reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam:)

Wreszcie u Moncii się cos ruszyło, oby dzis juz wycałowali Szymonka:)

Ribi- ja bym pojechała na Twoim miejscu do szpitala, zrobia Ci USG i sprawdzą jaka jest ilość wód płodowych. Ja nie wiem czy mi się sączą, ale ja mam ilość wód płodowych na granicy, więc nie mam pojęcia czy czasem sie gdzies nie uchodzą. A lepiej to sprawdzić...Obserwuj czy mały się rusza, bo to jest ważne...

reklama
Ewa-- napewno bedzie inaczej... tak jak u nas niby 2 razy CC ale za kazdym razem wszystko było inne niepowtarzalne ..
Tomcio robi gołąbki z babcią juz dla Kubusia okno zamknełam... uciekam narazie z BB zajrze pózniej.. buziaki

b_iala ,myślę, że od tosta był z serem, bo poza tym to jadłam to co wcześniej więc to chyba było to..
a może kaszka?? też jadłam wczoraj kaszkę...więc nie wiem:sorry:
ale tostów to ja się nie chwytam jakiś czas...
a co do krwawienia pewnie to jeszcze potrwa
wczoraj jak byliśmy na spacerku było około 8 stopni, zero wiatru, więc pogoda fajna
a mały był jeszcze w śpiworku zapakowany, raczej było mu ciepło

Ewcia
powrotu do zdrowia...
u mnie właśnie tak się poród zaczynał, miałam krwawienie i się okazało, że już jest 4cm rozwarcia:tak:

dziewczynki, trzymajcie się kochane
już niedługo wszystkie będziemy mamami

no wreszcie u moncii się ruszyło, oby bidulka szybko się doczekała Szymusia:)
no i u jumabe i ribi może:)
u mnie bez zmian, skurczyki nie bardzo bolesne, z częstotliwością ponad 10 minut...

Witajcie kochane :)

Claudia mi własnie chodzi o taki zwykły smoczek. Nam połozna powiedziała, żeby nie dawać bo dziecko uczy sie innego rodzaju ssania. On jest teraz na butli, tzn z butli je moje mleko i zastanawiam się czy nie będzie znowu problemu z cycusiem jak zacznę go przystawiać...??

Super, że cos się ruszyło. Powodzenia dziewczyny

Witajcie kochane :)

Claudia mi własnie chodzi o taki zwykły smoczek. Nam połozna powiedziała, żeby nie dawać bo dziecko uczy sie innego rodzaju ssania. On jest teraz na butli, tzn z butli je moje mleko i zastanawiam się czy nie będzie znowu problemu z cycusiem jak zacznę go przystawiać...??

Super, że cos się ruszyło. Powodzenia dziewczyny

aha
ja nie wiem, wiesz co mój pije przez nakładki, więc jest nauczony na lateks...
a smoczek daję głównie jak marudzi
jak coś mu się dzieje to go nawet nie chce..
w nocy i zazwyczaj w dzień śpi bez

Witam:)

Dobrze, że u moncii już coś konkretnie się rozkręca!! mam nadzieję, że pójdzie jej sprawnie, bo już się długo męczy..

Jumabe, ribi - może to i wasz czas? ja bym z takimi objawami chyba pojechała na IP sprawdzić co i jak..

Chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia, teraz musimy mieć siły!!

Udanej niedzieli:-D:-D

reklama
chciałam was zapytać, jak długo po porodzie musiałyście używać tych wielgachnych podpasek? I w ogóle jak długo trwa to krwawienie?

Do góry