reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Jutro mam cc. Mój lekarz w gipsie po urlopie ;) wszystko nie tak jak planowaliśmy................stres mnie zagryzie , zatłamsi i jutro o 8 rano jak przyjadę na oddział to padnę na progu........

mój mały przed chwilą się dusił kozami, całą buźkę miał w pianie i nosek, aż mu bąbelki leciały, normalnie beczałam i mu wysysałam te kozy, myślałam że się udusi tak się zanosił
akurat mój wyszedł z domu na fuszkę....
do tej pory nie mogę się uspokoić...

A Ja odebralam syna z przedszkola i podobno bardzo mi brzuch przez wekend w dol polecial-Nareszcie :) A powiedziala mi to ta sama kobitka co w piatek jeszcze mi mowila ze wlasnie caly czas jest wysoko a dzisiaj sama byla w szoku ze taka zmiana-ale sie ciesze! A i ledwo po niego doszlam i wrocilam tak mnie brzuch boli ze szok jakbym miala jedna wielka kolke zamiast brzucha naprawde strasznie kluje mnie caly az szlam doslownie stopkami a raz maly mi tak przycedzil z banki w srodek kosci lonowej ze masakra jakby wzial rosped i walnal az stanelam bo pomyslalam ze cos sie zaczyna.Dobra a teraz uciekam obiad robic dzisiaj frytki z rybka a mam przez ten wolny spacer male opoznienie i syn mi z glodu slabnie :)

Jutro mam cc. Mój lekarz w gipsie po urlopie ;) wszystko nie tak jak planowaliśmy................stres mnie zagryzie , zatłamsi i jutro o 8 rano jak przyjadę na oddział to padnę na progu........
Nie padniesz :) Chwyci cię taka adrenalina że zapomnisz o stresie. Myśl cały czas o córeczce - że oto właśnie za parę godzin ją przytulisz.
Claudia - biedny Michaś. Może kładź go na brzuszku żeby go te kozy nie dusiły

ferulka - to możemy sobie ręce podać.. mój przyjechał z pracy i 38 stopni gorączki:wściekła/y:, na jutro wziął urlop i pójdzie do lekarza mi to na jakąś grypę wygląda.. oby tylko mnie nie zaraził.. też na razie nie mogę rodzić.. nawet na piłce odechciało mi się skakać..

claudia - to się strachu najadałaś:no:.. a teraz już w porządku? a masz sól fizjologiczną? może pomoże??

claudia a moze w katarek sie zaopatrz rewelacyjnie odciaga katarek nawet gleboko w nosku. my mamy i jest rewelacja
Katarek
schemat.jpg

moniaivoy pisala ze 10 porodow dzisiaj juz bylo czyli pelnia daje cos :-)

no dziewczyny zbierac sie zbierac i rodzic, zeby jakis ruch sie zrobil na goracej :-D

reklama
modlicha83: ja też piłkę odstawiłam w kąt.. Nie wyobrażam sobie, że nie wpuściliby go na poród, a nawet żeby zobaczyć pierwszego dnia Maję:( Faszeruję go syropem z cebuli i dostał antybiotyk. Robię sobie wizualizację i tłumaczę dziecińce, że wyjście jeszcze nie jest wskazane;) Dziecku się w głowie pomiesza bo w tamtym tygodniu ją dopingowałam do wyjścia a teraz błagam żeby została...

Claudia: współczuję, musiał to być duży stres. Sama wyciągnęłam gruszkę do nosa i zaczynam się zastanawiać jak jej się używa.. Zielona jestem!

Do góry