Jejka, u nas jest jeden wielki ukrop
Nie ma czym oddychać, ani grama wiatru
My musimy jeszcze się do końca wykurować, więc nawet nie możemy jechać nad jezioro się wykąpać
Z dzieckiem nawet nie idzie wyjść na spacer, bo pot leje się po czterech literach
Dziś termometr pokazuje nam w słońcu 54 st.C
Joasiab, jak masz nawet lekkie plamienia to musisz się oszczędzać. Na pewno nie wolno ci dźwigać i wskazane jest leżenie. Ja zawsze wolę dmuchać na zimne i poszłabym do gina sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Uważaj na siebie.
Julka Wymiary dziecka powinnaś mieć wpisane w kartę ciąży. To są oznaczenia CRL, NT itp. W karcie powinnaś też mieć zapisane jakie jest tentno dziecka
Wiem, że to nie zastąpi ci zdjęcia z USG, ale lepsze to niż nic ;-) Ja też jak na razie nie mam żadnego zdjęcia, ale doczytałam się jaka duża jest moja fasolinka
;-)
Ribi, pod koniec czerwca byłam w Poznaniu w H&M (u nas nie ma) i tam mieli rewelacyjną promocję na ciuchy ciążowe. Kupiłam sobie lniane spodnie z ciążowym pasem za raptem 40 zł
, były też dżinsy za 30 zł, ale niestety nie było mojego rozmiaru
Bluzki ciążowe też były za ok 15 zł, ale mnie żadna nie przypadła do gustu. Z tego co rozmawiałam z ekspedientką to mówiła, że kolejna taka przecena będzie w grudniu ;-)
Ja swoich spodni jeszcze nie noszę, bo mieszczę się w swoje stare ciuchy ;-)
Claudia4you, ten pas ciążowy jest rewelacyjny
;-) Może jak będę większa to kupię sobie coś takiego ;-)
http://moda.allegro.pl/item1096939803_zabawny_pas_ciazowy_super_baby_14_kolorow.html