reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Styla mojemu Tomciowi tez ropieje oczko. Położna kazała przemywać solą fizjologiczną ale jutro mamy powiedzieć lekarzowi.

U mnie położna była 2 razy a ma być jeszcze 4. Podobno musi być u mnie 6 razy. Ale to bardzo miła kobieta :)

Moje młodsze dziecię już spi a starszak zasypia :)

Mi od dzisiaj położna pozwoliła nosić bieliznę ściągającą więc noszę :) I nawet powoli mogę zacząć ćwiczyć na orbitreku :) Z brzuszkami mam się wstrzymać jeszcze 4 tygodnie :)

reklama
Ewcia, Ribi- Dziękuję za info o urosepcie bo nie mialam pojecia co moge teraz w ciazy na to brac. Staram sie wlasnie duzo pic i sie grzac i juz czuje ze jest lepiej. Jutro wysle meza do apteki bo faktycznie nie wyobrazam sobie porodu z takimi dolegliwosciami

claudia4you- Jejku, napewno sie wystraszylas strasznie, to zrozumiale. Ale poradzilas sobie- brawo! Pamietam jak moja Kamilka w pierwszych dniach zycia mi zwymiotowala wszystko z brzuszka, az jej noskiem polecialo- tez przerazona bylam.

Gosia_27- Super ze brzuszek sie obnizyl- fajnie widziec ze cos idzie naprzod :)

modlicha- Mam nadzieje ze mezowi szybko minie i nic nie bedzie stalo na przeszkodzie bys zaczela rodzic :)

martus88- Tzn od jutra bedziesz w szpitalu lezec?

Ewcia- Wow, 3cm- brawo! Faktycznie masz juz sporo za sobą :-)

Dowiedzialam sie z wątku Bielsko Biała że giovanessa jest jednak w tym szpitalu do ktorego ja sie wybieram- moze sie spotkamy? ;-).
Tym bardziej wyczekuje wiadomosci od niej bo jestem ciekawa jak to wywolywanie w tym szpitalu wyglada, tzn. jak szybko oni dzialaja, czy sie lezy iles dni przed czy co...

Z jednej strony chce wytrwac do poniedzialku bo wtedy wroci juz moj lekarz z urlopu i poza tym w tym samym dniu sie moja kolezanka ma zglosic do szpitala to moze by nas dali do jednej sali :-D a z drugiej strony przeraza mnie wizja wywolywania...

No nic, ide pranie powiesic ;-)

Idę się wykąpać, może te bóle trochę zelżą albo się ruszą :) Zobaczymy co będzie, może się wreszcie doczekam jakiejś akcji :)

Z takimi maluszkami to aż strach, ja to jeszcze jestem na tym etapie bania się o wszystko, poznaję dopiero moje dziecko więc nie jest łatwo...
to troszkę musi potrwać, ale trzeba być dobrej myśli

teraz mały zasypia, ale go czkawka wkurza

Ewcia no widzisz...suuperidziesz do przodu ;-)

ewcia czyli akcja postępuje i fajnie to lada chwila nam urodzisz:)

evcia ja myślałam, zę Ty już go bierzesz...naprawdę warto sobie go wziąć bo on odkarza drogi moczowe i szybko przechodzi. Póki co bardzo dużo pij żebyś miała co sikać:)

A ja? Mam gastrofazę....i zero objaw...to co jutro znowu muszę sprzątać> Cholercia...

Kurczę mam twardnienie brzucha od 18 co 5 min, koło 20 chwila przerwy i znów się zczęło. jest nieprzyjemne ale nie boli, więc chyba minie co myślicie?? bo nie wiem co robic??

Kurczę mam twardnienie brzucha od 18 co 5 min, koło 20 chwila przerwy i znów się zczęło. jest nieprzyjemne ale nie boli, więc chyba minie co myślicie?? bo nie wiem co robic??

malutka a sprobuj kapieli wtedy bedziesz wiedziec , jak przejdzie to przepowiadajace a jak nie przejdzie licz co ile i na ip

ewcia no to cos sie kroi :-) a mnie zostawilyscie na sam koniec :-( oj kobitki moje

reklama
Wyszłam z wanny, miałam tam dwa skurcze. Znowu pełno czopa z krwią odeszło, naprawdę jest to ochydztwo...

A ja myślę, że mi to jeszcze przejdzie, tyle już razy miewałam skurcze, chociaż nigdy aż tyle i ten czop... hmmm może jednak... rozwarcie ładne to może nareszcie będzie to TO :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry