b_iala
Fanka BB :)
hej dziewczyny melduje sie i ja
powoli sie ograniam Nawet drugi dzien z rzedu udało mi sie chłopaków połozyc tak samo spac zeby miec wytchnienie
pranko zrobione.. obiadek w połowie.. jeszcze tylko zeby ktos poprasował ..
Claudia-- o widzisz coraz lepiej wam idą te nocki...
Klaudos-- a nie robili dla Szymcia USG w szpitalu ?? ze mną lezała dziewczyna co pomagali jej próznociagiem i pózniej robili mu usg przez ciemiączko.. ale jak nie robili to pewnie ze zrób
moncia--- pewnie to główka sie wstawiła
Ribi-- tez mam chetkę na canelloni i winko.. ale canelloni długo sie robi a winka narazie nie moge ...
Madlen - ty masz lenia?? przy Wiktorku to chyba nie mozliwie :0
Ariska--- hehe dobre z tymi wodami co Ci odeszły.. takie wyczucie
malutka -- duzo zdrówka dla Michaski
Fogia -- oj niewiem co moze pomóc na tą opuchliznę.. mam nadzieje ze juz nie długo i dla Antosia wybije godzina 0 .. i Twoje dolegliwosci znikną
co do chinskiego horoskopu : To KUba miał byc dziewczynką
powoli sie ograniam Nawet drugi dzien z rzedu udało mi sie chłopaków połozyc tak samo spac zeby miec wytchnienie
pranko zrobione.. obiadek w połowie.. jeszcze tylko zeby ktos poprasował ..
Claudia-- o widzisz coraz lepiej wam idą te nocki...
Klaudos-- a nie robili dla Szymcia USG w szpitalu ?? ze mną lezała dziewczyna co pomagali jej próznociagiem i pózniej robili mu usg przez ciemiączko.. ale jak nie robili to pewnie ze zrób
moncia--- pewnie to główka sie wstawiła
Ribi-- tez mam chetkę na canelloni i winko.. ale canelloni długo sie robi a winka narazie nie moge ...
Madlen - ty masz lenia?? przy Wiktorku to chyba nie mozliwie :0
Ariska--- hehe dobre z tymi wodami co Ci odeszły.. takie wyczucie
malutka -- duzo zdrówka dla Michaski
Fogia -- oj niewiem co moze pomóc na tą opuchliznę.. mam nadzieje ze juz nie długo i dla Antosia wybije godzina 0 .. i Twoje dolegliwosci znikną
co do chinskiego horoskopu : To KUba miał byc dziewczynką
Ostatnia edycja: