reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

a ja dalej siedzę w szlafroku ale musze się wziąc i w końcu zacząć sprzątać....w ogóle zarejestrowałam się na Facebooku....jakoś tak z nudów,ale wiedzę że wszyyscy na nim siedzą bo w momencie ludzie zaakceptowali moje zaproszenia:)

mały się przewraca w brzuszku ale żadnych skurczy....więc idę się trochę pogimnastykowaćc przy sprzataniu....

FB już dawno zrobiło furrorę :-)
też tam mam konto to Cię poszukam ;-)

reklama
Martus88 ehhh mi tez *******y oprócz porodu sie snia, to chyba fakt ze to tuz tuz albo zaczynam byc przewrazliwiona

Ooktkaooo no to powodzenia na egzaminie , napewno dasz rade !!

Tonia, Klaudoss ale Wam te dzieciaczki rosna u jednej juz 4 tygodnie, u drugiej dwa a wydawac by sie mogło jakbyscie wczoraj dopiero co rodziły :)

Ehh Moncia a ja juz myslalam ze ty na porodówce moze jestes a tu psikus :)
a co do meza widze ze dba o dobra materialne :)

No ja juz sie powoli ogranełam, obiadek przygotowałam i mieszkanko ogarnelam Teraz zostało mi wypoczywanie i czytanie ksiazki :) Moze zerkne na Dzieciozmagania bo ostatnio maż mi kupił na urodzinki i sie smieje ze Clarsona nie umiem skonczyc a Dzieciozmagania wyglada jak encyklopedia i ze chyba bede ja czytałam przez 2 lata :)

katka mój też krzyczał, on jest perfekcjonistą jeśli chodzi o to i nie lubi jak ktoś czegoś z chemii nie umie, aż strach pomyśleć, że chciał zostać nauczycielem w liceum czy gimnazjum. Ale ma szanse za to zostać akademickim, pewnie w październiku dostanie grupę laboratoryjną, śmiałam się, że jak pójdę na ll stopień to się przerzucę z ochrony do niego na kosmetyki:pp chyba by mnie pierwszą dla przykładu oblał;pp

wiecie lutówki nas zaczynają gonić, musimy się śpieszyć:pp

ribi ja się dziś wybieram do centrum handlowego, 15 min na pieszo plus tam mnóstwo chodzenia...

dziewczyny obejrzalam galeryjke na spokojnie:happy2: rany boskie ijakie styczniowe Skarby są superaśne:szok::-) tonia, joasiab - Wy to dopiero musialyscie miec zgage takie fryzury dzieciaczki mają ze szok;-)

claudia- ale Twoj Michas blondynek:-D i ma cudowny nosek:)

dziewczynki wszystkie bobasy są cudowne:-)

carri ale ty szybka jesteś...ja dalej w szlafroku:)

martuś tylko nie urodź w tym centrum ;)

claudia ja nie chcialam się logować na facebooku bo to wyżeracz czasu....ale w końcu się zarejestrowalam....

Eee, ja tu leciałam jak głupia sprawdzić gorącą, bo od rana gdzieś łażę - poczta, zakupy itp. - a Ty, Monciaa, nic??? :-D :-D :-D

Bo ja nic. Tylko tatuś z wrażenia wolał nie iść dzisiaj do pracy, siedzi w domu i mnie pilnuje ;-)

Eee, ja tu leciałam jak głupia sprawdzić gorącą, bo od rana gdzieś łażę - poczta, zakupy itp. - a Ty, Monciaa, nic??? :-D :-D :-D

Bo ja nic. Tylko tatuś z wrażenia wolał nie iść dzisiaj do pracy, siedzi w domu i mnie pilnuje ;-)

no kurde nic...:/ a tyle bólu na marne... Szymek działa w brzuniu to mi jakoś spokojniej na serduchu... ale mam skrupulatnie liczyć jego ruchy non stop... taki mam nakaz po wczorajszo-dzisiejszych skurczach...

A ja dziś cały czas coś robię aby nie iść spać przy tej pogodzie. Umyłam podłogę i wstawiłam łopatkę w sosie na obiad. Ale muszę chwilę poleżeć bo już plecy masakrycznie bolą.

Idę zebrać plony na farmville i dalej do roboty, może mała się wkurzy i zacznie wychodzić :-)

reklama
Do góry