reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Wiele dziewczyn ma jakies objawy i faktycznie chyba szykuje sie wysyp :)
Ja to nie mam zadnych objawow...

Zjadlam wlasnie deser /lody z bita smietana i brzoskwiniami/ i ledwo sie ruszam... I po co mi to bylo? ;)

reklama
No my byliśmy na długim spacerze, kupiłam małemu to HiPP: Herbatka z kopru włoskiego
w razie gdyby były znowu problemy:tak:

monia-t
ja tych wieeelkich podpasek używałam tylko w szpitalu, w domu już zwykłe podpaski jak przy okresie, minął tydzień i nadal krwawię, także nie wiem jak długo będę jechać jeszcze na podpaskach....

Ribi, jeżeli to wody są to urodzisz lada moment

b_iala może tak, ale wiesz...jak jadłam wcześniej te wyprobowane rzeczy to spał bosko...
więc tosty na razie odpadają i ser żółty też, wolę sobie podarować, niż żeby cała rodzinka potem cierpiała - a jak co to mam herbatkę - jest od 1 tyg życia

Ulkan
ja się staram dawać smoczek, tylko jak płacze, jak śpi normalnie to mu nie daję, uważam że nie ma takiej potrzeby....

martuś88 słyszałam, że znaki zodiaku się zmieniają
szlag by to trafił, ciekawe czy nasze się zmienią :sorry:

ciekawe jak tam nasze dziewuszki w szpitalu

ja uciekam , obiad trzeba zjeść jeszcze nie jedliśmy

Wiele dziewczyn ma jakies objawy i faktycznie chyba szykuje sie wysyp :)
Ja to nie mam zadnych objawow...

Zjadlam wlasnie deser /lody z bita smietana i brzoskwiniami/ i ledwo sie ruszam... I po co mi to bylo? ;)

a ja mam taka ochotę na coś słodkiego ale w domu pustka...dobrze ze chociaz ananasy z puszki sa

mnie mocno rwie i macica mi się stawia, ale mój M zachorował więc muszę się powstrzymać z porodem;) bo zakatarzonego na porodówkę raczej nie wpuszczą.

Hejka, ja wcisnęłam w siebie trochę obiadku. Nicole też już niewyraźnie wygląda... Dobrze, że mąż ma jeszcze tydzień wolnego, załatwił sobie cobym sama taka chora nie musiała wszystkiego robić a bynajmniej dziewczyn do szkoły prowadzić.

A właśnie dziewczyny. Mam pytanie odnośnie herbatki koperkowej. Czy te granulowane rzeczywiście pomagają??? Kiedyś sprawdzałam skład jednej i kopru były tam śladowe ilości, więcej glukozy... Dlatego pomyślałam, że może lepiej kupić w zielarskim koper włoski i tak parzyć...Sama nie wiem...

na ten tydzień przypada pełnia księżyca w podobno wtedy jest najwięcej porodów. Nie wiem ile w tym prawdy, ale może coś się ruszy na forum...

mi odradzali właśnie te granulowane herbatki dla matek karmiących i z kopru typu hipp czy humana, bo są dosładzane i mają śladowe ilości ziół, lepsze są takie zaparzane np hipp i ja mam taką dla matek karmiących i koperek
mojej kuzynki córka po tych hippa granulowanych jeszcze gorsze miała bóle brzuszka...
ale wiadomo, że każde dziecko jest inne i inaczej reaguje
kupując te do zaparzania lepiej kupić takie dla dzieci przeznaczone, w zwykłym zielarskim czy jakieś zwykłe bym się bała z resztą na opakowaniach pisze zazwyczaj, że są od 6 m-ca czy nawet później

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry