Ja się rozstępów nie boję - moja mama nie miała, ja też nie miałam po pierwszym - teraz nawilżam oliwką po kąpieli wieczorem i moja skóra jest bardzo przyjemna. Ja się boję żylaków - wyłażą paskudyJa nie planuję raczej nic na weekend.
Dzisiaj sobie kupiłam krem zapobiegający rozstępom z firmy pharmaceris mam zamiar go rano stosować, a przy wieczornej kąpieli stosuję oliwkę w żelu z Jonsona, też fajnie nawilża. Strasznie boję się rozstępów a Wy?
reklama
C
claudia4you
Gość
A szkoda gadać, ja już mam rozstępy - po dojrzewaniu.
A co dopiero teraz - na pewno mi wyskoczą nowe.
Powiem Wam , że średnio dotarło do mnie to, że będę mamą. Jakoś nie wierze w to!
Może jak zobaczę dziecko na USG to uwierzę w końcu
A co dopiero teraz - na pewno mi wyskoczą nowe.
Powiem Wam , że średnio dotarło do mnie to, że będę mamą. Jakoś nie wierze w to!
Może jak zobaczę dziecko na USG to uwierzę w końcu
A ja kocham swojego ginekologa Ma bardzo fajne podejście do kobiet i ich problemów. Czuję się bezpieczna i otoczona opieką. Dzięki temu że jest znany i szanowany w gronie Tyskich lekarzy - mogę liczyć również na fachową opiekę innych specjalistów których mi polecił. Z jego polecenia poszłam do chirurga i już jestem po biopsji a jutro będą wyniki. Z kasy czekałabym na takie badanie pare miesięcy.
Też pokazuje mi maluszka na USG bo wie że to jest dla mnie ważne. No i jest ordynatorem szpitala gdzie urodziłam Anię i mam nadzieję urodzić maluszka.
Ach - ustaliłam sobie z kierowniczką że chodzę do pracy jeszcze dwa tygodnie, potem urlop i już nie wracam Trochę mi żal - bo jednak lubię moją pracę, koleżanki... Ale już niestety latka nie te i ciężko trochę osiem godzin przetrwać pośród gwaru ludzi, drukarki, klimatyzacji będąc w tym stanie
Na szczęście weekend i trochę odpoczynku
życzę wszystkim Udanego weekendu
A jak się nazywa ten lekarz jesli mogę zapytać, bo znam kilku z Tyskiego szpitala. Mi Wiki prowadził Dr Buchacz i byłam super zadowolona.
Oj rozstępów też się bardzo boję, bo też już mam po dojrzewaniu, a co gorsza już mam wrażenie, że pojawiły się nowe dlatego ja już od jakiegoś miesiąca stosuje mustelę na rozstępy i jeszcze planuje zakupić oliwkę penatena koleżanka właśnie jest w 9 miesiącu i strasznie sobie ją chwali. Jeżeli chodzi o ubranka, to ja już tylko w jedne spodnie się mieszczę, a chociaż i tak jak jeżdże samochodem to muszę je rozpinać, ale ja też myślę, że na lato zaopatrze się w luźne sukienki, chociaż może korzystając z tego, że są wyprzedaże zakupię też już jakieś spodnie ciążowe;-)
do mnie to, że będę mamą też średnio dociera, chociaż widziałam dzidzie już 2 razy, dlatego z niecierpliwością czekam na pierwsze ruchy:-) ale po ostatnim USG chyba wreszcie dotarło do mojego mężusia, że będzie tatą
dobranoc dziewczynki, ja jestem padnięta, strasznie się dzisiaj urobiłam, więc już chyba idę spać.
do mnie to, że będę mamą też średnio dociera, chociaż widziałam dzidzie już 2 razy, dlatego z niecierpliwością czekam na pierwsze ruchy:-) ale po ostatnim USG chyba wreszcie dotarło do mojego mężusia, że będzie tatą
dobranoc dziewczynki, ja jestem padnięta, strasznie się dzisiaj urobiłam, więc już chyba idę spać.
Dziewczyny powiedzcie czy już kupujecie ciuchy ciążowe? Czy już nosicie ciążowe? Pytam, bo zaczynam się nie mieścić w pasie w spodnie. Więc chyba czas kupić jakieś ciuchy. Widziałam w h&m fajne dla ciężarnych,tylko zastanawiam się jak będą wyglądały spodnie ciążowe z pasem w momencie gdy nie ma jeszcze brzycha?
Idź i przymierz, pas nosisz pod bluzką, a ma regulowaną gumkę, więc dopasujesz nawet do całkiem płaskiego brzuszka. Ciążówki są bardzo wygodne, ja po 1 porodzie żałowałam, że muszę się przesiąść w normalne, szczególnie jesienią i zimą - cieplutko, mięciutko i nic nie uwiera. Przymierz, zobaczysz że będzie o niebo lepiej niż w zwykłych jeansach. No i brzuszek uwolniony z paska będzie się wydawał większy
ja na szczęście nigdy rozstępów nie miałam, i może się ustrzegę, a ostatnio czytałam, że to nie tyle o rodzaj kremu chodzi, co o masowanie skóry przy tym smarowaniu.
U nas kremów nawilżających zawsze pod dostatkiem, bo mąż ma łuszczycę i musi się codziennie smarować.
U nas kremów nawilżających zawsze pod dostatkiem, bo mąż ma łuszczycę i musi się codziennie smarować.
aurii
Zaciekawiona BB
A ja to spania nie mam:-) i zawsze siedzę do późna na kompie.A co do rozstępów to ja mam po pierwszej ciąży smarowałam się całą ciąże i nic mi się nie pojawiało do 7 miesiąca a jak się zaczął 7 to zaczął brzuszek w bardzo szybkim tempie rosnąć i rozstępy się pojawiały jak grzyby po deszczu a w tej ciąży też się smaruję żeby mi ich więcej nie wyszło.
A dziewczyny powiedzcie mi jak się suwaczek dodaje bo ostatni siedziałam i sobie zrobiłam ładny suwaczek skopiowałam tego linka co na tej stronie był i dalej nie wiedziałam co mam zrobić proszę pomocy od tego miejsca co się kopiuje linka dziękuję z góry bardzo.
A dziewczyny powiedzcie mi jak się suwaczek dodaje bo ostatni siedziałam i sobie zrobiłam ładny suwaczek skopiowałam tego linka co na tej stronie był i dalej nie wiedziałam co mam zrobić proszę pomocy od tego miejsca co się kopiuje linka dziękuję z góry bardzo.
Ja chodzę do dr Dyrdy - prywatnie przyjmuje w Tychach ale ordynatorem jest w Mikołowie. Teraz oddział położniczy jest tam super wyremontowany, a jeszcze 6 lat temu rodziłam na sali na której sama przyszłam na światA jak się nazywa ten lekarz jesli mogę zapytać, bo znam kilku z Tyskiego szpitala. Mi Wiki prowadził Dr Buchacz i byłam super zadowolona.
Aurii skoro masz już suwaczek wchodzisz na
Twój profil - Panel kontrolny - Moje ustawienia (po lewej stronie)- Edytuj sygnaturę
Patrycja89
Mama Kubusia
Wejdz w ustawienia (na samej gorze po prawej stronie, tam gdzie Cie witają i masz skrzynke wiadomosci) poten na tym samym miejscu "panel kontrolny" i bedziesz miała po lewej stronie całą kolumne rzeczy do wyboru, to wybierz tam "edytuj sygnature" i wklej link w to najwieksze okienko. Kliknij ok i jest
reklama
Patrycja89
Mama Kubusia
heh.. spoznilam sie ;p
Podziel się: