reklama
joasienka1
Fanka BB :)
hej,
nam położna mówiła że spacer po ok 10 dniach-2 tygodniach, więc nie licząc tego czasu w szpitalu siedzimy ok tygodnia w domu i wtedy spacer.
ale mnie zmogło, skończyłam papiery więc dumna jestem strasznie z siebie, a potem kimka godzinkę.
czasem jak mnie tak boli pod piersiami to nie wiem co robić ze sobą, ani siedzieć ani leżeć, też to macie?
wtedy tylko przespać ten ból :-(
nam położna mówiła że spacer po ok 10 dniach-2 tygodniach, więc nie licząc tego czasu w szpitalu siedzimy ok tygodnia w domu i wtedy spacer.
ale mnie zmogło, skończyłam papiery więc dumna jestem strasznie z siebie, a potem kimka godzinkę.
czasem jak mnie tak boli pod piersiami to nie wiem co robić ze sobą, ani siedzieć ani leżeć, też to macie?
wtedy tylko przespać ten ból :-(
modlicha83
Fanka BB :)
a ja wróciłam od rodziców, zjadłam i teraz mam czas na bb
dzięki za odpowiedzi w sprawie drażnienia brodawek.. w piątek mam wizytę ciekawe co mi powie, czy tydzień drażnienia wpłynął jakoś na moją szyję, bo do tej pory to wszystko było b. dobrze pozamykane..
a ja to nie wiem czy je drażnie w sumie, bo mam bepanthen i nim smaruję i tak bardziej masuję??
Malutk_a - zdrówka dla córci i dla ciebie.. zaaplikuj sobie dawkę wszystkiego co można, by cię nie wzięło na dobre!!
Złotko - oj żebyś nie musiała leżeć w szpitalu, choć z drugiej strony, mieli by tam na was oko.. współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!
Ewcia - to nie złe masz już objawy..
joasienka - mnie też tak piecze i jakby ciągnie pod biustem..
kate - a mi się nie zgadza - no chyba, że z Kamila zrobi się Kamilka
dzięki za odpowiedzi w sprawie drażnienia brodawek.. w piątek mam wizytę ciekawe co mi powie, czy tydzień drażnienia wpłynął jakoś na moją szyję, bo do tej pory to wszystko było b. dobrze pozamykane..
a ja to nie wiem czy je drażnie w sumie, bo mam bepanthen i nim smaruję i tak bardziej masuję??
Malutk_a - zdrówka dla córci i dla ciebie.. zaaplikuj sobie dawkę wszystkiego co można, by cię nie wzięło na dobre!!
Złotko - oj żebyś nie musiała leżeć w szpitalu, choć z drugiej strony, mieli by tam na was oko.. współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!
Ewcia - to nie złe masz już objawy..
joasienka - mnie też tak piecze i jakby ciągnie pod biustem..
kate - a mi się nie zgadza - no chyba, że z Kamila zrobi się Kamilka
Witajcie kochane
Ja odciągam pokarm laktatorem aby zagoić cycusie. Jutro dojdą takie wkładki z medeli do wietrzenia brodawek mam nadzieję, że pomogą. Tomcio ładnie śpi, budzi się 2 razy o 2 i o 6-7 nad ranem więc spoko
My też od dzisiaj Wit K podajemy
Malutka nic się nie martw. Ja też chodziłam do dr Roznowskiego i w szpitalu nic nie mówili. Opieka super ja byłam bardzo zadowolona.
Claudia mi położna mówiła aby się wstrzymac ze spacerem do 2 tyg od daty ur. Potem ze dwa dni werandować i dopiero spacer, więc ty możesz szybciutko.
Wybaczcie mi, że tak mało mnie na forum, ale kiedy Tomcio śpi to my z m spędzamy czas z Wiki. Pomimo, że cała sytuacja sprawiła, że moje 4,3 letnie dziecko bardzo dorosło, jest bardziej samodzielne i kochane to jednak chcemy aby czuła, że obecnoś Tomcia nie spowoduje braku czasu dla niej.
Podczytuję was w miarę na bieżąco.
Ja odciągam pokarm laktatorem aby zagoić cycusie. Jutro dojdą takie wkładki z medeli do wietrzenia brodawek mam nadzieję, że pomogą. Tomcio ładnie śpi, budzi się 2 razy o 2 i o 6-7 nad ranem więc spoko
My też od dzisiaj Wit K podajemy
Malutka nic się nie martw. Ja też chodziłam do dr Roznowskiego i w szpitalu nic nie mówili. Opieka super ja byłam bardzo zadowolona.
Claudia mi położna mówiła aby się wstrzymac ze spacerem do 2 tyg od daty ur. Potem ze dwa dni werandować i dopiero spacer, więc ty możesz szybciutko.
Wybaczcie mi, że tak mało mnie na forum, ale kiedy Tomcio śpi to my z m spędzamy czas z Wiki. Pomimo, że cała sytuacja sprawiła, że moje 4,3 letnie dziecko bardzo dorosło, jest bardziej samodzielne i kochane to jednak chcemy aby czuła, że obecnoś Tomcia nie spowoduje braku czasu dla niej.
Podczytuję was w miarę na bieżąco.
Cieszę się, bo wreszcie zamówiliśmy ten worek sako: SUPER FOTEL SAKO XXL + PUFKA GRATIS MEGA PROMOCJA (1402782424) - Aukcje internetowe Allegro
Ciekawe jak się sprawdzi w praktyce :-)
Zlotko, malutk_a - trzymajcie się kochane i wracajcie do zdrowia
U mnie też się sprawdziło, ale co ciekawe, tylko w 4 miesiącach w zeszłym roku była szansa na chłopca. Zastanawiam się też, jak Chińczycy liczą wiek: rocznikowo, czy ukończone lata?
