Ulkan[/B];6524367]AsiaK to jest chyba tak, że masz prawo do 5 bezpłatnych wizyt położnej (tak mi mówili w szpitalu). A to ile z nich wykorzystasz zależy od ciebie. Możesz się sama umawiac na dogodne terminy (położna nie może ci narzucić) i nie musisz wykorzystywac wszytskich wizyt. Ja miałam jedną wizytę i umówiłam się z położną, że jak będę miała potrzebę to zadzwonię i przyjdzie. Ale za to jestem z nią w kontakcie telefonicznym - sama dzwoni, pyta co z dzieckiem, jak ja się czuje itp
Ze mna sie nie umawia - wpada kiedy jej pasuje... z tego co wiem pisza raprty z kazdej wizyty. Czytalam raport, ktory byl spisany po moim porodzie - usmialam sie (byla nawet if. kto otworzyl jej drzwi w danym dniu)!
Czytalam takze ten, ktory byl spiasany po porodzie Majki - bylo mi bardzo milo kiedy czytalam same pozytywy i byla z siebie taka dumna.. Ciekawe co tym razem napisze...
AsiaK - może jej podejrzanie wyglądasz i chce cię mieć na oku? ;-)
albo Natalka za bardzo jej się spodobała
pewnie masz racje - ostatnio wygladam niezaciekawie... hihihi!!!
Jutro mam cc. Mój lekarz w gipsie po urlopie
wszystko nie tak jak planowaliśmy................stres mnie zagryzie , zatłamsi i jutro o 8 rano jak przyjadę na oddział to padnę na progu........
Wszystko bedzie dobrze, nie denerwuj sie! Ciecie to nic strasznego! Wszystko pojdzie szybciutko i gladziutko!! Popros przed porodem by pokazali ci Dzieciaczka jak wyciagna z brzuszka - bo bedziesz miala parawanik na brzuszku i nic przez niego nie widac!!!!
Trzymam za ciebie kciuki!!!
Daj znac jak bedzie juz po wszystkim!!!