reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Hej!
Ja też niestety witam sie jeszcze podwójnie:-p
Ja na razie jakoś jeszcze dzielnie to znoszę, ale mój m już taki zniecierpliwiony, że chciała bym już urodzic. Mam nadzieję że urodzę w przeciągu najbliższego tygodnia, bo termin mam na niedziele, a nie chciała bym byc przeterminowana, chociaż jakoś czarno to widzę bo brzuch mam jeszcze wysoko.

Zazdroszcze tym które mają już to za sobą, tym bardziej że styczniowe bobaski takie słodziaki-napatrzec sie nie można i rosna jak na drożdżach:happy2:

reklama
Dzewczynki ja wpadam na chwilkę tylko pochwalic sie ze z chemi mam piękne 5;))
a dzis rano zdawałam Prawo... jest 4;))

Dzisiaj termin a tu ni widu nie słychu^^
Moj K w szkole.... ja sie biore za sprzatanie moze cos ruszy sie u mnie bo sie doczekac nie moge xd

Czesc wszystkim :)
Sylvi no JA myslalm ze Ty naprawde juz rodzisz ale dobrze ze pojechalas przynajmniej masz pewnosc ze wszystko gra u malucha i u Ciebie.
Eevciaa to JA bym musiala 21 urodzic i tez bym wtedy miala dwoch synow z tego samego dnia:)Ale kto wie termin mam na 22.
Ok dobra uciekam posprzatac bo mi glupio maz niedlugo do pracy idzie a on sprzata a Ja siedze i pisze wiec zajrze pozniej musze mu troche pomoc bo mnie sumienie rusza.
Katka gratuluje! Dzielna z Ciebie mama a pomysl ile tej wiedzy maluchowi zostanie juz masz tam pewnie geniusza w brzuchu :)

Moj K w szkole.... ja sie biore za sprzatanie moze cos ruszy sie u mnie bo sie doczekac nie moge xd

Gratulacje, teraz możesz rodzić na spokojnie :-) Dzidziuś będzie wyuczony, że ho, ho :-)

No to pięknie, tak się martwiłaś tą chemią. Gratulacje!

Ja też sprzątam, ostro się wzięłam, wpadłam tylko na chwilkę, bo musiałam odsapnąć. Lecę odkurzać a potem chyba pomyję podłogi ale tym razem na kolanach, może coś się ruszy:-)

Ribi gdzie jedziesz na te lody, bo my z mężem też się wybieramy? Może się spotkamy przypadkiem?

Ostatnia edycja:
hej ja w przelocie ledwo dycham az mnie szlag trafia, ze cala ciaze nic nie zlapalam a pod koniec mnie rozlozylo. nie sadzilam, ze katar moze tak oslabic organizm wczoraj wieczorem to ledwo co dychalam
za to moj kochany malzon pojechal mi do mc ach pojemy z miska mniam.

dziewczyny my to chyba co niektóre w lutym dopiero urodzimy;ppp

malutka
zdrowiej szybciutko:)
katka a pisałam, że chemia nie taka zła:) gratulacje 5:)
j
a już wysprzątałam łazienkę, mimo wzroku męża wystraszonego, że coś mi się po tym stanie no i Serniczek na zimno już się studzi w lodówce;pp miałam ochotę na coś serowego, puszystego ale nie słodkiego, a że sernika nie umiem (wstyd się przyznać ale tak) to zrobiłam taki błyskawiczny, za 2 godzinki będę się zajadać:ppp

reklama
Witam :)

My sprzątamy :) Tomcio się werandował 15 minut :) Chyba mu sie podobało :)

AsiuK blizna mnie troszkę boli i jak naciskam na brzuch to trochę też. A ty jak się czujesz??
Co do dwójki to jest ze mną mąż i bardzo mi pomaga, ale w środę jedzie na 3 dni i nie wiem jak dam radę zwłaszcza z tym odciąganiem, bo z reguły w tym czasie mój Rafał karmi tomka.
Potem jak już pójdzie do pracy to 22 przylatują moi rodzice na 2,5 tyg więc pomogą.

Do góry