Ja też jestem właśnie po wizycie u gina ale jestem strasznie zawiedziona. Niby z dzidzią wszystko w porządku ale lekarz zrobił te USG w tempie błyskawicznym. Oczywiście nic nie widziałam bo monitor miał odwrócony do siebie. Powiedział tylko że jest ok dzidzia się rusza. Jak wstałam z kozetki to zrobiłam sobie zdjęcie z monitora ale nic na nim nie widać doczytałam tylko że dzidzia ma 7 cm i 19 mm i że termin przesunął mi się na 11 stycznia.
Co za beznadziejny lekarz....masakra! Chodzisz prywatnie czy państwowo? Ja chodzę prywatnie i widzę dzidzię na ekranie, lekarz opowiada mi co widać, co bada, robi zdjęcia (ostatnio dostałam 5 fotek) a usg trwało ok 5-10 minut. le wszystko mi opowiedział co widać, co bada. Może warto się zastanowić nad zmiana lekarza...a może miał gorszy dzień.
Dziewczyny powiedzcie czy już kupujecie ciuchy ciążowe? Czy już nosicie ciążowe? Pytam, bo zaczynam się nie mieścić w pasie w spodnie. Więc chyba czas kupić jakieś ciuchy. Widziałam w h&m fajne dla ciężarnych,tylko zastanawiam się jak będą wyglądały spodnie ciążowe z pasem w momencie gdy nie ma jeszcze brzycha?