reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

gogi8 - dziś spałam w połowie łóżka więc można było się pomylić, a jak człowiek już tak czeka to ze wszystkiego sobie zrobi nadzieję :-)

reklama
witam Was, nie dam rady podczytać

mały w nocy troszkę marudził, ja muszę poprasować ciuszki
potem przychodzi koleżanka więc trzeba ogarnąć domek:tak:

Witam się z rana, myślałam że na gorącej jakieś nowe info o maluszkach ale póki co spokój....Ja już odzyskałam siły więc mogę rodzić....Za chwilę was doczytam.

Mam pytanie czy któraś z Was myślala o :BANKU KOMÓREK MACIERZYSTYCH?

Hej...
Dziś 15- gdyby Lilianka się dziś urodziła to bym miała dwie dziewczynki z 15-tego. Pomarzyć chyba mogę ;-)

My z meżem o 2 poszliśmy spać, dopiero wstałam z łóżka bo drzemałam jeszcze od 8 (córcia wstała).
U nas jak zwykle- nic. Po przytulankach wydawalo mi sie ze zaczynam czuc jakies cmienie w krzyzu i brzuchu ale d.pa. Najlepszy mój mąż dwie minuty po seksie jak troche minę skrzywioną zrobiłam bo mnie zabolały plecy "CO, SKURCZ????". Normalnie nawet on na mnie zaczyna presje wywierac... Chciałabym zasnąć i obudzić się jak się poród zacznie.

Giovansessa- Zawsze się z Twoich tekstów uśmieję ;-)- dobre to było z tym majem...

Chciałam wam odpisac ale tylko szybciutko przejrzałam co słychać, taka pora już jest że trzeba tyłek ruszyć.

Miłej soboty dziewczyny!

hej...

dziewczyny czy któras kupywała nosidełeko ( ale nie samochodowe ) tylko takie co sie do siebie przypina dla noworodka?? ja musze kupic.. ale juz mam mętlik w głowie...

ribi-- któras dziewczyna o tym pisała.. ale juz dosc dawno...

CIEKAWE CO Z FOGIA...

eh ja nic nie nadrobie.. cos tam przegladam co piszecie.. ale jakos nie idzie...

KLAUDOS ROZUMIEM cię ja tez mam ten problem uzaleznienia od BB:)

Witam się z rana, myślałam że na gorącej jakieś nowe info o maluszkach ale póki co spokój....Ja już odzyskałam siły więc mogę rodzić....Za chwilę was doczytam.

Mam pytanie czy któraś z Was myślala o :BANKU KOMÓREK MACIERZYSTYCH?

My z mężem się zdecydowaliśmy i mamy już zestaw pobraniowy do szpitala. Wybraliśmy firmę Progenis. Udało nam się załapać na dużą promocję w październiku więc cały koszt początkowy to 1700 zł. A potem 400 zł rocznie. Na szczęście dostaliśmy pieniądze na start od mojej mamy więc pozostanie nam opłacanie co roku. Mamy jednak nadzieję, że to nam się nigdy nie przyda i nie będę żałowała ani złotówki jak nie zużyję tej krwi. A tak niech sobie leży. Takie ubezpieczenie.

a mój nie chce seksiku bo sie boi ze cos tam przebije i poród sie zacznie,a ja juz jutro mogłabym rodzic,lekarz wrócił z urlopu wiec spokojna jestem,a pozatym w poniedziałaek mam wizyte wiec kasa zostałaby w kieszeni:)

fogia trzymaj się tam dzielnie

martus88 to nieciekawie, że nie można odwiedzać, ale to dla dobra pacjentów :-(

klaudoos, mi też zawsze żal że nie jestem w temacie, nie mam kiedy tego wszystkiego czytać...
wiesz że uwielbiałam być na bieżąco :-)
a teraz nie daję rady, niby mam czas jak mały śpi, ale zawsze jest coś do zrobienia
tutaj takie rzeczy się dzieją a mnie to omija :-(

w poniedziałek mam ściąganie szwów
muszę jeszcze jednak zadzwonić do tej poradni i umówić jednak misia na te bioderka prywatnie, nie mogę czekać do marca- za długo!!

dobra idę dalej prasować, mały się kręci, wykorzystam to że śpi

reklama
Do góry