reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Dzień dobry, dziewczyny, zawzięłam się parę dni temu i przeczytałam wszystko od początku. żeby się czegoś o Was dowiedzieć, zanim się odezwę :-)
A zajrzałam tu, żeby w ogóle się wszystkiego dowiedzieć, bo moje starsze chłopaki mają już 16,15 i 14 lat i nie jestem na bieżąco ;-)
Mam nadzieję, że tym razem doczekam się córuni - ale jeśli będzie chłopak, to też damy radę :-)

Przyjmiecie mnie do pogaduszkowego grona? :-)

Dzień dobry, dziewczyny, zawzięłam się parę dni temu i przeczytałam wszystko od początku. żeby się czegoś o Was dowiedzieć, zanim się odezwę :-)
A zajrzałam tu, żeby w ogóle się wszystkiego dowiedzieć, bo moje starsze chłopaki mają już 16,15 i 14 lat i nie jestem na bieżąco ;-)
Mam nadzieję, że tym razem doczekam się córuni - ale jeśli będzie chłopak, to też damy radę :-)

wow, przeczytałaś WSZYSTKO? szczerze podziwiam!
No i witam w naszym gronie! Jest nas coraz więcej, będzie wesoło! Przyjemnej ciąży i sympatycznego maleństwa życzę

Ostatnia edycja:
Ciekawe jak to z tymi paczkami jest.......
Ja już mam prawie wszystko posprzątane, jeszcze schną podłogi

No to rewelacja - będzie się miał kto maluszkiem opiekować. He,he... moja kierowniczka jest z takiego układu. Ma trzech dużo starszych braci i była bardzo rozpieszczana, choć chłopcy podobno nie byli najszczęśliwsi że muszą małą wszędzie ze sobą zabierać ;). Może i Tobie trafi się dzieweczka :)
Witamy :)

giovannessa witamy w naszym gronie i podziwiam za przeczytanie wszytkich stron :)
no to jak bedzie dziewczynka to bracia beda mieli kogo pilnowac :)

Dziękuję za miłe przywitanie :-)

Z tym pilnowaniem przez starszych braci to nie do końca będzie tak super, bo dwóch młodszych zdecydowało się jakiś czas temu zamieszkać ze swoim tatą i będą jedynie "braćmi weekendowymi". Takie życie. Ale nie wiem, czy to nawet nie lepiej, nie będą mieli mocnych wrażeń w środku nocy np. i dzięki temu będą milsi ;-)

Oj, bardzo bym chciała, żeby to była dziewczynka, jeśli już tak się zdarzyło, że jest. Bo dziecię jest nie do końca zaplanowane - ale już nie możemy się go doczekać :-)

Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie z Nią/Nim w porządku. Tak pisałyście o badaniach prenatalnych - ja właśnie czekam na wyniki, USG wyszło ok i troszeczkę jakby mi to ulżyło... A niestety - ja już w takim podeszłym wieku jestem, że badania prenatalne obowiązkowe... Nawet moja mama mówi, że już za stara jestem na dziecko i muszę się bardzo pilnować ;-):-D

Dziękuję za miłe przywitanie :-)

Z tym pilnowaniem przez starszych braci to nie do końca będzie tak super, bo dwóch młodszych zdecydowało się jakiś czas temu zamieszkać ze swoim tatą i będą jedynie "braćmi weekendowymi". Takie życie. Ale nie wiem, czy to nawet nie lepiej, nie będą mieli mocnych wrażeń w środku nocy np. i dzięki temu będą milsi ;-)

Oj, bardzo bym chciała, żeby to była dziewczynka, jeśli już tak się zdarzyło, że jest. Bo dziecię jest nie do końca zaplanowane - ale już nie możemy się go doczekać :-)

Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie z Nią/Nim w porządku. Tak pisałyście o badaniach prenatalnych - ja właśnie czekam na wyniki, USG wyszło ok i troszeczkę jakby mi to ulżyło... A niestety - ja już w takim podeszłym wieku jestem, że badania prenatalne obowiązkowe... Nawet moja mama mówi, że już za stara jestem na dziecko i muszę się bardzo pilnować ;-):-D

nie martw się - mi się też przytrafiło a wkrótce kończę 36 lat. Moja matka nic nie miała do komentowania bo jej się wpadka przytrafiła gdy miała 42 i dziś moja siostra ma już 17 - fajna, zdrowa dziewczyna a rodzice wciąż młodzi i na "topie" ;)
Będzie dobrze !!!

Dziewczyny - Anusię uroodziłam na swoje urodziny - a teraz mam plany sylwestrowe. Termin mi się przesunął na 31 grudnia! Oj czeka nas szampańska zabawa :)

reklama
damqelle pisze:
nie martw się - mi się też przytrafiło a wkrótce kończę 36 lat. Moja matka nic nie miała do komentowania bo jej się wpadka przytrafiła gdy miała 42 i dziś moja siostra ma już 17 - fajna, zdrowa dziewczyna a rodzice wciąż młodzi i na "topie" ;)
Będzie dobrze !!!
Pewnie, że będzie, tylko moja mama ma takie poczucie humoru czasami ;-)
Ja 36 już skończyłam. I prawdopodobnie w prezencie urodzinowym machnęłam sobie maleństwo, bo dokładnie nie wiem :-D

damqelle pisze:
Dziewczyny - Anusię uroodziłam na swoje urodziny - a teraz mam plany sylwestrowe. Termin mi się przesunął na 31 grudnia! Oj czeka nas szampańska zabawa :)
Mój najstarszy syn urodził się dzień przed moimi urodzinami, a raczej wieczór, bo trzech godzin mi brakło. Średni w niedzielę, a do tego była zmiana czasu - i był mały problem, bo był wcześniakiem i czas trwania porodu ma spore znaczenie. Najmłodszy - w piątek 13. A teraz nie wiem, jak będzie, coś mi się przesuwa powoli, już z 20 stycznia zjechaliśmy do 4... :-) Ale na razie pozostanę przy 9 :-)

Do góry