reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

claudia-- uszczypieniacia bociana mogą długo schodzic.. u nas Kubusiek ma na powiece i na czółku i z tyłu głowy.. u Tomka tez jest na karku.. i jeszcze nie zeszło :)

tak się to nazywa??
bo wiesz o co mi chodzi, na początku miał strasznie sine pod oczkami, teraz takie krwiaczki tam są
i jeszcze jak otworzy oczka to ma takie czerwone otoczki , ciekawe na jak długo

reklama
no tak czlowiek poszedł chwilę posprzątać a tutaj szaleństwo...na raz prawie wszystkie w szpitalu:) może i mnie ruszy....naprawdę się nasprzątałam ale normalnie nie wszystko zrobiłam co chciałam....np. okien nie umyłam. Teraz obiadek i czekam na rozwój sytuacji a w międzyczasie Was doczytam:)

A ja odpoczywam bo Ania mi zasnęła i śpi już 1,5h, ale przy chorobie to normalne, osłabiona... Niestety ma anginę i dostała antybiotyk, teraz muszę uważać żeby się od niej nie zarazić. Porażka z tymi wirusami wszędzie...

szalom to pewnie czop, ale jak chcesz być spokojniejsza to może pojedź jednak na IP, najwyżej Cię odeślą do domu.

A JA zamiast juz uciekac i sie uboerac to jak mam wylaczyc komputer to sobie mysle a jeszcze raz zajrze na BB i tak mam czesto a ostatnio sie nawet na autobus spoznilam nie moge sie oderwac nie raz :) A dzieciaszki cudowne wszystkie i tak patrze na suwaczki to jak szybko rosna jedne juz tydzien dwa inne 3 i wiecej no szok jak ten czas leci.Ok teraz juz musze naprawde isc bo niechce znowu sie na busa spoznic.Ciekawe czy jak wroce to bedzie nowy obywatel na liscie.

dziewczyny mam pytanko, jak myślicie mogę stosować jakiś samoopalacz?
jestem strasznie blada po porodzie...
solarium chyba nie można
chodzi mi o karmienie czy nie zaszkodzi....

Fogia, giovanessa, moniaivoy trzymam kciuki, zebyscie jak najszybciej tulily swoje dzieciatka!

No i moze jeszcze u niektorych czekajacych w domu akcja sie rozwinie :-)

U mnie objawow brak ;) Ale ledwo zipie ogolnie, bylam z synkiem w sklepie i teraz nie mam sily na nic...

Witam po ciężkiej nocy...:-( Ja to dzisiaj nie do życia. Zmęczona strasznie. Zasnęłam dopiero o 5 ;( Wczoraj zachciało mi się co nieco z mężulkiem, a potem złapała mnie biegunka.. Brzuch bolał, twardniał i sama nie wiem czy to były skurcze, ale co 5 min tak mnie ściskało nieprzyjemnie w brzuchu od 1.30 do 4.30... a dzisiaj mam takie brązowawe upławy.. I już sama nie wiem co o tym myśleć, czemu tak się robi. Mały wierci jak zawsze, a z brzuchem już ok. Miała któraś z was już tak ??

masz po prostu podrażnioną szyjkę....teraz jest bardzo ukrwiona i nie trudno o coś takiego więc spokojnie ja też tak miała

reklama
ja też nie zamierzam niczym dopajać :-)

Ja się dziś wyspałam od 7 do 11, bo przyszła moja mama i Jasia zabrała dosiebie, a my zostaliśmy z Bartusiem odpocząć, nocka niezbyt przespana, jak mały zaczynał kwilić to duży zaczynał płakać, bo nie wiedział czemu mały płacze i czy mu się krzywda nie dzieje, więc w nocy ja nosiłam małego, a mąż nosił dużego :-)
u nas tez tak sie dzieje tylko ze nie w nocy - na szczescie...

dziewczyny mam pytanko, jak myślicie mogę stosować jakiś samoopalacz?
jestem strasznie blada po porodzie...
solarium chyba nie można
chodzi mi o karmienie czy nie zaszkodzi....
ja stosowalam balsam brazujacy - taki delikatny,jak karmilam Mjeczke - bylo okey!

giovanessa, moniaivoy,fogia kochane trzymam kciuki i czekam na wiesci!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry