reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ja się dziś trochę pobujam na piłce....bo też chcę żeby synuś był koziorożcem....tzn chciałabym:) Ja baran, mąż lew więc koziorożec będzie nam super pasował....:)

znam mnóstwo koziorożców i to fajni ludzie....z wodnikami słabiej...jakoś nie kojarzę....
a u mnie pszyszły wszystkie paczki: łóżeczko turystyczne, termometr, przewijak i torba doo wózka:) wszystko fajne:)

reklama
A ja ide zorbić twarożek z cebulką na kolację, Ania w wannie się pluska, muszę tylko co jakiś czas do niej zaglądać bo to różnie bywa, a potem usypianie jej i "M jak miłość". Zajrzę do Was poźniej, może wreszcie zapali się ta gorąca???
Ja też się od dwóch dni bujam na piłce bo kupiłam tą w Lidlu, ciekawe czy później będę na niej ćwiczyć czy pójdzie w odstawkę. Na pewno mam zamiar biegać jak już minie połóg, mam nadzieję że znajdę pół godzinki dziennie albo choć co drugi dzień. Mam taki cellulit na udach że aż strach, nie mogę na to patrzeć.

u mnie nadal kiepsko

nogi jak banie i bolą okropnie, nawet chodzić za bardzo nie mogę. W dodatku głowa mnie boli, że wymiękam. Dobrze, że jutro ta wizyta.

malutka możliwe, że u mnie to też potówki. Jutro zapytam swojego. Piszesz, że Twoja niunia waży 3kg, czyli tyle co Antoś w 38 tyg. Aż się boję z jaką wagą się urodzi.

Koziorozec jest do 19 stycznia :) Tez jestem ciekawa czy corcia sie zalapie czy jednka nie ;)

Ciekawe co u Dominiki i Evci? Mam nadzieje ze sie odezwa niebawem...

Gosia Ja bym na tym etapie nospy nie brala...

fogia oby to opuchnięcie nie było jakimś zatruciem....kiedy Ty masz ten termin CC? Pewnie to potowki....zrób tak jak ja ... nie smaruj oliwką tylko weź krem bepanthen...i pomoże...

a ja miałam zamiar dzisiaj pochodzić na czworakach po mieszkaniu, ale mąż mnie uświadomił że jutro jedzie bardzo daleko do pracy na cały dzień:/ więc wolę żeby mały poczekał chociaż do piątku :-) no chyba że mnie dzisiaj "ciachnie" w nocy to wtedy nie pojedzie do pracy :-)

kurcze... jak sobie pomyślę, że już niedługo poniedziałek to aż mam stracha :-( wiem że chcę juz się spotkać z synkiem i go wytulić i ucałować a z drugiej panicznie się boje porodu, tego czy wytrzymam ból, czy mały będzie zdrowy i takie tam... ale pewnie są to normalne obawy każdej ciężarówy "finishującej"... nie wspominając że jutro zaczynam 42 tc:-D

Aj dopiero odpisuję bo zajełam się ksiedzem ...znaczy tym ze miał przyjść .... i dobrze ze mama przyszła,nabrała mnie ze u nich był i mnie ominął...ha ha ha a okazało się ze nie miał kto po niego pojechać(bo u nas co roku jedna osoba wozi księdza swoim autem) i nie chodził,pewnie w niedzielę będą gromy leciały:)

A więc tak dziewczyny a ile płaciłyście za te kapsułki 2w1? bo mi tez poleciły w szpitalu a ze akurat się skończyły w aptece to kupiłam oddzielnie vit k i d w kapsułkach,ale razem podobno taniej...a ja chyba wydałam jak za zboże(ale jechać specjalnie 20 km do apteki to pewnie na to samo by wyszło)

Ribi-Ja tez Koziorozec:) i cieszę się ze córcia tez bo koziorozce fajne są:)A wodnik z kolei moja Mama i charakterna ze ho ho,a wiec tak juz piszę na butlowym wątku ,bo moze którejś się przyda.

Joasiab-Na pewno pomogą te nakładki wietrzące,jak juz pisalam ja mam i są rewelka,teraz juz ich nie potrzebuję (przynajmniej na razie,bo mała juz nie sssie jak wygłodniały ssaczek co conajmniej 2 tyg cycusia nie widział:) a wszpitalu bez nich bym chyba oszalała.

witam dziewczyny.
długo mnie nie było...a tu tyle zmian i nowych osóbek,,,
dziś wyszłam ze szpitala, tydzień temu miałam zabieg, ostry atak woreczka żółciowego, który trzeba było usunąć, na dodatek niebardzo to wszystko mi się goi.
Mała została najpierw pod opieką babci a na następny dzień już był przy niej tatuś.
Niestety nie karmię juz piersią, żal mi tego niesamowicie.

pozdrawiam Was wszystkie moje drogie koleżanki.

Zastanawiam sie jak ja Was teraz nadrobię, to wręcz niemozliwe.

reklama
fogia oby to opuchnięcie nie było jakimś zatruciem....kiedy Ty masz ten termin CC? Pewnie to potowki....zrób tak jak ja ... nie smaruj oliwką tylko weź krem bepanthen...i pomoże...
jutro mam wizytę, w piątek do szpitala i tam już zdecydują kiedy ostatecznie cc.
Oliwką nie smaruję od czasu jak tylko wylazły, bepanthenu nie mam więc tylko wapno piję i smaruję pudrem w płynie.

toniu współczuję ogromnie. Dobrze, że już jesteś w domu po tym wszystkim, teraz będziesz mogła nacieszyć się swoim maleństwem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry