reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja się jeszcze melduję z domu:) Do szpitala mamy jechać na 12.00

Bóle w krzyżu ustąpiły, ale za to mam silne miesiączkowe...Dalej brak skurczy...

Nic idę sie dopakować torbę, ogarnąć się i umyć głowę...

Jakby co, to mąż będzie meldował co i jak...I jestem w kontakcie z malutk_ą.

Dzięki dziewczynki za wsparcie!!!

reklama
To witam sie i Ja: ) Rybi Ja tez mam dzisiaj zerowy intel.biorytm ale nic nie czuje w organizmie zeby to mialbyc ten dzien zero przeczucia. Martus szkoda ze u Ciebie ucichlo bo z tego co pisalas bylo juz tak ladnie.Te nasze bobasy naprawde cwicza nasza cierpliwosc juz w brzuchach.Wlasnie a Ja mam pytanie do was co juz urodzilyscie czy uwazacie ze zywiolowosc w brzuchu odzwierciedla charakter po urodzeniu? Jak to jest u was bo moj w brzuchu bardzo zywy ale czy po tym mozna poznac jaki bedzie? Moniaivoy kciukasy zacisniete.

Ostatnia edycja:
Witam się z rana, wczoraj nie miałam jak pisać troche podczytałam.

Super że pojawiły się nowe dzieciaczki!!

Cała noc miałam twardnienie brzucha, więc się budziłam bo przy tym bardzo siku mi się chce, a poza tym bolała brzuchol jak na miesiączkę. Zobaczymy jak dziś. Lecę nadrabiać bo troche mi zejdzie.

reklama
Cześć dziewczyny, witam Was po weekendzie.

2 dni mnie nie było i proszę...na gorącej wspaniałe wieści...cudownie.

Już sobie wyobrażam ile mam znowu do czytania, trudno mi być z Wami na bierząco, tęskno mi za bb no ale wiadomo Lili i ogólnie rodzina najważniejsza...

Ślę Wam wszystkim buziaki i tym nierozpakowanym życzę by już dotarły do upragnionej mety:tak::tak:

Do góry