reklama
wietrze w miare mozliwosci, ale przewaznie ktos do nas wpada wiec gacie na tylek i jazda;/a wietrzysz się??
ja co jakiś czas chodzę z gołą pupą, też mnie wszystko piekło...
albo siedzę chociaż chwilę na ręczniku i wietrzę
co do ropiejacych oczek- ja przemywalam sola fizjologiczna- przeszlo!
oj widzę pełnia dziala...ewcia chyba coś z tego będzie ...szalom u Ciebie też się chyba zaczyna....wy będziecie na porodówce a ja będę wyła do księżyca.....u mnie spokój jakbyście chciały wiedzieć
klaudoos kochana to może zalóż jakąś spódniczkę na tyleczek i wtedy nie będziesz musiała majtek zakladać?
klaudoos kochana to może zalóż jakąś spódniczkę na tyleczek i wtedy nie będziesz musiała majtek zakladać?
modlicha83
Fanka BB :)
Ewcia - czuję, że rano będzie info na gorącej od ciebie!!!
malutk_a - jeszcze ja zostaję i monia-t.. może któraś z nas zamknie listę
malutka - weż kąpiel to się przekonasz.. i daj znać jak co!!
mężu moniivoi - dziękuję za info - trzymam kciuki by poszło sprawnie!!!
a mój coraz gorzej się czuje, mam nadzieję, że jutro mu coś konkretnego przepiszą i szybko się wykuruje..
malutk_a - jeszcze ja zostaję i monia-t.. może któraś z nas zamknie listę
malutka - weż kąpiel to się przekonasz.. i daj znać jak co!!
mężu moniivoi - dziękuję za info - trzymam kciuki by poszło sprawnie!!!
a mój coraz gorzej się czuje, mam nadzieję, że jutro mu coś konkretnego przepiszą i szybko się wykuruje..
Pamiętam, że moje starsze siostry przemywały rumiankiem (od zewnątrz oka do wewnątrz). I nawet dzieci się kąpało w rumiankuSyla Ja wiem ze sie przemywa rumiankiem.TAki w saszetce w szklance normalnie parzysz i maczasz wacik i przemywasz tylko nie pamietam jak to szlo czy od zewnatrz do wewntarz czy odwrotnie.I pamietaj zeby raz przemytym wacikiem nie robic tego drugi raz przemywasz i bierzesz drugi i znowu przemywasz zeby tego nie roznosic po oczku.
Może trafiliście na porę spania? A teraz Antoś rusza się już normalnie?hej
ja już po ktg, ogólnie wyszło dobrze tylko mały się w ogóle nie ruszył podczas badania, położna trząsła brzuchem ale nic i była tym zaniepokojona
jutro mam sie zgłosic na IP ale kiedy będzie coś robione pewnie się dopiero w środe okaże
Wojtku (voy) od moniivoy - wielkie dzięki, że nam tu skrobiesz newsy
olandia - tak jak napisała Gosia - tylko pozazdrościć, że masz taką pomoc
Ewcia_822 - ja na twoim miejscu już pewnie bym siedziała na torbie :-) Dawaj znać, jak się akcja rozwija. A miałyśmy razem rodzić na końcu miesiąca :-(
joasiab - podziwiam, że już masz siłę i ochotę ćwiczyć! W takim razie trzymam mocno kciuki za szybki powrót do formy!
modlicha - tak właśnie zamierzam: przeczekać i pełnię i epidemię AH1N1. Jak się wszystko uspokoi, to my sobie spokojnie pojedziemy urodzić
Ja już po wizycie u internisty. Kobietka stwierdziła, że mam pecha z tym ZUSem. Na szczęście dokumentację super prowadziła, więc tylko ją wydrukuje i jutro M. ją odbierze podpisaną przez dyrektora placówki. Tyle zamieszania
Za to po południu Mężuś kupił mi gofry, nutellę i bitą śmietanę, ale ponieważ zaraz po obiedzie nie miałam zupełnie miejsca, to odgrzałam i zjadłam teraz. Dobre, bo słodkie, ale już nie to... Ale zaraz coś wymyślę coś z tą nutellą i bitą
claudia - wielkie dzięki! A Michaś i tak jest śliczny, nawet z płaczliwą minką :-)
Ostatnia edycja:
modlicha wiem :-) ale tu kiedys smialysmy sie z dziewczynami, ze podobnie mamy na suwaczkach a kazda inny termin miala wyliczony. claudia juz tuli michalka, ewcia szykuje sie do przybycia tycjana a moja toska ma wszystko w d i wypina sie na wszystkich a powiem wam, ze bede ja namawiac na 2 lutego a taka fajna data 02.02.11 no chyba, ze zdecyduje sie na 29.01 tak jak ma wyliczone
modlicha83
Ribi - wziął drugą dawkę tabcinu + wit. c właśnie, mam nadzieję, że noc jakoś prześpi, ale cały jest połamany i kaszel ma, więc chyba bez tego lekarza się nie obejdzie...
Malutka...
Kąpiel zakończona brzuch jeszcze twardnieje ale nie tak często za to zaczęło mnie w dole kłuć, więc czekam i zobaczymy.
Szalom no i bądź tu mądry:-) nigdy wczesniej tak mi się nie robiło dopiero od wczoraj, zobaczymy co dalej, czasami jeszcze boli jak na miesiączkę.
Ewcia trzymam kciuki za rozwój sytuacji.
no i brzuchol znów twardy, martwię się troche o małą bo jakoś ruszać się nie chce
Idę się położyć.
Szalom no i bądź tu mądry:-) nigdy wczesniej tak mi się nie robiło dopiero od wczoraj, zobaczymy co dalej, czasami jeszcze boli jak na miesiączkę.
Ewcia trzymam kciuki za rozwój sytuacji.
no i brzuchol znów twardy, martwię się troche o małą bo jakoś ruszać się nie chce
Idę się położyć.
reklama
Madlen80
Ewciaa to super wiesci , 3 cm to juz nie zarty Mysle ze tej nocy wiele moze sie wydarzyc
Modlicha mam nadzieje, ze maz szybko wyzdrowieje!
A u mnie wciaz cisza Zadnych skurczy, zadnego czopa... Pewnie znow sie przeterminuje , tak jak z synkiem...
Modlicha mam nadzieje, ze maz szybko wyzdrowieje!
A u mnie wciaz cisza Zadnych skurczy, zadnego czopa... Pewnie znow sie przeterminuje , tak jak z synkiem...
Podziel się: