reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
I ja się witam, też nie najlepiej spałam i też obudziłam się zlana potem, dosłownie cała mokra. Ani spadła temperatura, antybiotyk widocznie zaczął działać. Narazie włączyłam jej bajki, a ja lecę pod prysznic. Ja tam żadnego przeczucia nie mam co do dzisiejszego dnia, ale Ribi, ostatnia szansa dla nas żeby urodzić koziorożca (dziś i jutro), a potem już wodniczek.

Dzień dobry wszystkim.
Ja nadal w dwupaku nocka w miarę wczorajsze skurcze ucichły wieczorem,więc korzystając z okazji jeszcze trochę pospałam,dzisiaj wizyta zobaczymy co gin powie.
Ewcia a może już po wszystkim,dobrze że akcja postępuje 3cm to już dużo jak na początek,no i czop ci cały czas odchodzi.
Claudia widzę,że radzisz sobie lepiej niż przypuszczałaś,super mamusia,jeszcze nawet tyle czasu na bb masz.
19agnieszka80 a dzisiaj do szpitala?
Ribi nie mam nic przeciwko,więc rozpoczynaj akcje rozpakowywania styczniówek tych bliżej końca,może i ja się załapię.
Teraz będę podczytywać kolejnych wieści na gorącej.

gogi fakt wieć musimy się śpieszyć:) ag biorytmu mam kolejny termin 20.01. więc już wodnik.....Nie wiem czy to spanie to może przez pelnię?! Ale kurcze pocę sie bardzo...wręcz jakbym miała gorączkę....Kochana może jednak pojedziesz do Trzebnicy i się spotkamy?:)

Cześć!!:happy2:

carri - tu masz link Biorytmy - Astrologia w INTERIA.PL - Horoskop, Numerologia, Biorytm, Sennik wpisujesz datę urodzin i masz 4 wykresy, tam dzie linia przecina się z osią, to jest to biorytm zerowy, ponoć najbardziej działa na poród zerowy fizyczny lub psychiczny - i musi być rosnący!!! nie wiem czy dość dokładnie wytłumaczyłam, jak co to pytaj, albo podaj datę urodzin

trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które już dziś będą tulić swe maleństwa!!!

ribi - może kobieca intuicja cię nie myli? tonia miała przeczucie i się spełniło:-D:-D

ribi, gogi ja też się strasznie pocę i w ogóle mi duszno, śpię odkryta, prawie goła a i tak mam takie fale gorąca, mąż się śmiał, że mnie siły opuszczają skoro leżąc się poce....
lecę zapłacić rachunki i zrobi sobie jakieś zakupki na ten szpital....

modlicha mam nadzieję, że to już bo męczy mnie ta niepewność...

matuś a co planujesz kupić? Ja kupiłam na poród: czekoladę, landrynki, cherbatniki do picia 2 wody min niegazowane z dziubkiem i sok winogronowy (tak polecały położne na SR) no i szminka....dla mnie to podstawa bo nienawidzę suchych ust....

to według tego co napisała Modlicha to ja powinnam urodzić 4 lutego... a to jeszcze tyle czasu

u mnie dziś noc strasznie długa co godzinę chodziłam do łazienki... masakra, dobrze że poźniej odrazu zasypiałam

Dziewczyny trzymam kciuki by dziś też pojawiły się kolejne dzieciaczki

ribi, gogi, martuś88 - widzę, że mamy te same objawy. Jak przysnęłam niedawno to myślałam że się rozpłynę i musiałam rozebrać się prawie cała i spać pod kocem, takie miałam skoki gorąca.
Może wszystkie polecimy dziś. Ja jestem strasznie roztrzęsiona dziś i nie wiem czy to ciśnienie czy może zapowiedź :-) Przeczucie też mam, ale już nie pierwszy raz :-)
A z piersi leci mi okropnie. Położyłam się na chwilę przed tv, bez stanika i całą tapicerkę namoczyłam. Mam nadzieję, że vanish da radę :-)

reklama
Witam sie z rana,
a ja dzis niewyspana, oczywiscie objawow zadnych nie mam, tylko jakas zla jestem...
Moze tez dlatego, synek zdazyl juz rano przyciski w laptopie powyrywac, nie wiem co mu strzelilo do glowy, bo juz dawno takich rzeczy nie robil i teraz jeden przyscik mi nie dziala...

Trzymam kciuki za Fogie!

Ribi moze akurat masz przeczucie i to dzis :)

Do góry