bezimiennaS
Mama Wiktorka :)
claudia4you na razie widac bylo tylko jedno i mam nadzieje, ze tak zostanie, choc ja zaszlam po clo, wiec roznie moze byc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny to ja też postanowiłam do Was dołączyć:-). Ja mam termin na 3 styczeń 2011 :-).Mam na imię Agnieszka,śledzę ten post od samego początku tylko jakoś nie miałam odwagi do Was dołączyć ale jak już się odważyłam to mam nadzieję że się będę udzielać od czasu do czasu.
Witam piatkowo
Za oknem widze słonce czyli zapowiada sie upalny dzionek. Własnie wstałam;-)
Jestem prawie wyspana ale i tak bym mogła jeszcze spinka ale nie da sie obowiazki wzywaja
Wczorajszy dzien upłynał mi pod znakiem dobrego samopoczucia czułam sie wysmienicie do 16 bo potem oczywiscie zwymiotowałam salatke obiadowa....Ja juz naprawde nie wiem jakie ja mam sałatki jesc do obiadu zeby nie wymiotowac....
Ale znów po godzinie tryskałam dobrym humorkiem i tak mi zostało
Nie ponadrabiam dzis zaległosci bo mam troche rzeczy do zrobienia a poki czuje sie dobrze chce to zrobic, bo potem znajac zycie nie miałabym sił....
Pozdrawiam wszystkie styczniówki;-) I zycze miłego dnia i zblizajacego sie weekendu ...