Nie chcę cię rozczarować, ale Koziorożce są okropnie uparte!!!!
gosia - no to udany dzień! i ciśnienie ok, i jeszcze becikowe. Super!
joasiab - a rozmawiałaś z położną nt karmienia? Dobrze się Tomcio przystawia? A nami to się nie przejmuj, Wiki bardziej cię potrzebuje
Pójdę trochę poprasować. Jak będę mieć dosyć, to do was wrócę :-)
Ciekawe jak się sprawdzi w praktyce :-)
Zlotko, malutk_a - trzymajcie się kochane i wracajcie do zdrowia
U mnie też się sprawdziło, ale co ciekawe, tylko w 4 miesiącach w zeszłym roku była szansa na chłopca. Zastanawiam się też, jak Chińczycy liczą wiek: rocznikowo, czy ukończone lata?
U mnie też wychodzi że dziewczynka i z Anią też się sprawdza. A ja właśnie liczę na Koziorożca bo te wodniki to takie uparciuchy i lubią swoimi ścieżkami chodzić. Moja mama, mąż i Ania są wodnikami i miałby być kolejny wodnik??? Mam nadzieję, że nie...
Nie chcę cię rozczarować, ale Koziorożce są okropnie uparte!!!!
gosia - no to udany dzień! i ciśnienie ok, i jeszcze becikowe. Super!
joasiab - a rozmawiałaś z położną nt karmienia? Dobrze się Tomcio przystawia? A nami to się nie przejmuj, Wiki bardziej cię potrzebuje
Pójdę trochę poprasować. Jak będę mieć dosyć, to do was wrócę :-)
widzę, że bez zmian u Was jak i u mnie. Dominika pewnie już tuli swoje maleństwo a i Evciaa się nie odzywa może też już jest po
ja mojemu mówię by już wychodził a on nic;/ z tej chandry dzisiejszej pochłaniam co się da, od chipsów po biszkopty;/ ale też i miałam spory spacer i jutro też takowy planuje
ja mojemu mówię by już wychodził a on nic;/ z tej chandry dzisiejszej pochłaniam co się da, od chipsów po biszkopty;/ ale też i miałam spory spacer i jutro też takowy planuje
monia-t mówisz, że też uparte? Znałam tylko jednego koziorożca, mojego dziadka, nie był raczej uparty za to konsekwentnie dążył do celu. Ale w końcu jak to powiedział Paulo Coelho "Odważni są zawsze uparci", kurcze coś w tym jest...
Byłam na zakupach i po córcię w przedszkolu i jak wróciłam to wzięłam się za umycie garów. Tak mnie bolało w spojeniu i w krzyżu, że myślałam że tam urodzę przy zlewie Położyłam się i jest lepiej, choć krzyż mi pęka.
Claudia super że mały jednak ciągnie cyca, chyba dobrze Cie mobilizowałyśmy, to jednak chyba podnosi na duchu jak tyle osób trzyma kciuki, co?
Byłam na zakupach i po córcię w przedszkolu i jak wróciłam to wzięłam się za umycie garów. Tak mnie bolało w spojeniu i w krzyżu, że myślałam że tam urodzę przy zlewie Położyłam się i jest lepiej, choć krzyż mi pęka.
Claudia super że mały jednak ciągnie cyca, chyba dobrze Cie mobilizowałyśmy, to jednak chyba podnosi na duchu jak tyle osób trzyma kciuki, co?
C
claudia4you
Gość
joasiab jak Ci zazdroszczę że mały tak śpi..
my to wiecznie nie wyspani prze te nocne humory naszego Michała
oby szybko mu się to przestawiło bo nie wiem jak długo dam radę ..
u mnie laktator nie zdał egzaminu póki co
ja jak naciskam na pierś nic nie leci jedynie jak mały ssie to leci mleko , ciekawe dlaczego
my to wiecznie nie wyspani prze te nocne humory naszego Michała
oby szybko mu się to przestawiło bo nie wiem jak długo dam radę ..
u mnie laktator nie zdał egzaminu póki co
ja jak naciskam na pierś nic nie leci jedynie jak mały ssie to leci mleko , ciekawe dlaczego
Dziewczyny wiecie ze mi ten bol nie mija ciagle mnie boli juz od godziny 12 tylko raz mniej raz wiecej nie wem wziasc nospe czy poprostu z tym chodzic moze cos sie dzieje a po nospie mi minie.Niechce wstrzymac jakby co myslicie ze nospa moze wstrzymac czy usniezy bol a nie bedzie miala wplywu na reszte jesli cos jest na rzeczy?
reklama
a ja jak zwykle zaliczylam spanko poobiednie :-)
widze że u was po wizytach wsio OK:-)
i te co miały problemy z karmieniem lub dzidziami to też coraz lepiej - super!
a ja jak się obudziłam to standardowo zalałam siarą bluzkę:/ mi już cieknie i cieknie a mały dalej siedzi w brzuniu chyba muszę wkładki zacząć stosować ...
dominika i eevciaa pewnie już "po" tylko nie mają czasu napisać:-)
gosia - ja mam zakaz stosowania nospy na tym etapie ciąży!
widze że u was po wizytach wsio OK:-)
i te co miały problemy z karmieniem lub dzidziami to też coraz lepiej - super!
a ja jak się obudziłam to standardowo zalałam siarą bluzkę:/ mi już cieknie i cieknie a mały dalej siedzi w brzuniu chyba muszę wkładki zacząć stosować ...
dominika i eevciaa pewnie już "po" tylko nie mają czasu napisać:-)
gosia - ja mam zakaz stosowania nospy na tym etapie ciąży!
Podziel się: