reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

:sorry2:ciekawe kiedy nam powiedzą na 100 %, pewnie w dniu porodu :-D:-D

ja idę teraz na wizytę 15.07 ale chyba bez usg ... no chyba że go wyproszę ;-)... ale to i tak pewnie jeszcze za wcześnie bo to będzie 14 tydzień :sorry2: a później mój gin wyjeżdża na urlop :baffled: nie wiem jak wytrzymam 3 tygodnie :no: wychodzi na to że płeć poznam najwcześniej po 10 sierpnia :-(

reklama
Witam kochane kobietki po prawie tygodniowej przerwie :-) Wybyczyłam się na działce i wypoczęłam, a przede wszystkim "wytruskawkowałam" się za wszystkie czasy ;-) Było naprawdę super, z jednym małym wyjątkiem...niedzielną wizytą teściow u nas na działce i mądrościami mojej teściowej. Ostatnio denerwuje mnie baba, bo zaczęła traktowac mnie jak ubezwłasnowolnioną. To typ apodyktycznej osoby, nie znoszącej odmiennego od jej zdania. NO, ale wytrzymałam i to bez kłotni, a po jej wizycue było już tylko dobrze;-)
Obecnie mam u siebie siostrzenicę na wakacjach, więc pewnie nie będę tu zaglądac codziennie :-(

Ala86 ja jestem alergikiem i astmatykiem. W tym roku nie odczulałam się, ponieważ ciąża działa na mnie wręcz odczulająco. Jestem pod stałą opieką nie tylko ginekologa, ale i alergologa-pulmonologa. Obaj lekarze zgadzają się co do jednego, a mianowicie obecne leki przyjmowane przez alergikow i astmatykow nie są szkodliwe dla płodu. Ja przyjmuję na co dzień pulmicort i oxis (oba w inhalatorach), a moj ginek stwierdził, że podczas gdy miałam skurcze macicy to te leki pomagały w zmniejszeniu ich częstotliwości.
Jeśli masz jakieś obawy co do leczenia alergii w czasie ciąży to może zwroc się o poradę do jeszcze jednego lekarza alergologa. Powodzenia:-)

Dzień Dobry wszystkim.
Jestem nowa na tym forum.
Cieszę się że znalazłam to forum bo fajnie jest pisać z innymi styczniówkami ;-)
termin mam na 19stego
Jak na razie łapię chyba wszystkie objawy ciąży, mdłości i wymioty mam do tej pory, chodź już jest o niebo lepiej :-)

Miłego dnia życzę !!

Dzień Dobry wszystkim.
Jestem nowa na tym forum.
Cieszę się że znalazłam to forum bo fajnie jest pisać z innymi styczniówkami ;-)
termin mam na 19stego
Jak na razie łapię chyba wszystkie objawy ciąży, mdłości i wymioty mam do tej pory, chodź już jest o niebo lepiej :-)

Miłego dnia życzę !!

A witamy ! witamy nowa kolezanke :-)

reklama
Do góry