też ładnie spał, pobudka co 3 godziny więc nie jest źle i oby tak dalej ;) Chciałam dzisiaj zacząć werandowanie ale aż żal mi go ruszać, tak słodko śpi. Obiadek zrobiony, córa u babci, pewnie wróci za jakieś 2 godzinki... nic tylko leżeć do góry du....:-D

Az Wam zazdroszcze tych spokojnych spacerkow bo moja cora bardzo nie lubi ubierania w kombinezon, nie mowiac juz o czapce.. i zawsze na poczatku jest placz, potem usnie w wozku ale jak nie daj Boze sie przebudzi w trakcie spaceru i poczuje ze jest "opatulona" to zaraz znowu placz..
Juz nie wiem jaki na nia sposob znalezc..A pogoda taka ladna za oknem, mozna by pospacerowac dluzej.

Ulkan--- szok...mogła Ci zaproponowac ze zrobi zakupy za Ciebie:) a ty poczekasz przed sklepem.. niecierpie takich babek..

Zielona-- a czemu nie wychodzisz z obojgiem na spacer?

Ribi hihi dobre:)
u nas choroba juz mija. dzis misiek miał jechac z Tomkiem aby go lekarz obsłuchała czy płuca czyste.. ale jak dzwoniłam potwierdzic ze przyjdziemy okazało sie.. ze nie mamy do kogo.. bo nasz lekarz dzis nie przyjmuje z rana ( a jak umawiałam osobiscie to nawet zapisały wizyte.) jutro ma popołudniu.. wiec dopiero w poniedziałek go osłucha.. ja go w sumie osłuchałam i nic nie słyszałam by było cos na płucach.. Kubusiek ma jeszcze katar..
w domu juz sie nudzic zaczyna mi Tomus.. a do tego jeszcze takie słonko ze az samemu chce sie wyjsc na spacer... no ale nic.. moze w sobote wyjdziemy na chwilkę...
super ze juz dziewczyny urodziły !! czy jeszcze ktos został ??

reklama
gosiula a może ubierz ją w ciepłe śpiochy i owiń ciepłym kocem? Wiesz może to wystarczy a ona nie będzie płakała....?Mój Maciuś śpi póki co ja wypije sobie Inke bo tak zachwalacie i może i ja bedę miała nadmiar mleka w piersiach?:)
Właśnie oglądam leżaczki bujaczki....wiem że niektóre z Was kupowały...poleccie coś :)

Do góry