reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ehhh dziewczynki obyście się rozkręciły te które macie jakieś sygnały.... u mnie też skurcze są ale pewnie jak zwykle nic z tego....
a wiecie, że wg nowego rozkładu znaków zodiaku dziś zaczyna się Wodnik:):-)

reklama
A ja po spacerku krotkim :) Na dlugi nie mialam jakos sily ;)

Ciekawe co u Moncii? I jak Fogia?

Widze, ze juz powoli rozkreca sie co nieco u niektorych styczniowek ;) No to czekamy na kolejne dzieciaczki :-)

moncia się nie odzywa więc chyba rodzi:) a fogia leży bezczynnie i już ją szlak trafia,bo nie chce leżeć tak bezczynnie....a i jeszcze pisala że dużo chodzi po schodach....ciekawe po co:-D

martuś co Ty piszesz? Jaki wodnik? Wodnik jest chyba od 20....ja liczę że jednak się załapię na koziorożca...:)

No to Moncia chyba rzeczywiscie dziala ;) Super ;)

A Fogia biedactwo, wlasnie takie lezenie bezczynne jest najgorsze... Dobrze ze cwiczy na schodach :-D

martus88 z tego co ja sie orientuje to koziorozec jest do 19 stycznia wlacznie, wiec nie wiem co to za nowy rozklad? ;)

Ostatnia edycja:
a mówili w teleekspresie kiedyś i wczoraj na tvn meteo, że gwiazdy się bardzo poprzestawiały i jakby teraz zaktualizowali znaki zodiaku to są pozmieniane bo są zupełnie inne koniungacje i pokazywali wg tej nowej wodnik sie zaczyna od dziś;p

monia-t probiotyki nie zaszkodzą dzidzi a Tobie tylko pomogą walczyć z tą infekcją:)Ja sobie bardzo chwalę LAcibios Feminę:)
Jak masz uczulenie, to lepiej chyba żebyś nei brała tych globulek- ja raz tak miałam, że niby nic się nie działo ale od nich uczulenie wyszło mi na stopach;/

Ja miałam już kiedyś kupiony Biotyk, który zawiera Lactobacillus casei i inulinę, to sobie wezmę. A uczulenia nie mam, tylko to uczucie pieczenia z rana. Chociaż teraz po kąpieli jakby mniej, podmyłam się Lactacydem. Zmasowany atak powinien pomóc ;)

marisax - bądź czujna! trzymam kciuki :-)

Idę zjeść obiadek, który Walduś przywiózł od swojej mamy. Ona tez na moment wpadła i widać po niej, że jest taka podekscytowana zbliżającym się porodem, że szok! Ale to w końcu pierwsza wnusia w ogóle. Strach się bać, jak ją będzie rozpieszczać :-D

bez sensu z tymi znakami bo wg nich ja jetem rybą...a to zupelnie co innego....

wiec ja się trzymam starych ustalen i nowe mi w ogole nie odpowiadaja:) ja nadal licze ze Maciej będzie koziorożcem:)

monia-t - moja Majeczka jest ta pierwsza i bardzo dlugo wyczekiwana wnusia, a Natala ma szczescie byc ta druga(wiecej wnukow nie ma i raczej nie ma szans by sie jakies pojawily przez nastepne lata, chyba ze znow sie zdecydujemy na kolejne dziecko) :)
Dziewczynki sa mega rozpiszczane przez Dziadkow a maja ich o jeden komplet wiecej bo moi rodzice sa po rozwodzie i sa juz w nowych malzenskich zwiazkach - rozpieszczanie przez dziadkow jest fajne ale wazne by znali granice i nasze zdanie w pewnych istotnych dla nas kwestiach.
Dobrze jednak miec na wszystko oko :-)

Wasze werandowania i spacery z dzieciaczkami natchnely mnie do dzialania - jestesmy u dziadkow! Natalka werandowala sie w samochodzie przy otwartych drzwiach:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny tyle z was ma dzisiaj jakies obiawy moze znowu bedzie powtorka z 4 stycznia i bedzie babyboom :) Ja tam nic nie mam oprocz wyjatkowo spuchnietych stop jakby mi ktos je nadmuchal no ale to przeciez nie obiaw heh.Rodzcie dziewczyny i ciagnijcie mnie za soba!

Do góry