ariska
Fanka BB :)
Witam się dziewczyny i chcę Wam powiedzieć że ja też będę styczniową mamusią więc o jedną więcej hehe.Jestem już mamą wrześniową 2009.Termin porodu mam wyznaczony na 22 stycznia.Studjuję więc będe miała podwójnego stresa-egzaminy i świadomość że na dniach moge urodzić hehe.Nie mam pojęcia co moge jeszcze Wam o sobie napisać.Może o moim synku....Oli ma 10 miesięcy-jeszcze nie skończone ale to kwestja dni.Jest małym urwisem i w dodatku leniuszkiem.heh.
A co do maleństwa w moim brzuszku lekarz powiedział że z miesiączki to będzie około 12 tygodnia ale że dzidzia jest większa no i że jest bardzo ruchliwa.To jest dziwny lekarz bo ani zdjęcia usg mi nie dał ani nie powiedział ile dzidzia mierzy,no cóż poprzednio chodziłam prywatnie to może temu będe teraz narzekać na państwowych.Ale zobacze co to za ziółko z tego gina.
A bym zapomniała: mieszkam w okolicach Białegostoku.Pozdrawiam wszystkie stycznióweczki![]()
Witamy
Co do studiów to przyłączam się bo ja w lipcu będę miała obrone. No w okolicach porodu sesja zimowa i koniec 3 semestru ale co tam damy radę