reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Jutro mam cc. Mój lekarz w gipsie po urlopie ;) wszystko nie tak jak planowaliśmy................stres mnie zagryzie , zatłamsi i jutro o 8 rano jak przyjadę na oddział to padnę na progu........

mój mały przed chwilą się dusił kozami, całą buźkę miał w pianie i nosek, aż mu bąbelki leciały, normalnie beczałam i mu wysysałam te kozy, myślałam że się udusi tak się zanosił
akurat mój wyszedł z domu na fuszkę....
do tej pory nie mogę się uspokoić...

A Ja odebralam syna z przedszkola i podobno bardzo mi brzuch przez wekend w dol polecial-Nareszcie :) A powiedziala mi to ta sama kobitka co w piatek jeszcze mi mowila ze wlasnie caly czas jest wysoko a dzisiaj sama byla w szoku ze taka zmiana-ale sie ciesze! A i ledwo po niego doszlam i wrocilam tak mnie brzuch boli ze szok jakbym miala jedna wielka kolke zamiast brzucha naprawde strasznie kluje mnie caly az szlam doslownie stopkami a raz maly mi tak przycedzil z banki w srodek kosci lonowej ze masakra jakby wzial rosped i walnal az stanelam bo pomyslalam ze cos sie zaczyna.Dobra a teraz uciekam obiad robic dzisiaj frytki z rybka a mam przez ten wolny spacer male opoznienie i syn mi z glodu slabnie :)

Jutro mam cc. Mój lekarz w gipsie po urlopie ;) wszystko nie tak jak planowaliśmy................stres mnie zagryzie , zatłamsi i jutro o 8 rano jak przyjadę na oddział to padnę na progu........
Nie padniesz :) Chwyci cię taka adrenalina że zapomnisz o stresie. Myśl cały czas o córeczce - że oto właśnie za parę godzin ją przytulisz.
Claudia - biedny Michaś. Może kładź go na brzuszku żeby go te kozy nie dusiły

ferulka - to możemy sobie ręce podać.. mój przyjechał z pracy i 38 stopni gorączki:wściekła/y:, na jutro wziął urlop i pójdzie do lekarza mi to na jakąś grypę wygląda.. oby tylko mnie nie zaraził.. też na razie nie mogę rodzić.. nawet na piłce odechciało mi się skakać..

claudia - to się strachu najadałaś:no:.. a teraz już w porządku? a masz sól fizjologiczną? może pomoże??

claudia a moze w katarek sie zaopatrz rewelacyjnie odciaga katarek nawet gleboko w nosku. my mamy i jest rewelacja
Katarek
schemat.jpg

moniaivoy pisala ze 10 porodow dzisiaj juz bylo czyli pelnia daje cos :-)

no dziewczyny zbierac sie zbierac i rodzic, zeby jakis ruch sie zrobil na goracej :-D

reklama
modlicha83: ja też piłkę odstawiłam w kąt.. Nie wyobrażam sobie, że nie wpuściliby go na poród, a nawet żeby zobaczyć pierwszego dnia Maję:( Faszeruję go syropem z cebuli i dostał antybiotyk. Robię sobie wizualizację i tłumaczę dziecińce, że wyjście jeszcze nie jest wskazane;) Dziecku się w głowie pomiesza bo w tamtym tygodniu ją dopingowałam do wyjścia a teraz błagam żeby została...

Claudia: współczuję, musiał to być duży stres. Sama wyciągnęłam gruszkę do nosa i zaczynam się zastanawiać jak jej się używa.. Zielona jestem!

Do góry