reklama
A ja po spacerku krotkim Na dlugi nie mialam jakos sily
Ciekawe co u Moncii? I jak Fogia?
Widze, ze juz powoli rozkreca sie co nieco u niektorych styczniowek No to czekamy na kolejne dzieciaczki :-)
moncia się nie odzywa więc chyba rodzi a fogia leży bezczynnie i już ją szlak trafia,bo nie chce leżeć tak bezczynnie....a i jeszcze pisala że dużo chodzi po schodach....ciekawe po co
martuś co Ty piszesz? Jaki wodnik? Wodnik jest chyba od 20....ja liczę że jednak się załapię na koziorożca...
Madlen80
Fanka BB :)
No to Moncia chyba rzeczywiscie dziala Super
A Fogia biedactwo, wlasnie takie lezenie bezczynne jest najgorsze... Dobrze ze cwiczy na schodach
martus88 z tego co ja sie orientuje to koziorozec jest do 19 stycznia wlacznie, wiec nie wiem co to za nowy rozklad?
A Fogia biedactwo, wlasnie takie lezenie bezczynne jest najgorsze... Dobrze ze cwiczy na schodach
martus88 z tego co ja sie orientuje to koziorozec jest do 19 stycznia wlacznie, wiec nie wiem co to za nowy rozklad?
Ostatnia edycja:
a mówili w teleekspresie kiedyś i wczoraj na tvn meteo, że gwiazdy się bardzo poprzestawiały i jakby teraz zaktualizowali znaki zodiaku to są pozmieniane bo są zupełnie inne koniungacje i pokazywali wg tej nowej wodnik sie zaczyna od dziś;p
monia-t probiotyki nie zaszkodzą dzidzi a Tobie tylko pomogą walczyć z tą infekcjąJa sobie bardzo chwalę LAcibios Feminę
Jak masz uczulenie, to lepiej chyba żebyś nei brała tych globulek- ja raz tak miałam, że niby nic się nie działo ale od nich uczulenie wyszło mi na stopach;/
Ja miałam już kiedyś kupiony Biotyk, który zawiera Lactobacillus casei i inulinę, to sobie wezmę. A uczulenia nie mam, tylko to uczucie pieczenia z rana. Chociaż teraz po kąpieli jakby mniej, podmyłam się Lactacydem. Zmasowany atak powinien pomóc
marisax - bądź czujna! trzymam kciuki :-)
Idę zjeść obiadek, który Walduś przywiózł od swojej mamy. Ona tez na moment wpadła i widać po niej, że jest taka podekscytowana zbliżającym się porodem, że szok! Ale to w końcu pierwsza wnusia w ogóle. Strach się bać, jak ją będzie rozpieszczać
Madlen80
ja nie chce nowego rozkladu Wole ten stary ;-)
AsiaK.
monia-t - moja Majeczka jest ta pierwsza i bardzo dlugo wyczekiwana wnusia, a Natala ma szczescie byc ta druga(wiecej wnukow nie ma i raczej nie ma szans by sie jakies pojawily przez nastepne lata, chyba ze znow sie zdecydujemy na kolejne dziecko)
Dziewczynki sa mega rozpiszczane przez Dziadkow a maja ich o jeden komplet wiecej bo moi rodzice sa po rozwodzie i sa juz w nowych malzenskich zwiazkach - rozpieszczanie przez dziadkow jest fajne ale wazne by znali granice i nasze zdanie w pewnych istotnych dla nas kwestiach.
Dobrze jednak miec na wszystko oko :-)
Wasze werandowania i spacery z dzieciaczkami natchnely mnie do dzialania - jestesmy u dziadkow! Natalka werandowala sie w samochodzie przy otwartych drzwiach
Dziewczynki sa mega rozpiszczane przez Dziadkow a maja ich o jeden komplet wiecej bo moi rodzice sa po rozwodzie i sa juz w nowych malzenskich zwiazkach - rozpieszczanie przez dziadkow jest fajne ale wazne by znali granice i nasze zdanie w pewnych istotnych dla nas kwestiach.
Dobrze jednak miec na wszystko oko :-)
Wasze werandowania i spacery z dzieciaczkami natchnely mnie do dzialania - jestesmy u dziadkow! Natalka werandowala sie w samochodzie przy otwartych drzwiach
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny tyle z was ma dzisiaj jakies obiawy moze znowu bedzie powtorka z 4 stycznia i bedzie babyboom Ja tam nic nie mam oprocz wyjatkowo spuchnietych stop jakby mi ktos je nadmuchal no ale to przeciez nie obiaw heh.Rodzcie dziewczyny i ciagnijcie mnie za soba!
Podziel się: