C
claudia4you
Gość
witamy, a ty będziesz mieć bliźniaki ?dzień dobry jestem nowa chetnie do Was dolacze jesli tylko pozwolicie mam na imie Aska, jestem z Rzeszowa i termin mam na 16.01.2011
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witamy, a ty będziesz mieć bliźniaki ?dzień dobry jestem nowa chetnie do Was dolacze jesli tylko pozwolicie mam na imie Aska, jestem z Rzeszowa i termin mam na 16.01.2011
Witam nowe mamusia faktyczni nasza grupa rośnie w oczach.
Do mojego męża chyba w końcu dotarło że będziemy mieć dzidziusia i musi o mnie bardziej zadbać bo dzisiaj pokonał samego siebie. Zrobił mi taką niespodziankę że do teraz nie umiem uwierzyć. Mój mąż posprzątał dzisiaj cały dom na błysk włącznie z myciem podłóg i okien w liczbie 5. A na dodatek jak wróciłam z pracy na stole miałam dwudaniowy obiad. Kurcze szkoda że tylko w ciąży mamy takie specjalne traktowanie ;-)
No to claudia4you jednym słowemdałaś się wrobić . Mnie dziewczyny w pracy uczyły że mam w domu ściemniać że jestem zmęczona nawet jak nie jestem bo wtedy mąż jest bardziej troskliwy i mocniej się stara. Może wypróbuj tą metodę na swoim. .
Witam nowe mamusie
Mi lekarz na prenatalnym powiedział że prawdopodobnie dziewczynka - ale to prawdopodobieństwo jeszcze bardzo ryzykowne. Mimo wszystko zaczęłam się odzwyczajać od myśli że Wawrzuś będzie.
Jutro przedemną ciężki dzień. Byłam dziś na tym USG piersi i mam faktycznie w jednej już taki namacalny guzek a w drugiej coś się zbiera Jutro idę na biopsję. Prywatnie więc wszystko szybko i wyniki będę miała w przyszłym tygodniu - za to po kieszeni szarpnie Cóż, najważniejsze jest zdrowie - oddam każde pieniądze by móc cieszyć się życiem i patrzeć jak dzieci mi rosną. Mam nadzieję że to nic grożnego - ale się denerwuję, pewnie niepotrzebnie.
No i do czego zmierzam, gin przejrzał moje wyniki, nawet nie chciał mnie zbadać, dopiero jak się zapytałam co z badaniem to łaskawie mnie zbadał ale to co najbardziej mnie zaskoczyło to powiedział żeby stosować stosunek przerywany