reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
ariska ja wlasnie ten pakiet dostalam tyle, ze ja mialam w nim "rodzice", jakis poradnik, 2 probki no i najwazniejsze co mnie ucieszylo to rabat do smyka 20 % :-) i tez sie zastanawiam czy bedzie ten drugi pakiet bo w poprzedniej ciazy mialam tylko jeden pakiet.

no proszę, chwilę mnie nie było w domu, a wy piszecie jak szalone, 3 strony do czytania. Super!
ja dziś byłam na badaniu krwi itd, Jarema razem ze spotkanym kolegą wyfroterował podłogę w szpitalnej przychodni:) dowiedziałam się przy okazji, że w kolejce złożonej z ciężarnych te z dziećmi mają pierwszeństwo... w sumie wygodne, ale chyba nie będę korzystać. jakoś mi głupio wchodzić z moim ledwo wystającym brzuszkiem przed wieloryby 9 miesięczne. może jak będę już bardzo gruba to się nie będę opierać.
A co do pakietów, we Francji się jest nimi obsypywanym, głównie ulotki i zniżki, ale i próbki pieluszek, i butelki czasem, zależy od sponsorów. wiąże się to oczywiście z podaniem adresu i mnóstwem reklam potem w skrzynce, ale w sumie się opłaca.
Tu jeszcze nic nie dostałam, ale pewnie coś dadzą. Jeśli nie, to sama taki biznes założę:)

tu link do strony jeśli chcecie pakiety do domu:
http://www.superrodzice.pl/homepage.asp
sądząc po logo to ta sama firma od której dostawałam próbki we Francji.

Ostatnia edycja:
hmm taki niedzielny obiadek mniam rosolek

ja dzis zrobilam tylko drugie, gulasz z piersi kurczaka z dodatkiem pieczarek i fasolki zielonej mniam

niedzielny, a dzisiaj środa :-)
ja robię rosołek kiedy mam ochotę - a dzisiaj mam jeszcze trochę czasu więc robię - jeszcze mi zostały kotlety i ziemniaki obrać

Witam Was znowu.
Dlugo nie pisalam bo nie mialam jakos pomyslu ale posty sledzilam:) Dziakuje wszystkim za wsparcie po ostatnim poscie. Chyba macie racje bo jak teraz zauwazylam ze mi brzuszek rosnie to juz sie zmienia moje podejscie.
Mialam troszke dola przez ostatnie dni- tzn poplakalam sobie troszke. Zaczely mnie bolec plecy co mnie martwi, bo jak teraz bola to co bedzie pozniej?
Nawet sie troche przestraszylam ze to moze nerki bo brzuch mnie tez po bokach zaczal i ciagle latam do lazienki. Poszlam dzis do lekarza ogolnego ale wyglada ze wszystko ok- albo mam zaparcie i to mi uciska na pecherz albo po prostu rosnie macica. Jakby nie przeszlo to mam sie znow pojawic. Mdlosci mi chyba przechodza.
Mam nadzieje ze wytrzymam w normalnych ubrankach do przyjazdu do Polski (5 sierpnia). Chialabym ciazowe dopiero w Polsce kupic. Macie jakies szczegolne sklepy gdzie mozna dostac takie rzeczy? Bo ja nie mam pojecia.
A do lekarza (tzn do poloznej) chodze panstwowo- tu sie praktycznie inaczej nie da. Zreszta tu ciaze prowadzi polozna- ginekologa sie nie widzi. Zamierzam sie przejsc do dobrego prywatnego lekarza jak bede w Polsce i zrobic pelne USG- zawsze bede spokojniejsza jak ktos z Polski mnie skontroluje.

wciągnęłam się w szukanie próbek i znalazłam stronę z konkursami: banalne, zazwyczaj trzeba się przekliknąć na stronę sponsora i wymienić produkty. Wypełniłam parę i nie gwarantuję, że coś przyślą, bo sama dopiero ich znalazłam. Ale może warto. Pamiętajcie tylko, że to udostępnianie danych i nie bądźcie na mnie złe jak potem dostaniecie tony reklam do domu, tak to działa niestety.
tu strona:Konkursy

Wy tu o obiadkach :) A ja mam dzisiaj zupke pomidorowa i łazanki do wczoraj więc się nie wysilam :)

olandia dobrze, że już samopoczucie ok. Cieszę się

reklama
Kurcze przed chwilą położna do mnie zadzwoniła że lekarz już zwiał do szpitala. Wizytę mam przełożoną dopiero na piątek. Kurcze już myślałam że zaraz zobaczę naszą dzidzie a tu jeszcze tyle czekania :wściekła/y:

Do góry