A ja nie dostałam nic. Może dlatego, że chodzę prywatnie???
te paczuszki to akcja marketingowa jak każda inna. Może do Twojego gina nie dotarli albo nie chciał ich reklamować..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nie dostałam nic. Może dlatego, że chodzę prywatnie???
Dzień dobry, dziewczyny, zawzięłam się parę dni temu i przeczytałam wszystko od początku. żeby się czegoś o Was dowiedzieć, zanim się odezwę :-)
A zajrzałam tu, żeby w ogóle się wszystkiego dowiedzieć, bo moje starsze chłopaki mają już 16,15 i 14 lat i nie jestem na bieżąco ;-)
Mam nadzieję, że tym razem doczekam się córuni - ale jeśli będzie chłopak, to też damy radę :-)
Przyjmiecie mnie do pogaduszkowego grona? :-)
No to rewelacja - będzie się miał kto maluszkiem opiekować. He,he... moja kierowniczka jest z takiego układu. Ma trzech dużo starszych braci i była bardzo rozpieszczana, choć chłopcy podobno nie byli najszczęśliwsi że muszą małą wszędzie ze sobą zabierać . Może i Tobie trafi się dzieweczkaDzień dobry, dziewczyny, zawzięłam się parę dni temu i przeczytałam wszystko od początku. żeby się czegoś o Was dowiedzieć, zanim się odezwę :-)
A zajrzałam tu, żeby w ogóle się wszystkiego dowiedzieć, bo moje starsze chłopaki mają już 16,15 i 14 lat i nie jestem na bieżąco ;-)
Mam nadzieję, że tym razem doczekam się córuni - ale jeśli będzie chłopak, to też damy radę :-)
Przyjmiecie mnie do pogaduszkowego grona? :-)
Dziękuję za miłe przywitanie :-)
Z tym pilnowaniem przez starszych braci to nie do końca będzie tak super, bo dwóch młodszych zdecydowało się jakiś czas temu zamieszkać ze swoim tatą i będą jedynie "braćmi weekendowymi". Takie życie. Ale nie wiem, czy to nawet nie lepiej, nie będą mieli mocnych wrażeń w środku nocy np. i dzięki temu będą milsi ;-)
Oj, bardzo bym chciała, żeby to była dziewczynka, jeśli już tak się zdarzyło, że jest. Bo dziecię jest nie do końca zaplanowane - ale już nie możemy się go doczekać :-)
Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie z Nią/Nim w porządku. Tak pisałyście o badaniach prenatalnych - ja właśnie czekam na wyniki, USG wyszło ok i troszeczkę jakby mi to ulżyło... A niestety - ja już w takim podeszłym wieku jestem, że badania prenatalne obowiązkowe... Nawet moja mama mówi, że już za stara jestem na dziecko i muszę się bardzo pilnować ;-)
Pewnie, że będzie, tylko moja mama ma takie poczucie humoru czasami ;-)damqelle pisze:nie martw się - mi się też przytrafiło a wkrótce kończę 36 lat. Moja matka nic nie miała do komentowania bo jej się wpadka przytrafiła gdy miała 42 i dziś moja siostra ma już 17 - fajna, zdrowa dziewczyna a rodzice wciąż młodzi i na "topie"
Będzie dobrze !!!
Mój najstarszy syn urodził się dzień przed moimi urodzinami, a raczej wieczór, bo trzech godzin mi brakło. Średni w niedzielę, a do tego była zmiana czasu - i był mały problem, bo był wcześniakiem i czas trwania porodu ma spore znaczenie. Najmłodszy - w piątek 13. A teraz nie wiem, jak będzie, coś mi się przesuwa powoli, już z 20 stycznia zjechaliśmy do 4... :-) Ale na razie pozostanę przy 9 :-)damqelle pisze:Dziewczyny - Anusię uroodziłam na swoje urodziny - a teraz mam plany sylwestrowe. Termin mi się przesunął na 31 grudnia! Oj czeka nas szampańska zabawa