E
Ewcia_822
Gość
malutka jest już nerwowa - "*******ca dostane pod tym ktg glodna jestem jak sto. Wszystko daej wysoko pozamykane a tetno malej czasem nawet 180"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bial_a a jak poznałaś, że twój mały synuś chory?? Czy przy tym katarku miał temp i leciało mu z noska?? Bo mój Tomcio ciągle kicha, i charczy przez nos. No i nie wiem czy psikac sterimarem i wyciągać fridą?? czy iść do lekarza???
Claudia - Super! Bardzo się cieszę, że Michaś ma się lepiej. Skoro na usg wyszło wszystko w porządku, to może juz niedlugo będziesz tulić swoja pociechę w domku Michaś to silny facet, teraz już może byc tylko lepiej A ty odpocznij i mobilizuj siły, bo jak mały wróci to musi mieć szczęśliwą i pełną energii mamusię!
---------------
Ja sobie przelożyłam szczepienie na poniedziałek 21 lutego bo 20 mamy chrzciny Wojtusia Znając moje dziecko, to pewnie zażąda cyca jak tylko wejdziemy do kościoła A chrzciny mamy normalnie na mszy, która w zalezności od ilości dzieci trwa nawet do 1,5 godziny.... Pewnie bez butli się nie obejdzie