reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

a ja dalej siedzę w szlafroku ale musze się wziąc i w końcu zacząć sprzątać....w ogóle zarejestrowałam się na Facebooku....jakoś tak z nudów,ale wiedzę że wszyyscy na nim siedzą bo w momencie ludzie zaakceptowali moje zaproszenia:)

mały się przewraca w brzuszku ale żadnych skurczy....więc idę się trochę pogimnastykowaćc przy sprzataniu....

FB już dawno zrobiło furrorę :-)
też tam mam konto to Cię poszukam ;-)

reklama
Martus88 ehhh mi tez *******y oprócz porodu sie snia, to chyba fakt ze to tuz tuz albo zaczynam byc przewrazliwiona

Ooktkaooo no to powodzenia na egzaminie , napewno dasz rade !!

Tonia, Klaudoss ale Wam te dzieciaczki rosna u jednej juz 4 tygodnie, u drugiej dwa a wydawac by sie mogło jakbyscie wczoraj dopiero co rodziły :)

Ehh Moncia a ja juz myslalam ze ty na porodówce moze jestes a tu psikus :)
a co do meza widze ze dba o dobra materialne :)

No ja juz sie powoli ogranełam, obiadek przygotowałam i mieszkanko ogarnelam Teraz zostało mi wypoczywanie i czytanie ksiazki :) Moze zerkne na Dzieciozmagania bo ostatnio maż mi kupił na urodzinki i sie smieje ze Clarsona nie umiem skonczyc a Dzieciozmagania wyglada jak encyklopedia i ze chyba bede ja czytałam przez 2 lata :)

katka mój też krzyczał, on jest perfekcjonistą jeśli chodzi o to i nie lubi jak ktoś czegoś z chemii nie umie, aż strach pomyśleć, że chciał zostać nauczycielem w liceum czy gimnazjum. Ale ma szanse za to zostać akademickim, pewnie w październiku dostanie grupę laboratoryjną, śmiałam się, że jak pójdę na ll stopień to się przerzucę z ochrony do niego na kosmetyki:pp chyba by mnie pierwszą dla przykładu oblał;pp

wiecie lutówki nas zaczynają gonić, musimy się śpieszyć:pp

ribi ja się dziś wybieram do centrum handlowego, 15 min na pieszo plus tam mnóstwo chodzenia...

dziewczyny obejrzalam galeryjke na spokojnie:happy2: rany boskie ijakie styczniowe Skarby są superaśne:szok::-) tonia, joasiab - Wy to dopiero musialyscie miec zgage takie fryzury dzieciaczki mają ze szok;-)

claudia- ale Twoj Michas blondynek:-D i ma cudowny nosek:)

dziewczynki wszystkie bobasy są cudowne:-)

carri ale ty szybka jesteś...ja dalej w szlafroku:)

martuś tylko nie urodź w tym centrum ;)

claudia ja nie chcialam się logować na facebooku bo to wyżeracz czasu....ale w końcu się zarejestrowalam....

Eee, ja tu leciałam jak głupia sprawdzić gorącą, bo od rana gdzieś łażę - poczta, zakupy itp. - a Ty, Monciaa, nic??? :-D :-D :-D

Bo ja nic. Tylko tatuś z wrażenia wolał nie iść dzisiaj do pracy, siedzi w domu i mnie pilnuje ;-)

Eee, ja tu leciałam jak głupia sprawdzić gorącą, bo od rana gdzieś łażę - poczta, zakupy itp. - a Ty, Monciaa, nic??? :-D :-D :-D

Bo ja nic. Tylko tatuś z wrażenia wolał nie iść dzisiaj do pracy, siedzi w domu i mnie pilnuje ;-)

no kurde nic...:/ a tyle bólu na marne... Szymek działa w brzuniu to mi jakoś spokojniej na serduchu... ale mam skrupulatnie liczyć jego ruchy non stop... taki mam nakaz po wczorajszo-dzisiejszych skurczach...

A ja dziś cały czas coś robię aby nie iść spać przy tej pogodzie. Umyłam podłogę i wstawiłam łopatkę w sosie na obiad. Ale muszę chwilę poleżeć bo już plecy masakrycznie bolą.

Idę zebrać plony na farmville i dalej do roboty, może mała się wkurzy i zacznie wychodzić :-)

reklama
Do góry